Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 22-09-2017
Totaalbeoordeling:
Top service!.
Mooie tv besteld voor in de studeerkamer, bleek niet meer leverbaar. Kreeg gelijk een heel mooi alternatief aangeboden, duurder model voor een scherper prijs! Dag erna kon ik de tv afhalen in Utrecht . Top!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 22-09-2017
Totaalbeoordeling:
Voorbeeld van perfecte service..
Prima personeel, niet opdringerig maar wel veel verstand van zaken. Ze komen de afspraken van de Website na (je oude TV is geld waard). Op vrijdag al de korting op HDMI kabel gekregen van de komende week.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 22-09-2017
Totaalbeoordeling:
Vriendelijkste personeel ooit, met gratis upgrade!.
Ik had op internet wat research gedaan, maar werd niet wijs uit de duizenden modellen de aangeboden worden op honderden verschillende sites. Ik had een tv in m'n gedachte die ik even wilde bezichtigen in de winkel van Plattetv en meteen laten voorlichten over alle verschillen en wat nou het beste was voor mijn situatie. Hij vertelde me al gauw dat het (oude) model van LG die ik voor oog had niet de kwaliteit en opties bood die tegenwoordig mogelijk is. Ik dacht dat het gewoon een verkooptruc was om me een duurdere tv aan te smeren, maar hij bood me vervolgens het nieuwe model van LG aan voor bijna dezelfde prijs! Fikse korting gekregen dus, met een veel mooiere en betere tv de winkel uitgelopen dan ik in gedachten had, en wel binnen m'n budget. Hij heeft me ook haarfijn uitgelegd wat de verschillen zijn tussen alle specificaties e.d. en heeft zeker drie kwartier de tijd voor me genomen. Nou super happy de winkel uitgelopen met telefoonnummer voor als er iets is. Dit soort service vindt je tegenwoordig niet meer op webshops e.d. dus kan iedereen aanraden gewoon ouderwets de winkel in te stappen en je laten verassen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 22-09-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekende service.
Xxx van Plattetv.nl heeft mij prima geholpen. Als de levering met monteur ook dezelfde service geeft als xxx, dan kom ik zeker terug bij plattetv.nl.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  Geschreven op 22-09-2017
Totaalbeoordeling:
Alerte medewerkers !!!.
Net als 10 jaar geleden, toen een Pasma TV, nu met een piepkleine hapering vandaag een Samsung The Frame bezorgd gekregen; het enige wat niet klopte was is ik wel bericht kreeg dat de bezorger de TV uit zou pakken en daarna tekenen voor ontvangst van een onbeschadigd apparaat, en hij van PostNL dus niet. Logistiek op een haar na prima hoor; een half uurtje van tevoren gebeld dat de bezorger eraan kwam; ook de verkoper zocht contact toen bleek dat er met de bestelling ook iets bijna misging; alerte medewerkers daar
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 22-09-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekend geholpen.
Snelle reactie op mijn vragen, mooie zomeraanbieding gekregen. Levering binnen no-time. Kortom, prima.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 22-09-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle reactie on line ..
Super snelle levering. TV in prima staat aangekomen . alleen telefonisch niet te bereiken .Maar zou er meteen weer kopen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 22-09-2017
Totaalbeoordeling:
Goed advies en uitstekende service.
Twee weken intensief gezocht naar de juiste tv. Uiteindelijk bij plattetv.nl terecht gekomen. Naast goed advies via de chat ook twee keer in de winkel geweest. Daardoor een keuze gemaakt waar ik een zeer goed gevoel aan over heb gehouden en dat kwam zeker niet alleen door de prijs!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 21-09-2017
Totaalbeoordeling:
Persoonlijke service.
Perfect geholpen in de winkel in Breda. Duidelijke uitleg, met veel geduld. Al eerder tevreden met de aankoop van de bbq, nu ook met de Denon Heos speakers
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 21-09-2017
Totaalbeoordeling:
Super serves.
Dit is een webshop waar je niet lang hoeft te zoeken,prijs is super en als je eventueel om een deal vraagt via de live chat wat erg goed is krijg je die hoogstwaarschijnlijk ook nog.Tv besteld platte tv kwam met een andere geweldige deal waar ik van op me kop stond besteld netjes geholpen en de levering was super netjes na 1dag aan de deur met postnl@home
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-09-2017
Totaalbeoordeling:
Service zoals het hoort.
Het is prettig contact te hebben met een verkoper in een persoonlijk gesprek met Kennis aandacht en tijd voor de klant.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 21-09-2017
Totaalbeoordeling:
10+ voor klantgerichtheid en prijs kwaliteit.
Het contact en onderhandelingssfeer via Email (Tim) liep uitstekend en ik werd een gelukkig en tevreden mens. Toen ik naar de winkel in Doetinchem ging om de SONOS PLAY BASE op te halen en te kopen en te betalen werd ik uitstekend behandeld en positief verrast, Soepelheid en klantgerichtheid stonden voorop. Door deze klantgerichtgeheid en service zal ik PlatteTV bij iedereen aanbevelen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-09-2017
Totaalbeoordeling:
Oprecht advies en scherpe prijzen.
We waren opzoek naar een 4K tv. In eerste instantie een OLED scherm, maar door het eerlijke advies van plattetv.nl gekozen voor een Sony 4K led scherm. Als je bij plattetv.nl een tv koopt dan loop je met een goed gevoel de winkel uit.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-09-2017
Totaalbeoordeling:
Great buying experience & Service.
Highly competitive prices, Great advise on the online chat and top installation services. Will recommend and buy again from Platte.tv
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-09-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer goede service in Nijmegen.
Via mijn schoonzoon wist ik dat je veel aandacht en uitleg krijgt bij Platte TV Nijmegen. Dit was bij mijn bezoek ook zeer goed. Voldoende uitleg en vooral alle tijd. Ik kan een ieder aanraden een bezoek te brengen bij Platte TV Nijmegen. Heb nu mijn TV geinstalleerd en ben enorm tevreden, En de keuze is reuze.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 20-09-2017
Totaalbeoordeling:
Mijn winkel , top service!!.
Ik heb een Sonos 5.1 set aangeschaft (playbar, sub en 2x Play-1). Ten eerste tegen een mooie actieprijs voor deze set. En toen bleek dat de doos van de Playbaar reeds was geopend, is deze op mijn verzoek, en zonder enig voorbehoud, direct omgeruild. Ook had ik, ondanks de scherpe prijs voor deze set, om oude apparatuur tegen een mooie prijs in te ruilen. Top een zeer tevreden klant, die graag terugkomt.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 20-09-2017
Totaalbeoordeling:
Bijzonder positieve ervaring..
Een bijzonder positieve ervaring, deze winkel in Arnhem. Na lange tijd op internet te hebben gezocht en vergeleken bij de platte tv winkel uitgekomen mede dankzij zinvolle chat. Fijne persoonlijke benadering door medewerker die de tijd neemt voor uitleg en antwoorden op vragen in prettige ambiance. "Nette" prijs overeengekomen. Kortom heel tevreden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-09-2017
Totaalbeoordeling:
Super goed en vakkundig geholpen.
Sfeervol ingerichte winkel, gemotiveerd personeel en een zeer ruim assortiment. Ruime keuze wat merken betreft. Zoals televisie, soundbar ect. ect.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  Geschreven op 20-09-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service!.
Webshop is makkelijk te vinden. Duidelijk overzicht van alle producten en acties. Vriendelijk personeel en goede prijzen. Communicatie is uitstekend!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 20-09-2017
Totaalbeoordeling:
Klantgerichte winkel.
PlatteTv heeft een groot assortiment. Personeel is vriendelijk en heeft kennis van zaken. Personeel neemt de tijd voor de klant. De prijzen zijn concurrerend.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
101
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |