Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 07-09-2017
Totaalbeoordeling:
Service zoals het hoort: duidelijk, op niveau en vriendelijk.
Vriendelijk geholpen door competent personeel wat niet puur voor de verkoop. Men snapt het: goede service resulteert uiteindelijk in verkoop.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 07-09-2017
Totaalbeoordeling:
Laagste pijs, snelle levering.
Al jaren koop ik bij platte TV steeds de allernieuwste TV's en accessoires. De verkopers zijn zeer ervaren en geven een eerlijk antwoord op je vragen. Bovendien zijn de prijzen , soms met wat onderhandelen, lager dan de concurrentie. Ook was de installatie door de monteur prima en zeer kundig.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-09-2017
Totaalbeoordeling:
Goede Voorlichting.
Ruime keuze van Tv's in de winkel. Goede uitleg en voorlichting gekregen in de winkel. Zijn zeer tevreden met onze aankoop.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 07-09-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
Onlangs hier een LG smart tv besteld, namelijk de 49UJ635V. Nieuwste model van 2017. Maar ik had mijn tv besteld voornamelijk om Videoland te kunnen kijken. Nu blijkt dat Videoland nog geen update heeft voor de nieuwste toestellen van 2017 en waardoor de video's in de app niet af kunnen spelen. Ik erachter aan gebeld omdat ik dan graag mijn tv in wilde ruilen voor een oudere model. Platte TV gaf aan dat het zonde is om deze in te ruilen voor een ander model/merk van dezelfde prijsklasse omdat ik dan kwaliteit zou inleveren. Hij bood mij een gratis chromecast aan t.w.v. €40,- zodat ik gewoon Videoland op mijn smart tv kan kijken. Hij heeft meteen de order in gang gezet en heb hem vandaag binnen gekregen. Erg goeie service om de klant zo tevreden mogelijk te maken. Ik ben heel erg blij met de oplossing die ze mij aangeboden hebben. Ik raad iedereen aan om hier uw tv of wat dan ook aan te schaffen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-09-2017
Totaalbeoordeling:
OLE OLED OLE PlatteTV.
Een kostbare 65 inch platteTV bestellen doe je niet elke dag en moet in 1 keer goed gaan zonder spijt achteraf. Voor al mijn vragen kon ik goed bij platteTV terecht. Vooral de chatfunctie op de website kwam heel goed van pas voor het maken van de juiste keuze. Het werd een buitenkansje! De montage op de juiste hoogte verliep eveneens plezierig en vlekkeloos. Zo kon ik snel genieten van de werkelijk prachtige TV, een meubel op zich en venster naar de wereld.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Klantenservice
  Geschreven op 06-09-2017
Totaalbeoordeling:
Hele snelle service per email en pro-actief.
PlatteTV is heel pro-actief in het meedenken en levert wat het beloofd. Ik had een vraag over de aankoop van twee apparaten tegelijkertijd waarbij sowieso door hun een hele nette prijs werd gemaakt (zonder er expliciet om te hoeven vragen) en er werd meegedacht hoe ik alles zo snel mogelijk kon krijgen (niet alles was op voorraad). Binnen no-time had ik de bevestiging per mail binnen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-09-2017
Totaalbeoordeling:
TOP service.
Ik werd heel vriendelijk geholpen, werd goed geluisterd en niets opdringend om te verkopen. Ik ben met een mooie smart tv naar huis gegaan
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-09-2017
Totaalbeoordeling:
Kundige hulp en mooie summerdeal.
Ik kwam binnen voor de Philips 43PUS6101. Helaas was deze niet meer leverbaar. Maar PlatteTV kon zijn opvolger, de 43PUS6162 voor maar een kleine meerprijs ook leveren. Top geregeld.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-09-2017
Totaalbeoordeling:
Meedenken.
Open, communicatief en flexibele. Zo kan ik de inzet van de medewerker in Nijmegen betitelen. Hij heeft verstand van zaken en bewegen mee met mijn wensen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  Geschreven op 06-09-2017
Totaalbeoordeling:
Goede nette service!.
Goede nette zaak, duidelijk personeel geen onzin praat. Televisie netjes tot in de auto verzorgd. Top zeker een aanrader!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 06-09-2017
Totaalbeoordeling:
Goede review informatie, top service.
Erg tevreden over mijn aankoop, snelle reactie tijd, snelle levertijd, prima product. Daarnaast waren de medewerkers van plattetv.nl erg professioneel en behulpzaam. Zou ze zeker aanraden!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Verzendkosten
  Geschreven op 06-09-2017
Totaalbeoordeling:
Goede prijs, vlotte levering en installatie. Ook in België!.
Ik zag het TV toestel waarin ik geïnteresseerd was op deze site staan voor 1/10 van de normale prijs. Uiteraard een fout. Via de chat heb ik dit gemeld en vervolgens een mooie korting gekregen, oa. door overname van mijn oude TV (een plasma van 9 jaar oud). Het maken van een afspraak voor levering en installatie in België verliep vlot en correct. De installateur had misschien nog niet zo veel ervaring met de beugel die ik gekozen had, maar finaal is alles perfect geïnstalleerd.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  Geschreven op 05-09-2017
Totaalbeoordeling:
Super service en verstand van zaken.
We waren opzoek naar een nieuwe TV en dus binnengestapt bij PlatteTV, geholpen door iemand met veel kennis, en goede uitleg over de functies van de verschillende schermen. Ook bij het vergelijken tussen verschillende schermen, die we op het oog hadden werden we goed geholpen. Niet de standaard demo's, maar hetzelfde videomateriaal op de verschillende schermen, zodat vergelijken echt kan! Ook prettig dat je de oude TV kunt inruilen, dus geen gedoe met marktplaats o.i.d.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-09-2017
Totaalbeoordeling:
Super service.
We kwamen vanuit Barendrecht kijken voor een tv! Super service kwamen voor een ouder model tv maar die haden ze niet meer, toen werd het nieuwste model aangeboden voor de zelfde prijs als het oude model. Hing een goede en profecionele sfeer. Volgende keer komen we zeker weer terug
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-09-2017
Totaalbeoordeling:
heel klant vriendelijk..
veel keuze aan tv. klant vriendelijk en een goede uitleg en ze weten waar ze over praten. niks is teveel en dat is prettig kopen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-09-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service en snel.
Via internet al iets op t oog gehad, vervolgens gebeld en op de al scherpe prijs nog iets er af gekregen. Al met al soepel en snel!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-09-2017
Totaalbeoordeling:
Prima deal, makkelijk en snel online geregeld!.
De mogelijkheid om een playbar aan te schaffen via een BUITENKANS was voor mij de reden om er eentje aan te schaffen. De playbar verkeerd in een perfecte conditie en was echt als nieuw, de term nieuwstaat klopt dus echt !!!!!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-09-2017
Totaalbeoordeling:
Veel kennis van zaken, enthousiast.
Via Google deze TV zaak gevonden gevonden. Parate kennis van de producten. Kijken verder naar onoverkomelijkheden in de privé situatie. Denken mee.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  Geschreven op 05-09-2017
Totaalbeoordeling:
In 1 woord geweldig!.
Zeer uitstekende ervaring met plattetv.nl. Contact, zowel telefonisch als per mail, zeer goed, snel en gericht antwoord, service gericht, denkt mee met de klant. Gewoon zoals het hoort te zijn. Hier kunnen vele verkoopsites een voorbeeld aan nemen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 04-09-2017
Totaalbeoordeling:
Top shop!.
Ruim aanbod, zeer goede service en uitermate tevreden over de levering en installatie. Ik kan PlatteTV.nl absolut aanbevelen.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
108
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |