Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 21-02-2018
Totaalbeoordeling:
goede en duidelijke uitleg over de mogenlijkheden.
mooie winkel met ruime keuze, niet al te opdringerig personeel. bij toeval aanbevolen door andere persoon.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-02-2018
Totaalbeoordeling:
Kan niet beter.
Goede communicatie , no nonsens, wordt goed geluisterd naar de klant, perfecte aflevering en instalatie
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-02-2018
Totaalbeoordeling:
Televisie op maat! (In de kast gekomen).
Voor de verjaardag van mijn dochter had ik een tv nodig die in haar billy ikea kast zou passen. Helaas had ik voor mijn bezoek aan de plattetv shop geen afmetingen afgenomen van de desbetreffende kast. Gelukkig werd ik in de winkel super goed geholpen en werd er op de ikea website naar de afmetingen gezocht. Verder werd er goed doorgevraagd wat mijn wensen waren. Uiteindelijk mijn dochter blij gemaakt met een phillips smart televisie (32PFS5362) 76 cm breed, die perfect in haar kast past en die uitermate geschikt is voor de ps3 gaming en film kijken, maar wat haar het meest blij maakte was de netflix knop op haar afstandbediening. Kortom voor een klantvriendelijke/ professionele advies in een fijne winkel raad ik de plattetv shop zeker aan!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 21-02-2018
Totaalbeoordeling:
meedenkende service.
Ik bestelde een versterker van onkyo ,ik kreeg een mail dat ze een betere versterker hadden ,maar de doos was open geweest en ik mocht hem kopen voor de zelfde prijs vandaag 21-2-2018 heb ik de versterker Onkyo tr676e thuis gekregen en ik was zeer verrast over deze mooie aanbieding en de snelle levering
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-02-2018
Totaalbeoordeling:
Prachtige winkel met een zeer goede service..
Een zeer mooie en nieuwe winkel.Wat ruim en mooi is in gericht,met een ruime keus aan televisies en geluid apparatuur,en alles met zeer scherpe prijzen. En een goede en snelle bediening. Met een duidelijke uitleg.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-02-2018
Totaalbeoordeling:
Zeer klantvriendelijk.
Telefonisch om advies gevraagd en gekregen. Zeer tevreden. Daarna product op de website besteld en de volgende dag in huis. Echt heel tevreden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-02-2018
Totaalbeoordeling:
Vertrouwen en zekerheid voor mijn aankoop.
De winkel heeft alle merken en de kennis om goed toe te lichten wat er momenteel te koop is. Samen met de website en het bezoek aan de winkel was ik binnen 30 minuten zelf weer expert. Hiermee kon ik vol vertrouwen een weloverwogen besluit nemen En stond ik binnen een uurtje buiten samen de doos in de auto te zetten. Bedankt voor de service.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-02-2018
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
Voor mij wordt de kwaliteit van een winkel of in dit geval on-line service, pas bepaald nà de betaling. Leveren ze? leveren ze op tijd? het artikel als afgesproken? de service als afgesproken? Wordt ik bij een klacht goed bijgestaan? Dat laatste hoop ik niet mee te maken, maar op alle andere vragen vink ik alles positief af!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-02-2018
Totaalbeoordeling:
Geweldige service en personeel!.
Reeds een mooi toestel kunnen aanschaffen bij Plattetv te Arnhem. Goed en kundig personeel met veel kennis van doen. Ik raad u Plattetv zeker aan. Bedankt voor de goede service.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  Geschreven op 20-02-2018
Totaalbeoordeling:
Perfecte service en levering.
Bestelde televisie was niet direct beschikbaar en een nieuwer model tegen gelijke prijs werd aangeboden..
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-02-2018
Totaalbeoordeling:
Super.
Netjes op tijd geleverd en upgrade ontvangen omdat gekozen tv niet voorradig was! Dit alles zonder enige bijbetaling,Top
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-02-2018
Totaalbeoordeling:
Perfecte service.
Plattetv.nl zou tussen 14.00 en 16.00 bezorgen en plaatsen. Twee man keurig op tijd aanwezig, oude t.v. getest en van de beugel gehaald. Nieuwe van poot voorzien en prima geïnstalleerd! En de Sony49xe9005 overtreft mijn verwachtingen. Ik ben een zeer tevreden klant!!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 20-02-2018
Totaalbeoordeling:
Top service!.
Gemotiveerd. Zeer klant vriendelijk en goede service. Kids konden lekker gamen en vermaakten zichen wij hadden genoeg tijd om erover na te denken.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • vakkundigheid personeel
  Geschreven op 20-02-2018
Totaalbeoordeling:
Goed product voor een mooie prijs!.
Online een versterker besteld via een andere aanbieder, maar verzending duurde veel langer dan beloofd. Contact opgenomen met het lokale filiaal van PlatteTV om te kijken of hetzelfde type daar kon krijgen voor dezelfde prijs. Dezelfde dag liep ik naar buiten met notabene een nieuwer type van de versterker voor nagenoeg dezelfde prijs. Wat kan een mens nog meer willen? Snel geholpen, direct klaargelegd, makkelijk opgehaald, extra hulp aangeboden en, zoals bleek, alles voor een goede prijs!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-02-2018
Totaalbeoordeling:
Perfecte Chat functie met een medewerker!.
Ik was opzoek naar een bepaald type TV, via de medewerker in de Chat ben ik perfect geholpen en had de TV binnen een dag al in huis. Helemaal blij!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-02-2018
Totaalbeoordeling:
Alles erg goed geregeld.
De communicatie en het verloop tijdens bestelling/levering was klasse. De tv is erg mooi en zeer gunstig geprijsd.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 20-02-2018
Totaalbeoordeling:
Er is er voor mij maar 1 en dat is plattetv!.
Via plattetv is een geweldige homecinema installatie geplaatst door Danny van plattetv (wallpaper van Lg) die moet je echt zien ik vind het nog elke dag moeilijk om hem uit te zetten om te gaan slapen. Het plaatsen was een hele happening en ik moet zeggen professioneel geplaatst door Danny en Christiaan van plattetv, kortom ik heb er geen spijt van! Plattetv bedankt! Fred
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 20-02-2018
Totaalbeoordeling:
Medewerkers van platteTV hebben ons geweldig geholpen..
Wij hebben voor de aankoop van een LG OLED 55"TV voor PlatteTV gekozen, omdat de medewerkers zeer goed op de hoogte zijn van de producten die zij verkopen. Service staat bij alle medewerkers (verkoop, planning en installatie) duidelijk voorop. Wij zijn dan ook uiterst tevreden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-02-2018
Totaalbeoordeling:
Laagste prijs en perfect geholpen.
Op zoek naar Wifi speakers kwam ik via een prijsvergelijker op de site van PlatteTV terecht. Daar werd mijn vraag via de mail binnen een dag beantwoord (want de chat - en dat is het enige punt van kritiek- werkt niet op een iPad). De volgende dag weer even gekeken en toen kreeg ik via de chat direct contact en werd me zelfs een nog betere prijs voorgelegd. De dag daarna de speakers al in huis!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 19-02-2018
Totaalbeoordeling:
Zeer klantvriendelijk.
Overzichtelijke site, overleg mogelijk, begripvol t.a.v. cliënt, samen overleggen naar een goede oplossing
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 | 
2
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |