Onze Winkels

Veilig & VertrouwdU bevindt zich in:

Onkyo TX-NR708 Zwart

productnummer: 90/276090
Onkyo TX-NR708 ZwartOnkyo TX-NR708 Zwart
Afbeelding 1/1
Deze AUDIO staat in:
Nijmegen
Voet: Ja
Afstandsbediening: Ja
Uitvoerig Getest: Ja
Met Garantie: Ja
Onkyo TX-NR708 Zwart
De combinatie van super geluidskwaliteit, gebruikersgemak en fraai uiterlijk zorgen ervoor dat deze av receiver van Onkyo de perfecte keus ter aansluiting bij de rest van je audio apparatuur. Verbind 'm naadloos met andere apparaten en geniet van je favoriete films en muziek!
 
     
Specificaties
Oneindig veel mogelijkeden
De RX-NR708 av receiver van Onkyo brengt internet-radio naar je huiskamer. Nu kun je lekker achterover hangen op de bank en door al je favoriete zenders heen gaan, en dit alles met superieure geluidskwaliteit. Met zeven HDMI 1.4a inputs biedt de TX-NR708 een overvloed aan aansluitmogelijkheden inclusief compabiliteit met 3D video. Voor het gemak is één van de HDMI inputs aan de voorkant gemonteerd, naast de usb input voor flash geheugen kaartjes en iPod modellen. Als je een niet-HDMI multikanaals apparaat wilt aansluiten, dan biedt dit model een volledige aanvullen met 7.1 kanaals analoge inputs.

Een waar totaalpakket


Onkyo staat voor serieus goede audiokwaliteit, dus het is geen verrassing om een low-jitter Burr-Brown DAC of een geavanceerde Audyssey Multi-EQ room correction tool aan boord van de TX-NR708 te vinden. Dit samen met de geweldige HD audio formaten en de uitgestrekte surround-dimensies van de Audyssey DSX en Dolby Pro Logic II maken deze av receiver tot een waar totaalpakket waar je absoluut geen nee tegen kunt zeggen!