Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 09-09-2017
Totaalbeoordeling:
Aan te raden.
Ik heb er een oled tv gekocht en een sonos playBase . Al snel kreeg ik als bonus een korting op 2 artikelen. Heel netjes. En.......Vriendelijke nette behandeling
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-09-2017
Totaalbeoordeling:
Erg de tijd ervoor genomen voor vragen over het toestel.
Via de side bij de winkel terecht gekomen in utrecht i.v.m de goede aanbiedingen vergeleken met andere aanbieders van de televisies en een goed overzichtelijke inrichting per merk
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-09-2017
Totaalbeoordeling:
Niet meepraten maar meedenken.
De site heeft me naar de winkel gebracht, en vervolgens zijn al mijn vragen beantwoord. Soms anders dan ik had gehoopt, maar wel juist. En daar gaat het om.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-09-2017
Totaalbeoordeling:
Goed advies..
TV gekocht bij de winkel van platte tv in Nijmegen. Heel plezierig geholpen en goed advies gekregen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-09-2017
Totaalbeoordeling:
De zomerdeal is TOP.
De website is heel overzichtelijk en de video's geven goede extra informatie waardoor je het gevoel krijgt in de winkel te zijn. Tevens werden er voorstellen gedaan ter aanvulling van de aankoop. Uiteindelijk een goede combinatie van OLED TV en soundbar aangeschaft na een online zomerdeal gesloten te hebben. Door de producten in de winkel op te halen kreeg ik nog extra service en advies. De combinatie is mij goed bevallen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-09-2017
Totaalbeoordeling:
super service, met geweldige ondersteuning bij keuze.
Keuze maken is moeilijk, maar niet met de goede voorlichting en ondersteuning die je hier krijgt. Goede inruil aanbiedingen en opties gekregen. Dit deed mij uiteindelijk over de streep trekken. Zeer blij met mijn keuze. Heren hier voor mijn dank.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-09-2017
Totaalbeoordeling:
Super service voor een super zomerdeal bij PlatteTV.nl.
Gisteren een zeer mooie zomerdeal gesloten voor een LG OLED 55C7V bij PlatteTV.nl. Na wat extra vragen om zeker te zijn dat alles compleet zou zijn, kreeg ik een simpele link om e.e.a via de website af te handelen. Een half uur daarna al de melding dat de zending klaar stond voor aflevering. Begin van de middag vandaag stond hij al geïnstalleerd in de huiskamer. Super service van PlatteTV.nl
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-09-2017
Totaalbeoordeling:
Super service.
Geweldige shop.je wordt vriendelijk geholpen mooi aanbod van televisie,s. Goede parkeermogelijkheden.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 09-09-2017
Totaalbeoordeling:
Nieuwe TV - helemaal top!!.
Wij waren al een lange tijd op zoek naar een nieuwe TV totdat we de nieuwe Sony ontdekte. In het voorjaar nog de hoofdprijs maar nu met de zomerdeal toch overstag gegaan. Op een perfecte manier geholpen, zeer klantvriendelijk en heel informatief. We zijn er blij mee!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 09-09-2017
Totaalbeoordeling:
Super service.
Aardig en behulpzaam personeel! Prachtige indeling in de winkel! Zeker een bezoekje waard! Tot volgende keer.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 09-09-2017
Totaalbeoordeling:
Prima prijs, heldere communicatie en mooie inruildeals.
De TV die ik zocht stond bij een aantal websites voor dezelfde prijs. Alleen PlatteTV bood de mogelijkheid voor inruil en gaf ook een zeer nette prijs voor mijn oude TV. Daarnaast prima communicatie en levering conform afspraak. Een aanrader dus!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 08-09-2017
Totaalbeoordeling:
Perfect and fast Service in Utrecht.
A good Place to get good TVs in good quality and for a good price. The guys there were really nice and helpful.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 08-09-2017
Totaalbeoordeling:
Ik werd goed gehoord.
Ik kwam de winkel in en had eigenlijk geen idee wat ik precies wilde hebben, enige wat ik wist was dat ik iets van Sonos wou. Na een prima ontvangst werd ik door het volledig assortiment genomen, en hebben we stiekem ook nog even naar de concurrent (HEOS) gekeken, xxx nam goed de tijd voor me, gaf zijn eerlijke mening en dacht goed met me mee. Omdat de prijs me zo mee viel heb ik iets meer geld achtergelaten dan mijn bedoeling was, maar ik heb tot de dag van vandaag nog steeds geen spijt. Het was ook op voorraad dus kon het meteen naar huis nemen en de installatie ging hartstikke makkelijk. Top product, top winkel.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 08-09-2017
Totaalbeoordeling:
Prima verkoopadvies..
De medewerker maakte op ons een zeer vakkundige indruk en gaf ons een eerlijk advies over de aankoop van een tv. Ook de mogelijkheid voor omruil van de gekochte apparatuur binnen 30 dagen, was voor ons mede een reden om bij PlatteTV deze producten te kopen. Het was voor ons moeilijk inschatten of een nieuwe tv te groot is voor je woonkamer. Dan is zo'n omruilgarantie erg prettig.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 08-09-2017
Totaalbeoordeling:
Voortreffelijke service.
Heel soepel verlopen koopproces met zeer goede prijsaanbieding. Ook nuttige voorstellen voor extra accessoires die gelijk aan de order werden toegevoegd. Levering aan huis ook prima en snel.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 08-09-2017
Totaalbeoordeling:
Super geholpen!.
Erg goed geholpen in de winkel door adviseur. Gaf goede en duidelijke uitleg over de TV die ons het meeste aansprak. Hierna contact gehouden via de mail en telefoon ivm met inruil van oude TV die hij ons kon aanbieden. Afspraken steeds nagekomen (super!) en uiteindelijk over gegaan tot aankoop. Hij hielp ook nog mee (in de regen) om de TV in de auto te tillen. Bedankt voor de goede service XXXX en Platte TV!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 08-09-2017
Totaalbeoordeling:
Bijzonder goed advies en service.
Via de goede website van Platte TV, zijn wij naar de winkel in Utrecht gegaan. De vriendelijke manier waarop wij werden ontvangen en het deskundige advies van de verkoper hebben ons doen besluiten een prachtige TV en geluidinstallatie aan te schaffen. Op ons verzoek is alles bij ons thuis keurig geïnstalleerd met een vriendelijke uitleg van onze aankoop. In één woord top.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 08-09-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle reactie en een goede deal kunnen maken.
Duidelijke en goede website, er wordt snel op de mail gereageerd. De levering vond zeer snel plaats.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-09-2017
Totaalbeoordeling:
goede service. Niks mis mee!!.
Goed eerlijk advies gekregen. Eerst via de chat en later in de winkel zelf. Hierdoor een goede keuze kunnen maken. En goede service. Verstand van zaken en dat is belangrijk als je iets wil verkopen op een goede manier
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 07-09-2017
Totaalbeoordeling:
Aardige enthousiaste gasten.
Leuke ondernemers ipv die arrogante grootte ketens, waar je slecht behandeld wordt met slechte service en wachtrijen
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
107
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |