Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 13-09-2017
Totaalbeoordeling:
32" Philips 5300 smart TV.
Goed advies in de winkel gekregen. Mooie Tv tegen een scherpe prijs. Was ook op voorraad zodat ik hem meteen kon meenemen. Klasse.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-09-2017
Totaalbeoordeling:
Heel goede service, zeer correct,.
Zeer correcte en beleefde jongeman. Zijn naam is Danny. Uitvoerig uitgelegd hoe het een en ander werkte.Geen haast opject. Bijzonder tevreden. Een aanrader voor eventuele komende klanten.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-09-2017
Totaalbeoordeling:
Fijne service, goede prijzen.
Ik werd op een drukke dag erg vlot geholpen. De verkoper nam echt de tijd om te achterhalen wat ik wilde, en uiteindelijk ging ik weg met een tv die zelfs goedkoper was dan het bedrag dat ik wilde uitgeven. Nu geniet ik al een week van perfect beeld.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-09-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekende service!.
Mijn intentie was puur en enkel om in mij in de winkel te oriënteren op de aanschaf van een nieuwe TV. Tijdens het bezoek ben ik dermate goed geïnformeerd, geholpen en geadviseerd dat ik direct tot aankoop ben overgegaan. Hierin moet ik aangeven dat het advies echt ontzettend goed is/was, dit aangezien ik in eerste instantie hele andere merken en modellen in mijn hoofd had als de uiteindelijke aankoop. Waarom ben ik in deze alsnog bij de Sony uitgekomen, dit puur vanwege de kwaliteit, prijs en de opties die deze TV's bied. Met betrekking tot de service ben ik ook echt absoluut super geholpen!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-09-2017
Totaalbeoordeling:
Een winkel die je kan aanbevelen voor je beste vrienden.
Goed geholpen duidelijk en geeft vertrouwen voor de aankoop die ik wou doen ook de inruil actie gaaf mijn de doorslag
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-09-2017
Totaalbeoordeling:
Ouderwetse service! *****.
Na 12 keer heen en weer mailen met vragen en natuurlijk de prijsonderhandelingen heb ik een LG OLED55C7V aangeschaft. Wat een super toestel overigens..... Goede communicatie, ouderwets goede service!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 13-09-2017
Totaalbeoordeling:
Fijne Service, goed geholpen in de winkel!.
Eerst heb ik online het een en ander vergeleken, PlatteTV.nl kwam daar het beste uit. Toen ik had besloten welke tv ik wilde heb ik online nog even contact gehad via de chat van PlatteTV.nl voor wat extra informatie waar ik netjes en snel geholpen werd. Vervolgens ben ik naar de Winkel in Doesburg gegaan om de TV nog te bekijken en te vergelijken en om nog wat extra advies te krijgen. Ook hier ben ik heel goed geholpen en hebben we een goede deal kunnen maken. Leuk is ook dat je eventueel je oude tv kan inruilen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-09-2017
Totaalbeoordeling:
Duidelijke en eerlijke voorlichting van medewerker.
Mooie winkel met veel aanbod. Personeel vriendelijk en en eerlijke kennis van zaken. Heb Sonos producten er gekocht en kom er zeker weer voor mijn volgende aankoop
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 12-09-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle levering met een mooie extra korting.
Goede services en mooie extra persoonlijke korting waardoor ze net iets goedkoper zijn dan de BCC of de mediamarkt
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-09-2017
Totaalbeoordeling:
Top Service.
Zeer vriendelijk personeel, mooie ruime winkel met superveel platte tv's!!! Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de geleverde tv!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-09-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekend geholpen.
Uitstekend contact via chat, uiterst correct geholpen en bovendien een goede deal, m.a.w. zeer tevreden.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 12-09-2017
Totaalbeoordeling:
Alles top, van begin tot het eind.
Via internet op platte tv terecht gekomen. Via chat heel veel bruikbare info gekregen wat uiteindelijk in de beslissing zwaar heeft mee gewogen. Goed, degelijk en snel advies. Besteld, snelle afhandeling en perfecte levering.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 12-09-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service bij PlatteTV in Doesburg!.
Het personeel is bijzonder kundig, vriendelijk en behulpzaam. Bij het uitzoeken van een TV wisten ze niet alleen precies de verschillen te benoemen, maar lieten ze die ook live zien met de TV's naast elkaar. Top!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-09-2017
Totaalbeoordeling:
Goed advies in de winkel.
Vriendelijke medewerker in de shop in Nijmegen, die me advies gaf dat me zelfs €50 bespaarde. Wel jammer dat het model dat ik koos niet op voorraad was...
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-09-2017
Totaalbeoordeling:
service en voorlichting.
Ik ben uitstekend geholpen en dit zowel telefonisch als later in de winkel. wat ik telefonisch afsprak werd nagekomen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-09-2017
Totaalbeoordeling:
Goed advies, netjes geholpen!.
Na raadplegen van de webshop netjes geholpen in de winkel in Doetinchem en de TV (Philips) meegenomen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-09-2017
Totaalbeoordeling:
Super service ! twee top gasten daar!!.
Super zaak en zeer bekwaam personeel. zeer goede uitleg over het gekochte spul. twee top gasten !!. Zeer tevreden !! super service !!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 12-09-2017
Totaalbeoordeling:
Goede voorlichting.
In de winkel in Nijmegen zijn we goed geholpen en een goede voorlichting gekregen. We zijn nu de trotse eigenaar van een Samsung 55MU8000 tv.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-09-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige servece.
Geweldige informatie in de winkel te breda en een luisterend oor naar mijn vragen. Geholpen in breda door verkoper De Heer Ralf,ook de service van de monteur installeren De Heer Alex geweldig geen andere woorden voor top service. zou deze winkel aan iedereen aanbevelen. Als ik in de toekomst weer iets zou kopen dan is dit mijn winkel
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-09-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle en goede service!.
Snelle service via de livechat gehad waarin al mijn vragen werden beantwoord. De volgende dag in de winkel gewezen op de wat verouderde specs van de TV. Ter plekke een andere TV gekozen die teruggebracht was door de vorige klant en hierdoor een stuk aantrekkelijker was. Deze heb ik gekocht en gelijk meegenomen. Er werd zelfs geholpen met het inladen.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
105
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |