Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 05-02-2018
Totaalbeoordeling:
Goed klantencontact.
Een sonos Play:1 besteld, maar stond na drie dagen nog niet op “verzenden” Een appje verstuurd naar de klantenservice en 2 minuten later een bevestiging dat mijn bestelling verstuurd was! Volgende dag thuis. Kortom, goede service en klantcontact, dus ik zou PlatteTv.nl zeker aanbevelen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-02-2018
Totaalbeoordeling:
Goede voorlichting.
Prima geholpen via de chat. Er werd een goede aanbieding gedaan die ik niet kon laten schieten. Ik ben zeer tevreden over de aankoop.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-02-2018
Totaalbeoordeling:
Goede voorlichting..
We werden deskundig en vriendelijk geholpen. Geen opdringerige verkoper, maar wel eentje die goed naar onze wensen luisterde en goed advies gaf.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-02-2018
Totaalbeoordeling:
Goede service en behulpzaam.
Na onze vorige Samsung tv via internet te hebben aangeschaft nu naar de winkel te Arnhem gegaan om het is "live" te bekijken en zeer goed en vriendelijk en geduldig geholpen door Marco die ons van raad heeft voorzien.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-02-2018
Totaalbeoordeling:
Goede service.
De winkel in Utrecht zag er netjes uit, het product waar we voor kwamen wist de verkoper goed uit te leggen en begreep goed wat we wilden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-02-2018
Totaalbeoordeling:
Onderscheidende service.
Heb een Samsung 55" QLed gekocht. Deze tv is net zo goed en duur als bij bijvoorbeeld BCC, Coolbleu etc Waarom toch bij plattetv.nl gekocht. Het stukje persoonlijke service, snelle reactie en directe actie zijn voor mij bepalend geweest. Op dit vlak zijn ze in mijn ogen onderscheidend geweest t.o.v. De concurrenten.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-02-2018
Totaalbeoordeling:
Erg vriendelijk en heel goed geholpen..
Een paar keer livechat gebruikt om contact te hebben. Dit werkt snel en goed. We hebben onze Denon reciever zelf opgehaald in de winkel in Amsterdam. Ziet er keurig verzorgd uit. Goede adviesen gekregen. De jongen achter de balie heeft zelfs de versterker in onze auto gezet. Ik kan geen enkel negatief punt verzinnen, vandaar een dikke 10.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-02-2018
Totaalbeoordeling:
Super winkel met zeer kundige medewerkers.
Platte TV is een voorbeeld van hoe het moet, alles op voorraad en snelle levering. Wat mij erg aansprak was de mogelijkheid tot inruil van de gebruikte apparatuur. De winkel in Utrecht is makkelijk bereikbaar en gratis parkeren, top. Ga zo door.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 04-02-2018
Totaalbeoordeling:
Klantvriendelijk en goede service.
PlatteTV levert tegen gunstige prijzen uitstekende producten en zijn daarbij behulpzaam en meedenkend. Zij hebben ons optimaal laten profiteren van de kortingen en geven niet het vervelende 'commerciële gevoel'. De medewerker was vakkundig en heeft goede adviezen meegegeven. Wij zijn zeer tevreden!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-02-2018
Totaalbeoordeling:
Zeer goede service.
Op internet gaan zoeken voor een televisie. Kwam bij Platte TV terecht en daar heb ik geen spijt van. Sterker nog.... ben daar heel blij mee. Ben fantastisch geholpen. En kon thuis aangekomen ook nog telefonisch contact hebben voor wat informatie in verband met het aansluiten. Dat telefonische contact is toch wel een extra + punt.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-02-2018
Totaalbeoordeling:
Goede deal en uitstekende afhandeling order.
Via de live chat een leuke deal kunnen maken voor een nieuwe TV, product op voorraad , dezelfde dag nog op kunnen halen , prima gedaan!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-02-2018
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
Hier werken mensen met verstand van hetgeen ze verkopen. Prima voorlichting, er wordt alle tijd genomen om tot de beste keus te komen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-02-2018
Totaalbeoordeling:
aanschaf televisie.
Goede winkel voor het aanschaffen van een televisie. Rustige omgeving zonder schreeuwende reclames of vervelende winkelgeluiden die het maken van een goede keuze beïnvloeden. Lekkere banken voor de televisies voor een optimale kijkervaring. Fantastisch geholpen door verkoper Marc. Deze winkel en zeker verkoper Marc krijgen van ons een dikke 10.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 04-02-2018
Totaalbeoordeling:
Tevreden Klant.
Goed telefonisch bereikbaar voor info en afspraken,keurig netjes afspraken nagekomen kortom zeer tevreden klant.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-02-2018
Totaalbeoordeling:
Goede service.
Ze zijn new in Amsterdam maar heel goed geholpen en goede service net Tv gekocht voor kinder kamer. Wij zijn tevreden
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-02-2018
Totaalbeoordeling:
Goede service.
Prima geholpen met twee kanttekeningen. Eem betere uitleg over de kabel, die tussen de soundbar en tv, hoe te handelen. Hetzelfde geldt voor het geluid uitschakelen van de Samsung tv.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  Geschreven op 03-02-2018
Totaalbeoordeling:
Super online geholpen voor mijn keuze.
Ik zocht een nieuwe tv en na veel google kwam ik op deze website. Het fijne was dat er ook een fysieke winkel bestaat in de buurt. Dat geeft mij een veiliger gevoel. Dus hier gaan rond snuffelen. Toen ik een potentiele tv zag had ik nog wel wat vragen en daar was de chat... ideaal!! Kundig, vriendelijk, behulpzaam en met een mooie scherpe deal bestelde ik uiteindelijk onze nieuwe aanwinst.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-02-2018
Totaalbeoordeling:
Afspraken worden correct uitgevoerd.
informatie in de winkel is uitstekend, bij doorvragen steeds ter zake doende antwoorden. De aflevering ging door een fout van de externe bezorgdienst in eerste instantie niet goed, dit werd snel door de verkoper opgelost en alsnog verliep de levering zoals afgesproken.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-02-2018
Totaalbeoordeling:
Prima geholpen en duidelijke uitleg!.
Prima, geholpen bij aanschaf Sonos home cinema. Duidelijke uitleg en in de praktijk laten zien hoe het werkt!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 03-02-2018
Totaalbeoordeling:
Ja, een geweldige service,Alex mag nog komen..
Alles zeer goed geregeld,juist vond ik,de wacht tijd voor mijn levering iets te lang,omdat ik al een tijdje zonder normale tv zat,reden problemen met LG TV.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
12
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |