Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 07-10-2018

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 09-10-2018

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 11-10-2018

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 22-02-2018
Totaalbeoordeling:
Topservice.
Goede site en een overzichtelijke winkel met gemotiveerd personeel. Ik bezocht Amsterdam was prima bereikbaarbmet meer dan voldoende gratis parkeerplekken.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 22-02-2018
Totaalbeoordeling:
Platte tv : Toppie!!.
Goed meegedacht , een meer dan goede service en ( ook niet onbelangrijk) een scherpe offerte. Tip: voor een 10 de aansluitkabel en spray in het hele plaatje meenemen en in ons geval de kabelgoot meeberekenen, nu is de installatie eigenlijk niet af en komt er achteraf nog zo'n € 200 bij.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 22-02-2018
Totaalbeoordeling:
Super goed geholpen in Utrecht.
Vriendelijk personeel en een goede en duidelijke uitleg. Nemen echt de tijd. En een prima service. Bezorgen was iets minder grote pallet voor de deur, en bedankt.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 22-02-2018
Totaalbeoordeling:
Prima service!.
Prettig geholpen met duidelijke uitleg over de verschillen in de tv's. Geen aansmeren van de duurste modellen maar gewoon goed luisteren naar de vraag van de klant.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 22-02-2018
Totaalbeoordeling:
Goede service en goede prijzen!.
Geregeld (jaarlijks meerdere malen) bestel ik zowel particulier als zakelijk diverse apparatuur bij PlatteTV.nl Altijd word ik goed en snel geholpen. Ik ben een zeer tevreden klant!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 22-02-2018
Totaalbeoordeling:
Super geholpen door klanten service van platte tv!.
Vind het een gerenommeerde shop waar je goed en correct geholpen wordt!!! Ik kreeg een mail dat mijn tv die ik besteld had niet zo snel geleverd kon worden. Zij deden mij een voorstel een type duurder met betere prestaties te sturen dan ik had besteld voor dezelfde prijs of ik hiermee akkoord ging? Natuurlijk werd volgende dag al geleverd. Dus Prima zaak kun je op bouwen! Mijn volgende tv bestel ik daar weer
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 22-02-2018
Totaalbeoordeling:
Top bedrijf.
Top geholpen en er werd mee gedacht na een inbraak bij ons een mooie tv terug.met beugel zodat die mooi vast zit..
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 22-02-2018
Totaalbeoordeling:
Dat was een vluggertje....
Ik had een paar online shops op het oog om een 65" LG OLED-TV te kopen. In de chat met PlatteTV.nl bleek al snel dat ze kennis van de materie hadden en een goede prijs konden bieden met goede randvoorwaarden. Ondanks de iets hogere prijs dan bij de concurrentie heb ik voor kwaliteit & service van PlatteTV.nl gekozen. De ochtend daarna werd om 08.40 uur al de TV bezorgd. Top!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 22-02-2018
Totaalbeoordeling:
sony oled televisie 55 inch.
prachtige winkel op een goede locatie in Amsterdam en zeldzaam ! gratis parkeren goede verkoper die alles duidelijk over kan brengen op een client met twee die twee linker handen heeft zeer goed advies gehad zeer aantrekkelijke prijs alles top, een aanrader voor een volgende keer
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 22-02-2018
Totaalbeoordeling:
Top advies en service.
Zowel via de mail als in de winkel een goed advies gekregen en een voor mij goede Heos home cinema gekocht. Medewerkers kwamen hun afspraken na en reactie op de mail binnen enkele minuten. Kortom top
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 22-02-2018
Totaalbeoordeling:
Meedenken met de klant, helemaal top.
Het fijne is dat je snel geholpen wordt via de chat. Een bepaald type tv was even niet leverbaar, maar werd goed geholpen met alternatieven en ben er zelf beter van geworden. Bleek dat ik naar een veroudert type aan het kijken was. Het was hetzelfde gevoel als dat je in de winkel stond te onderhandelen. De volgende dag werd de tv netjes afgeleverd.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 22-02-2018
Totaalbeoordeling:
Zeer vriendelijke, betrokken en professionele medewerkers.
Zowel online als persoonlijk contact is erg goed bij PlatteTV. Danny is echt gepassioneerd in wat hij doet en is erg enthousiast en deskundig.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 22-02-2018
Totaalbeoordeling:
PlatteTv moet beursgenoteerd! Haha.
Mediamarkt....? Bol.com...?coolblue....? VERLEDEN TIJD! PlatteTv (Locatir Doesburg), geweldige personeel, meedenkend, goede service, kwaliteit, weet waar ze het over hebben. Voor elektronica ken ik dus nog maar één winkel!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-02-2018
Totaalbeoordeling:
Prima deal!.
Platte TV heeft scherpe deals en goede afhaal en bezorgmogelijkheden. Een Vriendelijke medewerker helpt hem nog de auto in!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-02-2018
Totaalbeoordeling:
Uitstekende service en kennis van zaken..
Prima opzet van de winkel. Deskundig personeel die je goed kunnen adviseren. Levering van het toestel verliep uitstekend. Een goede klantgerichte benadering.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-02-2018
Totaalbeoordeling:
Een geweldige service eneentop installateur.
De shop is keurig de bediening vind ik ookheel goed en ze geven ook een goed advies ,de sevice is ook heelnetjes , en je wordt ook vantevoren in gelicht wanneer dat ze komen leveren
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-02-2018
Totaalbeoordeling:
LG 55SJ850V.
Na lang oriënteren uitgekomen bij platte tv. Vanwege de btw actie een heel aardige prijs voor de tv betaald. Afspraak was om hem na enkele weken op te halen vanwege vakantie. Dat was geen probleem en op de afgesproken dag stond de tv keurig klaar en werd deze voor ons in de auto gelegd. Thuis kon na eenvoudige installatie het grote genieten beginnen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-02-2018
Totaalbeoordeling:
combi vries/koelkast.
Omzetten deuren koel- vries combinatie die omzetting is snel en prettig verlopen met dank aan de medewerkers.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 21-02-2018
Totaalbeoordeling:
Exellente service en voorlichting.
Kwam via internet zoektocht bij Platte TV terecht. kenenrkend vond (en vind) ik de voorwaarden en de mogelijkheden tot omruilen binnen een ruime termijn. Prijs is ook OK, maar de eerder genoemde bepalingen vind ik veel belangrijker. Mijn eerste keuze bleek niet goed in ons huis te staan. Na wat meer research een ander model uitgezocht. Verzoek tot omruil, per email, werd binnen één dag gunstig beantwoord. Dat ik op de tweede TV even moest wachten was het probleem niet voor ons. Beide toestellen heb ik de winkel van Breda opgehaald. Daar nog uitgebreid gesproken over een aantal kleinere technische details. Ik werd daarover uitgebreid te woord gestaan en kreeg prima antwoorden waardoor ik thuis weer snel aan de slag kon. Chapeau heren!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-02-2018
Totaalbeoordeling:
Goed en eerlijk en bekwaam advies.
Goed en vakkundig personeel eerlijk advies en erg behulp zaam bij het uit zoeken van je tv nemen de tijd voor je .
Heeft deze review u geholpen?
eerste
 | 
vorige
 | 
1
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |