Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 11-09-2017
Totaalbeoordeling:
Top service! Mensen met kennis van zaken en scherp geprijsd..
Erg goed geholpen bij vestiging Utrecht. Het personeel is vriendelijk en weet waar ze over praten. Mooie testopstelling van Sonos. Daarnaast hebben ze veel op voorraad dus de kans dat je direct met de gewenste spullen weg kan is groot.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 11-09-2017
Totaalbeoordeling:
het hele plaatje.
Ik had jullie via mijn pc gevonden,en dacht ga eens langs,werd super goed te woord gestaan alles goed uitgelegd,naar huis om te overleggen,terug en binnen 10 minuten was alles geregeld,,omdat alles duidelijk was uitgelegd was de keuzen niet moeilijk,mijn dank ervoor
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 11-09-2017
Totaalbeoordeling:
Vertrouwd aankopen doen.
Al vaker hier mijn apparatuur gekocht. Bestelling gedaan. Goed en vriendelijk contact gehad over de chat en uiteindelijk makkelijk kunnen afhalen in Doetinchem. Aldaar kundig geholpen. Echte vakmensen!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-09-2017
Totaalbeoordeling:
Super vriendelijk geholpen!.
Website zag er prima uit, maar kozen ervoor om naar de winkel te gaan in Breda. Gezellige mooie showroom en heel erg vriendelijk personeel. Kregen meteen een kopje koffie aangeboden. Verkoper gaf ons heel duidelijke uitleg en gaf ons alle ruimte om persoonlijk te overleggen na ons de voor en nadelen verteld te hebben.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  Geschreven op 10-09-2017
Totaalbeoordeling:
Weer een goede ervaring met PlatteTV.
Tweede keer een succesvolle aankoop bij PatteTV en altijd met een goede prijs. Dit keer een OLED scherm. Met een uitstekende inruilprijs voor mijn huidige plasma scherm ging ik overstag. Geniet nu al weer enige dagen van een geweldig nieuwe TV en voor mijn gevoel een goede deal. Volgende keer weer PlatteTV voor mij.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-09-2017
Totaalbeoordeling:
professioneel en vriendelijk.
Ben de winkel ingelopen op een druk moment. Werd binnen paar minuten al geholpen. Kreeg goed advies en ze dachten met me mee. Uiteindelijk adviseerden ze me een goedkoper model met meer functies. Deze voldoet perfect aan mijn wensen. Ik ben tevreden en kom graag weer terug!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-09-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige verkoper deed moeite nam de tijd zeer klant vriend.
Leuke winkel voor mijn kort bij goede bereidheid klantvriendelijk leuke aanbiedingen goed geholpen super
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 10-09-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service!.
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel! Geen opdringerig gedrag van de verkoper,maar gewoon een duidelijke uitleg en eventuele toelichting! De gekochte TV werd keurig in de auto gezet! Voor de prijs hoef je deze winkel ook zeker niet voorbij te lopen. Kortom, zeker aan te bevelen!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-09-2017
Totaalbeoordeling:
Top Winkel!.
Hier koop ik mijn volgende TV weer. Mijn eerste en 2e TV heb ik hier ook gekocht. Verkopers weten waar ze over praten en nemen ook de tijd voor klanten. Ook is het een nette winkel waar je een goed beeld kan krijgen van de verschillende tv's.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-09-2017
Totaalbeoordeling:
Op en top advies.
Naar volle tevredenheid geholpen, en een mooie televisie voor onze zoon gekocht! Omdat hij 14 oktober pas jarig is gaat de verzekering in overleg dan pas in. Service volledig op maat dus! Goed advies gekregen!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-09-2017
Totaalbeoordeling:
Super winkel!.
Nieuwe Philips TV aangeschaft na zeer prettige web- en winkelervaring. Online netjes en vakkundig geholpen via de chat functie. Vragen werden direct beantwoord en een zeer scherpe offerte volgde. In de winkel de TV afgehaald (Utrecht), en ook daar dezelfde ervaring. Werd netjes geholpen om de TV de auto in te krijgen, waar ervaar je dit nog? Kortom, zeer tevreden klanten! Ook de TV zelf levert al ontzettend veel plezier op, een Philips 49PUS7101.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-09-2017
Totaalbeoordeling:
goed advies.
De TV had ik zelf al gekozen maar omdat deze shop de laagste prijsgarantie gaf nam ik via chat contact op. Ik kon mijn oude TV inruilen dat speelde zeker mee. Ik had een scherpere prijs gezien maar ..... vertelde mij in de chat dat de kans groot was dat ik dan een buitenlands model met buitenlandse garantie zou krijgen. Tevens deed ik dan niet mee met de gratis telefoon actie. Na enig heen-en-weer bood ..... mij een goede prijs en ik bestelde de TV waardoor ik m diezelfde middag nog kon afhalen en de oude inleveren. diezelfde middag genoot ik dus al van mijn nieuwe TV.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-09-2017
Totaalbeoordeling:
goede prijs en correcte levering.
Vanwege een goede prijs met een prima inruil voor de oude TV. De monteurs die de TV kwamen afleveren waren zeer correct en vakkundig.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-09-2017
Totaalbeoordeling:
zeer vriendelijk en goed geholpen zowel via tel als email.
ziet er mooi uit en werd zeer goed gehopen in de winkel in utrecht en was goed bereikbaar voor mij gr
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-09-2017
Totaalbeoordeling:
Ouderwetse service! *****.
Na 12 keer heen en weer mailen met vragen en natuurlijk de prijsonderhandelingen heb ik een LG OLED55C7V aangeschaft. Wat een super toestel overigens..... Goede communicatie, ouderwets goede service!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 10-09-2017
Totaalbeoordeling:
Fijn en goede service!.
Er werd goed geluisterd en meegedacht met mijn wensen. Het advies wat gegeven word is advies waar je ook daadwerkelijk wat aan hebt. Kortom perfecte service.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-09-2017
Totaalbeoordeling:
Super top service.
Opzoek naar een media systeem dat mijn huis vult met goed geluid top geholpen toch even verder gekeken maar de kennis was vele malen beter. Ook de herkenning als je terug komt aan het einde van de dag. Herken je klanten zeg ik dan super top en nu met een super sonos systeem genieten top service heren in nijmegen!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-09-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service .
Goede prijs/kwaliteit daarom beveel ik deze webshop aan. Snelle bezorging van de artikelen dat is erg fijn,
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  Geschreven op 10-09-2017
Totaalbeoordeling:
Bereid om wat extra voor je/u te doen.!!.
Ik was opzoek naar een tv en had meerdere winkels benaderd of ze wat extra's voor mij konden doen/betekenen. Hierop reageerde ze van plattetv als enige gelijk positief en gaven mij een goed gevoel. Na een paar keer contact te hebben gehad met verschillende medewerkers overstag gegaan en de tv besteld. Uitstekende service.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-09-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstraling showroom Breda en een uitstekende aflevering..
We wisten wat we wilden kopen via de site maar met eigen ogen je gewilde product bekijken, daarvoor konden we prima terecht bij platte tv in Breda. Binnen no time geholpen en precies op de afgesproken tijd werd de apparatuur geleverd en tot onze tevredenheid door monteur A. uitgepakt en geinstalleerd en werd de nodige instructie vakbekwaam gegeven. Toppie
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
106
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |