Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 01-09-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldiig en prettig geholpen.
Duidelijk veel demonstratie tv's aanwezig. Goed advies! Verkoper gaf nog kortingen en zorgde voor inruil oude tv.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 31-08-2017
Totaalbeoordeling:
Ontzettend goede service!.
Na het bestellen van een prima tv kreeg ik een aanbod voor een betere voor dezelfde prijs, in verband met de zomerdeals. Ik ben tot 4 keer aan toe heel vriendelijk geholpen en werd nog geattendeerd op een aanvullende verzekering voor een schappelijke prijs. PlatteTV.nl denkt mee en zijn zeer klantgericht. Ik heb de TV gisteren besteld en hij is deze ochtend al geleverd. Kortom: Perfect!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 31-08-2017
Totaalbeoordeling:
Super Geregeld.
Echt een winkel van deze tijd, online verkoop met chat ondersteuning, whatsapp en alle communicatiemiddellen van deze tijd. Tevens ook nog echte winkels om alles te bekijken in het echt. Echt een aanrader !!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 31-08-2017
Totaalbeoordeling:
zeer scherpe prijs.
Was op zoek naar een soundbar en mijn keuze was gevallen op de SJ9 van LG. Op het web verschillende aanbieders benaderd echter Platte tv had de beste aanbieding. Via de chat functie de soundbar besteld. Prima aanbod,goede service en zeer snel bezorgd. Kortom uitermate tevreden met de aankoop. Buiten het feit dat het een geweldige Soundbar betreft.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 30-08-2017
Totaalbeoordeling:
Hele goede service !!!.
Via de webshop heb ik mijn keus kunnen maken waarna ik las over de zomerdeal, waardoor de toch al schappelijke prijs nog beter werd. Daarna een mail gestuurd dat ik akkoord ging met deze prijs waarna ik de factuur gemaild kreeg, ik betaald heb en een dag later staat mijn aankoop te pronken in de woonkamer. Conclusie: super service en snelheid van reageren en leveren !!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 30-08-2017
Totaalbeoordeling:
Top geholpen.
Goed geholpen, personeel beschikt over veel kennis. En ze geven waar mogelijk extra korting terwijl ze al de goedkoopste aanbieders zijn.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 30-08-2017
Totaalbeoordeling:
Klantvriendelijke ontvangst.
Wij kwamen gewoon eens kijken wat voor collectie TV's Platte tv.nl in huis had. Een vriendelijke verkoper heeft alle tijd genomen om de verschillen tussen de diverse types die er stonden, uit te leggen. Dat waardeerde ik zeer, temeer ik van tevoren had gezegd nu nog niet tot aankoop zou beslissen.. Een week later hebben wij hier onze tv in deze winkel van Platte tv.nl te Breda gekocht. Enkele dagen later hebben ze de tv gebracht en keurig aangesloten. Wij zijn heel blij en tevreden met onze aankoop. Fijne winkel met prima personeel.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 30-08-2017
Totaalbeoordeling:
Tja, zo zie je ze bijna niet meer!.
Goede adviezen, mooie aanbiedingen, duidelijke afspraken, en last but not least een aflevering op de afgesproken tijd met nog een telefoontje een half uur voordat de televisie zal arriveren, geinstalleerd voor een prijs die je bijna niet gelooft en dan nog een alleraardigste behulpzame specialist (in dit geval Christiaan: volgens mij verdient hij opslag...) zodat je bijna geneigd bent nog een tv te kopen. Hartelijk dank daarvoor! het levert jullie een nieuwe vaste klant op!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 30-08-2017
Totaalbeoordeling:
Netjes en snel geholpen via de livechat!.
Afgelopen zondag aan het zoeken op de site en via livechat contact gehad met platte TV. Nette zomerdeal afgesproken en besteld. Voor de deal wordt een speciale link voor ge winkelwagen gemaakt terwijl je wacht, handig! Gewoon betalen via ideal en de bestelling is gedaan. De chat stond nog open en de verkoopster heeft direct de afhandeling gedaan. Kon direct zien hoe de status wijzigde. Vandaag is de TV afgeleverd met PostNL @home, erg makkelijk. Niet alleen de doos achter de deur schuiven, nee als je wilt volledige installatie. Omdat ik thuis werkte , heb ik alleen even de TV laten testen, geen dode pixels, geen beschadigingen, dus ok! Kortom, snelle afhandeling, snelle levering tegen goede prijs!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 30-08-2017
Totaalbeoordeling:
Oplossing gericht!.
Medewerker hoort mijn wensen aan en komt gelijk met voorstellen waar je geen nee op kunt zeggen! Dus probleem opgelost en deze klant ging met tevreden gevoel huiswaarts....
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 30-08-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
Concurrerende prijsstelling maar bovenal goede service. Was niet tevreden over de eerste aankoop en kon binnen 14 dagen probleemloos ruilen. Daarnaast vond ik de livechat erg prettig!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 30-08-2017
Totaalbeoordeling:
Goede ervaring met Platte TV.nl.
Ik heb een Sony OLED 55-A1 bij Platte TV.nl gekocht. Prima service! De livechat wordt snel beantwoord, heldere communicatie en 600 euro retour (in het kader van speciale actie) voor mijn oude plasma-tv. Deskundig advies ook in de winkel zelf (Utrecht) zonder opdringerige verkopers. Ook de bezorging is prima verlopen: keurig gebeld over aankomsttijd en prettige bejegening. Algehele ervaring: top!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 30-08-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
Geweldige service, Denon RCD-M40DAB besteld, er ging iets fout met de betaling.....gemaild en een vlotte reactie op mijn vraag, daarna het bedrag overgemaakt, en de dag erna het apperaat in huis!!! Wat een service en super tevreden met mijn aankoop!!!!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 30-08-2017
Totaalbeoordeling:
3G,geweldig goed geholpen!.
Vriendelijk en duidelijke uitleg en een goed aanbod, vlotte service.Kortom een topwinkel! Overzichtelijke opstelling en men nam de tijd voor ons.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 30-08-2017
Totaalbeoordeling:
Snel en vakkundig.
Via de site een mooie aanbieding gezien. In de winkel vriendelijk ontvangen met koffie en door de zomeractie kon er ook nog wat van de aanbiedingsprijs af. Uiteraard wordt de TV gratis bezorgd en heb je een goed servicecontract voor een zacht prijsje.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Retourproces
  Geschreven op 30-08-2017
Totaalbeoordeling:
Gewoon goed!.
Heldere prijsvoorstellen, bij eventuele vraagtekens over beste prijs altijd een team Iid aanspreekbaar. Ivm onmogelijk een goede prijs te geven voor de inruil oude avr toch een goed aanbod voor gratis kabel optical. Door een fout van mijzelf in mijn mailadre, contact opgenomen met klantenservice en werd direct adequaat geholpen met een correctie en alsnog de bevestiging. Opmerking, nadat men naar de betaalfase gaat ziet de klant niet zijn ordernummer, dat krijg je pas bij de emailbevestiging. Indien de programmeur dat zou kunnen omzetten, zodat de klant eenmalig zijn ordernummer ziet na afsluiting bestelling geeft dat zekerheid/ notitiemogelijkheid voor de klant. Op grond hiervan een 9 ipv een 10.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 30-08-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer goede service.
Het bestelde meubel werd snel bezorgd. Er zaten beschadigingen op de glasplaten. Toen we dit meldde. werd het meteen opgelost door 2 nieuwe glasplaten op te sturen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 30-08-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service.
Had nooit van de shop gehoord. Aanbevolen door mijn schoonzoon. Samen een HEOS-installatie gekocht. Prettig dat we het geluid uit verschillende boxen konden horen en ervaren. Zeker ook prettig dat ik daarbij rustig op een bank kon zitten. Deskundig, vriendelijk te woord gestaan. Scherpe prijzen! Deze shop is zeker aan te bevelen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 30-08-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer professioneel.
Wij zijn keurig geholpen door James, hij legt je alles rustig uit en weet werkelijk alles van Sonos (het product wat wij hebben aangeschaft). Wij zijn thuisgekomen en door zijn uitleg hadden we 's middags al een prachtige sound in huis. Wij zullen ons systeem absoluut gaan uitbreiden en gaan dat zeker samen met James doen. Bedankt voor de top service en zeker tot ziens! Marc
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-08-2017
Totaalbeoordeling:
Top service!.
Aardig personeel met verstand van zaken! Goed geholpen en ze nemen de tijd voor je. Ben super blij met mijn samsung ks 7000.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
111
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |