Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 17-09-2017
Totaalbeoordeling:
Goed advies en prima after-service.
In de winkel in Doetinchem goed geholpen door Paul en tot een fraaie televisie gekomen. De after-sales was uitstekend. Nadien ook nog een goede soundbar gekocht, waardoor het echt genieten is voor de tv.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 17-09-2017
Totaalbeoordeling:
Helemaal top!.
Wij hebben onze LG Tv hier gekocht nadat wij deze op de site hadden gezien. Het fijne is dat je ook in de winkel terecht kan voor extra advies. Na goed geadviseerd te zijn hebben wij de tv gekocht en het is een prima keuze gebleken. Platte tv.nl is wat ons betreft een echte aanrader.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 17-09-2017
Totaalbeoordeling:
Keurige complete installatie.
Een kwartier van te voren kregen we een belletje. ....... van de platte tv: "Over een kwartiertje ben ik bij u". Oude tv meegenomen. Nieuwe tv geïnstalleerd. Alle apparaten aangesloten en de tv op alle vlakken goed geïnstalleerd Na 1 uur konden wij weer als vanouds tv kijken. Alleen het beeld is heeel veeel beter.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 17-09-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
Ik heb plattetv gevonden op internet. Veel keuze op het internet. Prima service in de winkel. Gelukkig was de tv die ik wilde op voorraad in de winkel. Goede parkeergelegenheid.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 17-09-2017
Totaalbeoordeling:
Goede deal.
Op de site viel de prijs wat tegen. Naar de winkel gegaan waar ik een nette prijs kreeg aangeboden voor het apparaat dat ik wilde kopen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 17-09-2017
Totaalbeoordeling:
Goede uitleg, snelle levering.
Kwam voor een specifieke AV receiver maar dat bleek oud model en een set speakers. Ging weer weg met een ander advies, dat was voor mij inderdaad een betere deal. Na enig nadenken toch gekocht en door hun snel geleverd. Nu die staat geen spijt dat ik dit advies opgevolgd heb. Neem alleen hun voorraad indicaties niet altijd serieus. Een artikel wat niet meer leverbaar was staat ook na een week nog steeds als beschikbaar in alle winkels.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 17-09-2017
Totaalbeoordeling:
Mooi aanbod, prettige communicatie.
Er werd snel gereageerd op de vraag naar een mooie deal voor TV + Receiver. Na de aanbieding te hebben geaccepteerd werden er nog een paar praktische adviezen verstrekt. Prijs was uitstekend en ook levering verliep vlot en soepel, maar vooral de communicatie was erg prettig.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 17-09-2017
Totaalbeoordeling:
Goede prijs/ service!.
Goede prijs, duidelijke communicatie en prima service! Even meelopen naar de auto en helpen herinrichten.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 17-09-2017
Totaalbeoordeling:
Snel bestellen, snel geleverd.
Leuke webshop, duidelijk en overzichtelijk. Gekozen voor het buitenkansje, 200€ korting. Communicatie is goed. Betaling vlot verlopen, TV is dan snel geleverd. Topservice en winkel.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 16-09-2017
Totaalbeoordeling:
Service zoals het hoort.
Een zaak, waar je op al je vragen een deskundig antwoord en advies krijgt. Geen flauwe verkooppraatjes, maar informatie, waar je als klant behoefte aan hebt en ook iets mee kunt.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 16-09-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekende service.
Al meerdere keren bij plattetv een tv gekocht en de oude ingeruild omdat ik altijd heel tevreden ben. Per internet gechat over de nieuwe tv, soundbar en sub en beugel. Toen het pakket duidelijk was, heeft men mij een aanbieding gedaan incl inruil. Daarna is door bezorger A alles uitstekend geregeld. Oude tv van de muur gehaald en netjes meegenomen. Nieuwe beugel geplaatst, tv opgehangen en soundbar met sub aangesloten. 75 inch tv opgehangen aan een zachte gips muur; geen enkel probleem. Bezorger A heeft een uitstekende service gegeven; het weghalen van de oude tv , het installeren van de nieuwe tv met soundbar en sub is uitstekend gedaan. Tot het stofzuigen toe, want hij wilde geen rommel achterlaten!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-09-2017
Totaalbeoordeling:
klantvriendelijk en goede service.
Medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam en komen gemaakte afspraken na. Bij installatie kwam ik niet verder met het installeren van de kanalen. Gebeld met Platte TV en prima geholpen. De TV is super!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-09-2017
Totaalbeoordeling:
Top super service fijne snelle gasten daar.
Goeie prijzen en super kwaliteit snelle behulpzaam medewerker
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-09-2017
Totaalbeoordeling:
goede service.
Goed aan bod in tv's. vriendelijke verkoper, verstand van de tv's. het op voorraad hebben en in de auto tillen is ook super.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 16-09-2017
Totaalbeoordeling:
Afspraak na komen.
Leuke shop met heel wat keus,goed bereikbaar , aardige mensen en vooral wat belangrijk is, goede prijs kwaliteit verhouding .
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-09-2017
Totaalbeoordeling:
Supersnel geregeld.
Vorige TV was stuk gegaan, dus snel op zoek naar een vervangend toestel. Na wat rondzoeken op internet al snel bij plattetv.nl terecht gekomen. Prijs was goed en werd zelfs nóg beter na de zomerkorting. Online is er al veel te weten over de verschillende TV's. In de winkel staan er een heel stel opgesteld waardoor je ook nog eens live kunt ervaren wat de verschillen zijn. Ook nog wat advies over het gebruik van kabels voor deze TV, waardoor we nu optimaal kunnen genieten. Binnen een dag het nieuwe toestel uit voorraad gekregen. Helemaal top!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-09-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle service, goede deal.
Via live chat eenvoudig en zeer snel informatie verkregen. Zeer goede prijs zeker tov de concurrentie. Product direct beschikbaar, mooie showroom en vriendelijke mensen. Kortom een tevreden klant.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-09-2017
Totaalbeoordeling:
Scherpe prijzen.
Tv gekocht, zelf vooronderzoek gedaan, Hier was ie op voorraad, scherpe prijs, Hij word voor je in de auto geladen, Super snel klaar....
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-09-2017
Totaalbeoordeling:
Goed geholpen met goed advies beter dan jullie concurrenten.
De shop voelt aan als thuis. Heel prettig. Fijner dan van die grote shops met honderden tv's op een rij.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 16-09-2017
Totaalbeoordeling:
Goede kundige service..
Snelle reactie van de klanten service, bereikbaarheid is uitstekend. De medewerkers weten waar ze het over hebben en kunnen je goed informeren.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
103
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |