Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 20-09-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
Makkelijk te vinden, goeie service alle mogelijkheden werden uitgelegt qua producten die voor mij interessant waren. Zelf kop koffie gekregen. Pluim voor medewerker ROEL LOCATIE DOETINCHEM.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Klantenservice
  Geschreven op 20-09-2017
Totaalbeoordeling:
Lekker hoor.
helemaal top, zeer snelle en duidelijke reactie op mijn mail, direct meedenkend of ik eventuele extra's wilde. Kortom ben zeer goed geholpen door Ivo en Justin. Gr Kevin
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 20-09-2017
Totaalbeoordeling:
Ik had geen betere winkel kunnen kiezen.
De service en het enthousiasme van de medewerkers is werkelijk geweldig. Zowel de verkoper xx, als de monteur yy zijn absolute kanjers. De installatie verliep vlekkeloos en ik kreeg een prima uitleg van yy. Alles was echt keurig verzorgd en als ik nog vragen had mocht ik ten alle tijden contact opnemen. Altijd makkelijk want het is toch weer even wennen, zo'n nieuwe tv. Ik ben echt super tevreden en de volgende tv zal ik zeker ook weer bij deze zaak kopen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-09-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service, helder en duidelijk..
Vriendelijke benadering door verkoper gaf vertrouwen. Presentatie van de artikelen overzichtelijk. Duidelijke uitleg. Mooie winkel.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-09-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service, goede prijs..
Prijs is goed en je wordt snel en kundig geholpen. Vriendelijke mensen. Hoewel er met mijn bestelling iets mis was, werd het goed opgelost en ging ik met een beter product naar huis.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  Geschreven op 20-09-2017
Totaalbeoordeling:
Mooie aanbieding en geweldige service!.
Na een lange zoektocht voor een nieuwe tv, uiteindelijk geslaagd bij PlatteTV met een 65"Qled. Klantvriendelijkheid helemaal super, ze hebben ruim de tijd genomen om te helpen via de chat! Een hele mooie aanbieding door de €500,- cashback actie via Samsung en de 18% korting via de site! Van te voren hebben ze via de chat aangegeven dat de levertijd langer is dan normaal en om deze reden nog wat korting gegeven; en dat zonder erom te vragen. Al met al zeker een aanrader!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 19-09-2017
Totaalbeoordeling:
Rustige en deskundige hulp bij aankoop.
Afgelopen vrijdag zijn we in de winkel geweest om een tv te kopen. We zijn zeer vriendelijk geholpen door James en hebben een mooie deal gekregen. Zo fijn als er vanuit de verkoper geen 'druk' op je wordt gelegd. We zullen de winkel zeker aanraden bij familie en vrienden. Vandaag zal de tv worden bezorgd. Spannend!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 19-09-2017
Totaalbeoordeling:
vriendelijk, en goed personeel.
Wij hebben al eerder iets gekocht en door de goede ervaring en service en toch nog even bij de concurrentie gekeken uiteindelijk weer naar de Platte TV winkel Een goede service tegen de beste prijs. Ook voor de senioren neemt men de tijd
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-09-2017
Totaalbeoordeling:
De service is prima.
Ik ben adequaat geholpen en het advies was toereikend om het probleem op te lossen. Het geluid van de SONOS apparatuur viel af en toe uit. Na installatie van Boots is het euvel opgelost. Daarna hebben de monteurs alles weer afgestemd.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-09-2017
Totaalbeoordeling:
Bijzonder klantvriendelijk en behulpzaam.
Ik heb deze shop gekozen vanwege eerdere ervaringen met aankopen in het verleden doen niet moeilijk als iets niet goed is, regelen iemand aan huis totaal geen probleem zijn het uithangbord voor Platte tv en voor wat betreft de prijzen zijn met het hoofdkantoor ook regelingen te treffen. Het is dat ik vindt dat niemand een 10 kan verdienen maar het deze winkel schuurt er wel tegenaan. met vriendelijke groet. Via de website gezocht en in de winkel gekocht.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-09-2017
Totaalbeoordeling:
zeer uitgebreide uitleg en hulp.
shop is overzichtelijk en ruim voorzien van voorraad,niets is teveel om de klant behulpzaam te zijn.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-09-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service!.
Erg goed geholpen met het uitzoeken en afhandelen van het bestellen! Duidelijke en goede uitleg van de service
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-09-2017
Totaalbeoordeling:
prima sevice.
ik vond het een prima shop, de keuze is enorm ,voor elk wat wils .je wordt vriendelijk geholpen en duidelijke info, zou het iedereen aanraden. ook de prijs is zeer gunstig.ook via de site een duidelijke info,en je kan zien of het product in voorraad is ,erg handig.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 19-09-2017
Totaalbeoordeling:
Super advies.
Ik ben uitstekend geholpen en het advies was perfect ben super tevreden met de keuze die mij is aanbevolen
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-09-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
Duidelijke site met prima support op verschillende manieren. TV besteld bij Platte TV.nl gaat het model in de aanbieding bij een andere grote leverancier. Hier is zeer correct op gereageerd en het verschil is keurig teruggeschreven.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 18-09-2017
Totaalbeoordeling:
Service zoals het hoort..
Mooie 32 inch tv gezien op de site, in de auto gesprongen en naar Breda gereden. Foutje gemaakt door niet te bellen om hem te reserveren dus hij was verkocht, zoontje verdrietig. Verkoper loopt even naar achteren en komt met een 37 inch aanzetten en na een kort overleg en een flinke korting gekocht voor bijna dezelfde prijs dus zoontje superblij. dat is pas service!!!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-09-2017
Totaalbeoordeling:
Meedenken staat voorop!!.
Service en behulpzaamheid staat bij platte tv zeker voorop, na een intensiefe chat en mailwisseling uiteindelijk besloten om tot aankoop over te gaan. Ik had een samsung tv met sonosplaybar besteld en zou deze gaan afhalen.Eenmaal in de winkel toch het advies gekregen om een sonos playbase te nemen, helemaal geweldig!!!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-09-2017
Totaalbeoordeling:
Prisma service !!.
Met al redelijk wat voorwerk op zak, deze zaak binnengegaan...al snel werd duidelijk dat ik te maken had met een verkoper die wist waar hij het over had !! Duidelijk verhaal, goed advies, prima service ..een aanrader !
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-09-2017
Totaalbeoordeling:
Super service.
Goede service een mooi inruil prijs voor oude tv. Zeker de moeite waard om langs te gaan. Ook vier de website prima service.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-09-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige levering en installatie.
Rustige uitleg van wat er gedaan moet worden en met goede kennis van zaken! Doordat het probleem het 'oude' ziggo kastje was is de installatie niet compleet uitgevoerd, maar de overige stappen zijn duidelijk vermeld en uitgelegd!
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
102
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |