Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 04-09-2017
Totaalbeoordeling:
Prima te woord gestaan en klasse service!!.
Ik heb eerst goed georiënteerd op internet, toen tot de keuze gekomen voor een toestel van Samsung met de open doos, dit scheelde me bijna 150 euro op een nieuw t.v., Verkoper James heeft me prima geholpen en ik kreeg nog gratis een snellere HDMI kabel erbij, bedankt heren!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-09-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service en uitleg.
Er wordt met je meegedacht en al je vragen worden zorgvuldig beantwoord. Naar onze mening ook eerlijke acties met extra korting.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-09-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service en hulp.
Goed en netjes geholpen door personeel. Men nam de tijd om het goed uit te leggen en hebben me erg geholpen met dat wat ik nodig had!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 03-09-2017
Totaalbeoordeling:
Professionele en goede service.
Na zelf een mooie tv te hebben uitgekozen, kreeg ik een superaanbieding. Na wat uitleg ook nog de goede accessoires erbij gekregen en dat binnen 5 minuten. Naderhand nog een vraag gesteld via de chat en dit was erg makkelijk en snel. Al met al zou ik dit bedrijf zeker aanraden bij vrienden en kennissen
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-09-2017
Totaalbeoordeling:
Kennis gemaakt met een geweldige winkel.
Maar er is zoveel belangstelling dat er best meer personeel mag werken , de wacht tijd is best lang . Maar ben je aan de beurt , hebben ze alle tijd voor je , dat is ook prettig De site niet bekeken, alleen de winkel bezocht , via andere winkeliers door gestuurd
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-09-2017
Totaalbeoordeling:
Top service.
In de shop uitgekozen wat we wilde en op naar Utrecht. Wild hem het weekend nog hebben en dan was dit sneller. Goede service, goed advies, konden beter een andere nemen tegen dezelfde prijs. Tot nu toe zijn onze ervaringen goed tot zeer goed.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 03-09-2017
Totaalbeoordeling:
Uitmuntende service, vooral via de chat..
De service met de goede mogelijkheid om informatie via de chat te verkrijgen is erg goed. De medewerkers geven goede informatie over de mogelijkheden van het product en eventueel alternatieven. En de prijs van het product is goed. Is voor iedereen aan te bevelen. Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden van het moment van levering. Echt een aanrader.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-09-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer goed geholpen met de aanschaf van een sonos playbase.
Wilde overstappen van een surround installatie van Samsung naar de Sonos playbase met 2 play1 Na overleg met plattetv toch besloten om rustig met 1 apparaat te beginnen ipv een gehele surroundsysteem en 1 losse play 1 voor op zolder
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  Geschreven op 03-09-2017
Totaalbeoordeling:
wij zijn zeer vriendelijk geholpen en goed voorgelicht,top.
correcte verkoper die zeer goede uitleg gaf en erg behulpzaam was de tv werd keurig in onze bus gelegd met de nodige zorg ,klasse
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-09-2017
Totaalbeoordeling:
Leuk geholpen, verkoper die luister naar je en niet pusht..
Ga graag nog eens terug. Veel keuze in alle prijsklasse. Vriendelijk personeel . De moeite waard om naar Breda te rijden vanuit Bergen op Zoom.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-09-2017
Totaalbeoordeling:
Vriendelijk personeel.
Via de Whatsapp had ik informatie ingewonnen, en dezelfde dag nog heb ik mijn versterker opgehaald. Prima service! Werd ook nog de mogelijkheid aangegeven voor nog geen €30 3 ophaal garantie er bij te nemen in geval van reparatie.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-09-2017
Totaalbeoordeling:
Top service!! Geluk bij een ongeluk..
Ik was op zoek naar een nieuwe TV en kwam via internet bij PlatteTV.nl. IK ben woonachtig in Utrecht en ben naar het filiaal in Arnhem gegaan. Daar aangekomen bleek deze gesloten wegens verghuizing naar het centrum. Erg teleurstellend dus na zo een lange rit met de auto... en wat nu?! Direct gebeld naar hun filiaal in Doetinchem, aangezien dat redelijk in de buurt is van Arnhem. Die waren wel open en wel met een prachtige showroom. Daar werd ik geholpen door Roel en deze heeft mij echt top geholpen met het uitzoeken van de juiste TV. Veel informatie en niets opgedrongen. Eenmaal een model uitgekozen en een prijs overeen gekomen, hoorde Roel het verhaal aan mbt hun gesloten filiaal in Arnhem. Hierop kreeg ik nog eens een extra korting bovenop de al super scherpe prijs!! Zeker een aanrader!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-09-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service en mooie TV.
Zeer vriendelijke medewerkers en een ruim assortiment aan TV's!!! Uitstekende prijs kwaliteits verhouding!!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 02-09-2017
Totaalbeoordeling:
Boven verwachting, wat een service!.
Ik heb zonder in de winkel te zijn geweest een prachtige TV en soundbar gekocht, Justin heeft ons via de een chat geweldig geholpen en ideeen aangedragen, meteen bv een link gestuurd waar we het product konden bekijken, helaas was de soundbar die geleverd werd een curved, moest recht zijn, weer op de chat en ook dit geweldig geregeld, mooie korting gekregen. Hier zouden andere (online) winkels een voorbeeld aan kunnen nemen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 02-09-2017
Totaalbeoordeling:
Kennis van zaken.
Ik kwam met een gerichte vraag: een 4k TV met maximaal 40" diagonaal. Ben heel goed geholpen. Geluid en beeld gedemonstreerd. Goede uitleg en service. Helder aanbod van aanvullende garantie en service voor 3 jaar.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-09-2017
Totaalbeoordeling:
Prima.
De chat service is prima. Ik zocht een platte oled-tv en die werd me ook aanbevolen met een korting. De bezorgdienst was ook goed geregeld. Er werd een afspraak gemaakt met de monteur en een week later kwam hij de tv in een half uurtje ophangen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-09-2017
Totaalbeoordeling:
Goed.
De chat service is prima en de tv, die ik kocht, was zeer snel geleverd. Ik moest een aparte afspraak maken met de montage service. Goed en snel aan de muur gemonteerd.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-09-2017
Totaalbeoordeling:
Goede kennis van zaken..
Omdat ik thuis, via uw side al eea op tv gebied had uitgezocht, PhilipsPUS7181, werd mij tóch geadviseerd de opvolger van dit model, PhilipsPus6482, te kiezen. Deze stond geprijsd in de winkel voor €999,00 maar kon nu als aanbieding geleverd worden voor €899,00. Klonk dus erg interessant. Echter was er ook sprake van de zgn Zomerdeals. En daar hebben we nu juist niets van gemerkt. Allereerst was er geen sprake van korting. Hetzelfde toestel was in mijn woonplaats bij Expert ook €899,00 en tevens hadden wij niets in te ruilen. Op de aanvullende kosten, verzekering (€79,95) + schoonmaakset (€20,00) werd geen enkele korting toegepast. Jammer, ik denk dat PlatteTV hier toch iets heeft laten liggen. Neemt niet weg dat wij tóch gekozen voor deze aankoop bij PlatteTV, om de eenvoudige reden dat wij meer vertrouwen hebben in PlatteTV in Nijmegen dan in Expert bij mij in het dorp.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 02-09-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service, snelle levering en scherpe prijs.
Door juiste info via telefoon en goede uitleg van de servies die jullie leveren, testament met een scherpe prijs en vorige ervaring, bij jullie aanschaf gedaan.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 02-09-2017
Totaalbeoordeling:
Denken in oplossingen.
Eerst me georiënteerd via de website en vragen gesteld via de chatfunctie. Uiteindelijk keuze gemaakt en via de webshop besteld. Toen ik de TV zelf op wilde gaan halen bleek er een voorraadfoutje te zijn. Werd meteen opgepakt en er volgde een prima voorstel voor een vergelijkbaar toestel. Hoefde niets zelf te vragen en uit te leggen. Zoals het hoort, maar je niet vaak meemaakt
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
109
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |