Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 16-09-2017
Totaalbeoordeling:
Echt perfecte afhandeling.
Ik heb er een oled tv gekocht en een sonos playBase . Al snel kreeg ik als bonus een korting op 2 artikelen. Heel netjes. En.......Vriendelijke nette behandeling. Monteur nam ruim de tijd om ons goed te informeren over hoe te handelen met de nieuwe apparatuur. Super.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-09-2017
Totaalbeoordeling:
Vakkundig advies.
Wij waren dus in de winkel in Utrecht. Eerst maar koffie en dan rustig rondkijken er is tenslotte keus genoeg. Fijn dat je daarbij goed van advies voorzien wordt, zonder dat het opdringerig is. Uiteindelijk hebben wij een Oled TV van LG gekocht waar wij heel blij mee zijn. Gisteren is de TV bezorgt en geïnstalleerd wat wel 50 euro's kost maar zeker de moeite waard is. Ik hoop dat de service en klantvriendelijkheid zo blijft, dan houden ze ons zeker als klant. Groet Ben
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-09-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service en goede uitleg..
Goede Panasonic tv gekocht voor een scherpe prijs. Omdat ik al jaren een Panasonic tv had ben ik gaan kijken voor een andere tv.Op de site van Platte tv kwam ik een model tegen dat mij wel wat leek.In de winkel aangekomen kreeg ik het advies om evt.voor het nieuwste model te gaan voor een kleine meerprijs. Dit advies was voor mij zeer goed en ik heb mijn keuze gemaakt.Deze wordt het.Ik geef de medewerkers van Platte tv in Doetinchem een warme douche
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 15-09-2017
Totaalbeoordeling:
Top Service !.
Bij binnenkomst meteen vriendelijk aangesproken, snelle service en er wordt goed meegedacht met de klant. Meer dan tevreden !
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 15-09-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer goede Service en bekwaam personeel..
Erg vriendelijk personeel goede uitleg en scherp geprijste produkten tevens voor een eerlijke prijs plaatsing en eerste installatie tevens mogelijkheid oude apperatuur in te ruilen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 15-09-2017
Totaalbeoordeling:
Super service.
Wilde een TV ophangbeugel kopen die in de aanbieding was (voor €97,00 en zo goed als nieuw). Toen ik had gebeld op deze product te kopen bleek het al gereserveerd te zijn. Toen stelde de medewerker voor om een nieuwe in doos aan te bieden voor €115,00. (Winkelwaarde €149,95). Twee dagen later had ik het al in huis. Prima service en een mooie product. Hiervoor krijgen jullie allemaal een 10.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  Geschreven op 15-09-2017
Totaalbeoordeling:
Betrouwbaar en mee te onderhandelen.
Recent een oled gekocht met inruil van oude tv. Zijn elkaar tegemoet gekomen in de prijs na wat onderhandelen. Heb een factuur gehad via mail en meteen betaald. Binnen 2 dagen stond de tv er al. Helemaal top deze winkel. Ga zo door
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-09-2017
Totaalbeoordeling:
Snel en super-service.
Gisteren heb ik via de chat met plattetv alle mogelijkheden onderzocht voor een nieuwe tv. Zeer vakkundig geholpen en dezelfde dag hebben ze de beste tv voor mij geleverd. Helemaal happy!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 15-09-2017
Totaalbeoordeling:
Aanrader voor iedereen!!.
Top winkel. Winkel als online. In de winkel geweest in Nijmegen. Druk. Maar ze nemen de Tijd voor je. En paar dagen lator online een mooie deal gesloten. Super bezorging!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-09-2017
Totaalbeoordeling:
Prima en deskundig behandeld.
Mooie 55inch LG televisie gekocht. Zelf geïnstalleerd en super blij met het resultaat. Xxxx... je bent een goede verkoer, ga zo door.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-09-2017
Totaalbeoordeling:
Goede kennis van hun producten.
Goede service en kennis. Ze zijn instaat om advies op maat te leveren zodat je samen met hun je beste keuze kan maken voor de beste prijs.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 15-09-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel!.
Heel mooie winkel. Goed ingericht en duidelijk per merk. Zeer goede service. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Je koopt met een goed gevoel een tv! En niet onbelangrijk, goedkoop. Meestal het goedkoopst van alle winkels.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 14-09-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige zaak.
Duidelijk geholpen goede service aankoop gedaan in de vestiging Utrecht. Een dikke
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-09-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldig advies en bediening.
Aangekomen bij PlatteTV Utrecht moesten mijn vrouw en ik wel even ( iets te lang ) wachten voor we aan de beurt waren. Maar daarna werden we door James vakundig en enthousiast geholpen. Wij hadden het merk en type TV al uitgezocht, maar na advies van de verkoper zijn we geswitcht. Zeer tevreden dus over de winkel en over de verkoper(s)
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-09-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldig service en kennis van het product.
De chat via de site was geweldig. Ik werd door Justin perfect geholpen. Hij had ook kennis van zaken. Al mijn vragen werden beantwoord en de prijs was ook erg goed. Al met al erg tevreden. Nu alleen de bezorging nog als die net zo goed is als de web winkel dan zie ik dat met vertrouwen tegemoet
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-09-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.... maar écht!.
Samsung TV online besteld voor een lage prijs i.v.m. met mijn kleine budget. Krijg per email meteen een prachtige aanbieding van een nieuwer en beter model tegen dezelfde lage prijs! Meteen met Justin via Live chat kunnen regelen. Super service toch? Ben nu al heel blij en verheug me enorm op de komst van de nieuwe TV.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-09-2017
Totaalbeoordeling:
Professionele shop met scherpe prijzen.
Zocht een 55B6V en die hadden ze hier voor een hele scherpe prijs. gebeld over m'm bestelling en daarna goed op de hoogte gehouden en nog wat extra gekregen, omdat mijn bestelling even een dag vertraging had!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-09-2017
Totaalbeoordeling:
Prima te woord gestaan via de "chat"!.
Ik was op zoek naar een OLED TV en raakte via de chatbox met jullie "in gesprek". Deze conversatie verliep prima waardoor ik enige tijd later een order geplaatst heb. De zomerdeal heeft mij bovendien nog eens €400,- opgeleverd en bij het toestel kreeg ik ook nog eens een gratis LG Q6 smartphone. Het lijkt wel Sinterklaas!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 13-09-2017
Totaalbeoordeling:
Super TV, tegen een goede prijs met snelle service!.
Voor onze dochter voor haar verjaardag op zoek naar een nieuwe TV. Uiteraard moest deze TV aan alle voorwaarden voldoen. Mooi beeld, wifi en aantrekkelijk design. Na gekeken te hebben op internet kwamen we uit op het model UE32K5670 van Samsung. Platte TV bleek de meest prijsvoordelige aanbieder en Tv was uit voorraad leverbaar. Wat echt vermeldt mag worden is dat Platte TV zelf met het voorstel kwam om het nieuwste 2017-model te leveren tegen de actieprijs van het verouderde model. Dit is wat ik noem service!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 13-09-2017
Totaalbeoordeling:
Advies op maat.
Ben naar de shop in Nijmegen gegaan met een Sony TV waar ik in geïnteresseerd was. Door het goede advies is het wel een Sony geworden maar een ander model dan wat ik in gedachte had. De gekochte TV voldoet namelijk beter aan mijn wensen dan het beoogde model. Er is alle aandacht besteed aan mijn vragen en ben erg tevreden over de aankoop.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
104
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |