Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 06-02-2018
Totaalbeoordeling:
Fijn Bedrijf.
Ik heb her al meerdere producten gekocht via internet, top service en ze komen na wat ze beloven. Ik kan iedereen Plattetv aanbevelen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 06-02-2018
Totaalbeoordeling:
snel persoonlijk contact via de mail..
al mijn vragen over het product werden super snel beantwoord via persoonlijk contact via de mail . alles was binnen 1 dag helder . super mooie tv gekocht met een soundbar en de volgende dag bezorgd voor een mooie prijs.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-02-2018
Totaalbeoordeling:
Snel, capabel en eerlijk.
Ik ben 2 keer langs geweest in de winkel in Utrecht voor een nieuwe tv. 1e keer voor info, 2e keer voor de aanschaf. 1e keer gaf ik aan dat ik alleen langs kwam om te kijken wat ze bieden en wat bij mij past, ik kreeg precies de info die ik zocht. Als tip kreeg ik mee om volgende week terug te komen voor de btw vrij dagen. Als ik wat wilde kopen, doe het dan, scheelt 21%. 2e keer terug voor de aanschaf. Andere verkoper helt mij zeer adequate verder. Vorige verkoper herkende mij en gaf het stokje over aan zijn collega. Alles is snel en soepel verlopen. Vragen zijn eerlijk beantwoord. Voor een beter beeld tussen mijn ps4 pro en tv heb ik een nieuwe HDMI kabel van de verkoper erbij gekregen. PlatteTV.nl, ik zeg doen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 06-02-2018
Totaalbeoordeling:
zeer snelle afhandeling.
Duidelijke website; concurrerende prijs; vakkundige en vriendelijke behandeling en uiteindelijk een perfecte Onkyo audiosysteem ontvangen
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-02-2018
Totaalbeoordeling:
Geweldige service, vriendelijk personeel.
Producten zijn van goede kwaliteit en betaalbaar. Je wordt goed geholpen en de service is ook goed. De zaak is goed bereikbaar met de auto. Het personeel is aardig en ze helpen je met het inladen van de gekochte producten. Heb je vragen over een bepaald product, dan word je altijd keurig beantwoord.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-02-2018
Totaalbeoordeling:
De monteur D zeer professioneel en toegankelijk!.
Goede prijs, prettige berichtgeving ,en komt alles na wat beloofd! Ik ben zeer blij met de aankoop en de service van de monteur. Werkt netjes geeft goed advies en is zeer professioneel en legt alles geduldig en communicatief uit . Ik snapte het,en kon de apparatuur zonder problemen opstarten en het menu bewerken! Top D
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-02-2018
Totaalbeoordeling:
Goed geprijsd en een super service!.
Heb de nieuwe Samsung The Frame 55 inch aangeschaft en ben echt super tevreden met de deal die PlatteTV me heeft aangeboden. Het hele proces van bestellen tot levering verliep echt heel vlot en je wordt professioneel geholpen! Zeker een aanrader
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-02-2018
Totaalbeoordeling:
Snel en simpel.
De winkel is goed bereikbaar en de verkoper nam de tijd om me te adviseren. Verdere afhandeling was eenvoudig en prettig.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-02-2018
Totaalbeoordeling:
Zeer goede service.
Mij via mail benaderd dat ik een betere Samsung TV kon krijgen voor de zelfde prijs ,als die ik besteld had.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-02-2018
Totaalbeoordeling:
Super service en prijzen!.
Mooie nieuwe winkel (Arnhem), goede service, vriendelijk en goed personeel en prima internetafdeling. Daarnaast goede prijzen wat ook belangrijk is!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 05-02-2018
Totaalbeoordeling:
Fijne Sonos set.
Goed geholpen bij mijn keuze voor 2 Sonos speakers. Goed advies tijdens een prettig gesprek. Ik kom hier graag terug als ik mijn set ga uitbreiden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-02-2018
Totaalbeoordeling:
Prima service.
Ik had enige problemen met het installeren van de zenders. Dankzij de juiste aanwijzingen konden de zenders worden geïnstalleerd.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-02-2018
Totaalbeoordeling:
Goede uitleg en houden hun aan hun woord.
Tv gekocht en volgens afspraak hdmi kabel deze kabel zat niet bij de levering van tv contact opgenomen en hdmi kabel netjes nageleverd
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-02-2018
Totaalbeoordeling:
Vlotte behandeling.
Eerste contact via website gehad. Via de LiveChat snel geholpen en goed voorstel gehad voor een nieuwe tv. Kon hem dezelfde dag nog ophalen in Utrecht. Ook in Utrecht netjes geholpen en een verkoper die er verstand van had. Ze hebben met 2 man de 65inch tv in de auto gelegd. Dik tevreden!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-02-2018
Totaalbeoordeling:
Uitstekende service.
Mooie shop en duidelijk opgesteld. Prima bediening met tijd voor de consument en verstand van de producten
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 05-02-2018
Totaalbeoordeling:
Zeer goed geholpen goed advies.
ik heb voor deze shop gekozen omdat de prijs van het product goed is en goede service en je word geholpen door mensen die er verstand van hebben.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-02-2018
Totaalbeoordeling:
Komen altijd weer terug!.
Zeer tevreden, komen al langer bij plattetv.nl en als we iets nieuws willen gaan we altijd eerst hierheen. Advies is top, jongens hebben er echt verstand van en nemen uitgebreid de tijd voor je, maakt niet uit hoeveel vragen je hebt! Prijstechnisch zijn ze ook altijd de beste. Afleveringen gebeuren zoals afgesproken.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-02-2018
Totaalbeoordeling:
Super installatie. Veel deskundigheid en prima aflevering.
Aflevering smart TV LG op zaterdag 11.00 uur door installateur D. Een half uur van tevoren werd ik gebeld dat hij onderweg was. TV + soundbar werden op deskundige wijze door hem geïnstalleerd en doorgenomen. Alle vragen werden keurig behandeld en hij vertrok pas nadat alles naar wens was geïnstalleerd. Topservice!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-02-2018
Totaalbeoordeling:
Prima service en medewerkers hebben kennis van zaken.
Prima bereikbaar in Utrecht en medewerkers behulpzaam maar niet opdringerig. Hebben kennis van zaken en over de prijs valt te onderhandelen
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-02-2018
Totaalbeoordeling:
Uitstekend advies en bijzonder vriendelijke medewerker.
Als leek heb je geen idee welk TV toestel je moet kopen. Door uitgebreid advies en behulpzaamheid van de medewerker hebben wij een keuze kunnen maken. De bestelling was eenvoudig zonder voorafgaande betaling. Via de e-mail werden wij telkens op de hoogte gehouden van de status van onze bestelling en vandaag konden wij de prachtige TV ophalen.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
11
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |