Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 02-09-2017
Totaalbeoordeling:
Super alles volgens plan en afspraak verlopen!.
Jullie zijn van jullie woord! Direct binnen het uur antwoordt op mijn emails betreffende betaling van Belgiƫ! Doe zo verder!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 02-09-2017
Totaalbeoordeling:
Goed advies, meedenken, prima service.
Een originele Philips matchline tv uit 2002(!) ingeruild. Fantastische service, snelle reactie, fijne communicatie. Een groot model toch ingeruild voor een maatje kleiner, geen enkel probleem. Geen zuur gezeur, gewoon omruilen en klaar. Klant is echt koning!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 02-09-2017
Totaalbeoordeling:
Altijd vriendelijk.
IK heb meerdere keren advies gevraagd bij Platte tv .nl en telkens weer werd ik op een heel vriendelijke en correcte manier geholpen. In de zaak in Nijmegen was de medewerker zeer vriendelijk kundig en correct en gaf ons tijd en ruimte om tot een beslissing te komen. Chapeau
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-09-2017
Totaalbeoordeling:
Naar tevredenheid in de winkel en door de monteur geholpen..
Ruim assortiment aan apparatuur. Goed advies gekregen over de merken van de apparatuur. Voor elke portemonnee is er wel iets te koop.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-09-2017
Totaalbeoordeling:
Prettig geholpen in de winkel.
We kwamen met een ander idee binnen. Door deskundig advies gingen we met een tv naar buiten dat que prijs/kwaliteit veel beter bij ons past. De verkoper adviseerde op een empatische manier waarbij hij mijn vrouw en mij enthousiast en bewust maakte van de mogelijkheden.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 02-09-2017
Totaalbeoordeling:
Super.
Medewerker aan de telefoon is Vriendelijk en meedenkend. Snelle levering via postnl. Producten waren goed verpakt. Duidelijke afspraken
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-09-2017
Totaalbeoordeling:
uitstekend.
Goeie service werd goed geholpen en zeker tevreden met aankoop van een nieuwe smart t. Goeie deal afgesloten met 3 naar garantie was. De smart tv nog stuk goedkoper dan.andere winkels.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-09-2017
Totaalbeoordeling:
Goede en snelle service.
Ik had een Yamaha RX-V481 besteld maar Platte TV heeft mij een goede aanbieding gedaan zodat het zeer aantrekkelijk was om een Yamaha RX-V483 te kopen. Daarnaast ben ik vriendelijk geholpen. Al met al een uitstekende service en een aanrader om daar iets te kopen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 01-09-2017
Totaalbeoordeling:
Hele goede service en mooie prijzen!.
Na veel onderzoek twijfelde ik over wat voor tv ik moest kopen, maar na het raadplegen van de live chat van plattetv was het voor mij duidelijk wat de beste tv was en ik kon hem ook nog eens goedkoper krijgen dsn bij elke andere winkel!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 01-09-2017
Totaalbeoordeling:
Duidelijk advies en vergelijkingen.
Het duidelijke advies en vergelijkingsmogelijkheden tussen merken en toestellen middels videobeelden is zeer nuttig. De website zelf, order afhandeling etc werkt ook zeer naar behoren.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-09-2017
Totaalbeoordeling:
Kennis en Kunde.
Via de Site naar de winkel gegan voor uitleg en aanvullende keuzehulp (had ik overigens ook via de chat kunnen doen). Zo veel parate kennis en zeer kundig. Goed meedenken en tot een juiste keuze komen; daar doen ze het voor. tTop !!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-09-2017
Totaalbeoordeling:
blij verrast.
wij waren van huis gegaan met de bedoeling ons te oriƫnteren op een smart tv. De wijze waarop wij bij uw shop in Utrecht door James werden geholpen (antwoord op al onze vragen en zeer goede adviezen) leidde ertoe dat wij direct tot aanschaf zijn overgegaan.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 01-09-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle levering en goede prijzen.
Tv was inderdaad binnen een dag geleverd. Prima service en een ruime keuze voor een goede prijs! Zeer blij met onze tv!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-09-2017
Totaalbeoordeling:
Top. Top en TOP.
Deskundigheid..snelheid...gemotiveerd. Al met al...TOP ! Prijs conform markt. Enthousiast personeel.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  Geschreven op 01-09-2017
Totaalbeoordeling:
Goed geregeld.
Via de zomer deal in contact gekomen. Uiteindelijk TV van LG en 2 geluidsboxen van Klipsch gekocht. Levering via post.nl @ Home was netjes, alleen communicatie had iets eerder gemogen. Uiteindelijk bleek ook dat we konden pinnen en contant geld zoals aangegeven door plattetv niet nodig was. Maar, product was er snel, netjes in de verpakking en alles klopte! Thnx!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-09-2017
Totaalbeoordeling:
Niets is teveel.
Ik heb met de platte.tv personeel als hun producten bijzonder prettige ervaringen. Het aanbod is groots en tevens overzichtelijk opgesteld wat een genot is om te winkelen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-09-2017
Totaalbeoordeling:
Uitmuntende service.
Deskundig advies,uitgebreid aanbod netjes verzorgde zaak en goede prijs,en goede parkeergelegenheid ,echt een aanrader
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-09-2017
Totaalbeoordeling:
Fijne winkel en dito medewerkers.
Fijne en vlotte communicatie via de email, kreeg een goede aanbieding voor de door mij gewenste soundbar en deze had ik binnen 2 dagen in huis. Al met al perfect!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-09-2017
Totaalbeoordeling:
Top internet shop.
Goede service, goede prijs, makkelijk bereikbaar, livechat een plus. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-09-2017
Totaalbeoordeling:
De goede winkel binnengelopen..
Nogmaals, ben de goede winkel binnengelopen, en heb ons laten overtuigen door winkelverkoper Guido. Zijn erg blij met de gekozen tv, en hebben het gevoel dat we een tijd vooruit kunnen met de LG!
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
110
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |