Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 29-08-2017
Totaalbeoordeling:
Voor mij was het top.
Ze maken hun beloftes waar, makencorrecte afspraken en afhandeling in de winkel was perfect. Meer moet dat niet zijn
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 29-08-2017
Totaalbeoordeling:
Leuke en professionele verkoper.
..was onze verkoper. Leuke, betrokken, vakkundige, spontane verkoper, Uitgebreid assortiment. Duidelijke uitleg en verwachtingen van de televisies waarin wij interesse hadden. Service aan huis was ook helemaal top.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-08-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldig service.
Heb een Sony 9005 serie tv gekocht met blue-ray speler en soundbar incl. installatie Fantastische tv, maar na installatie van de upgrade ging er wat fout met de software Telefonisch overlegt en monteur kwam voor controle en probleem werd opgelost Monteurs hebben een geweldige kennis en oplossend vermogen Nu kan het genieten weer beginnen
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-08-2017
Totaalbeoordeling:
Wil je een deal? Zij maken een deal!.
Via de overzichtelijke website van plattetv.nl kwam ik na wat voorkeuren te hebben ingevuld uit bij een 40" Panasonic TV. Op het internet even gekeken wat zo'n beetje de "going" prijs was, en die was dus bij plattetv.nl al heel scherp. Maar, op de website stond vermeld, "wil je een deal maken, neem dan contact met ons op". En dat heb ik gedaan. Top deal gesloten, dus zeer tevreden over deze webshop! Wil je dus ook een goeie deal, neem contact met ze op, en ze leveren nog snel ook!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 29-08-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service voor een nette prijs!.
De shop heeft me goed geholpen met de keuze van de producten. Ook kwamen ze nog met een bijdragen waar ik zelf niet aan gedacht had. En als laatste hebben ze een erg mooie aanbieding gedaan!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-08-2017
Totaalbeoordeling:
Superrrrr platte TV.
Eerlijk en betrouwbaar Keurig nette winkel, zeer vriendelijk en uitermate vakkundig geholpen Proberen je niks aan te smeren, gaan voor duidelijk advies en scherpe prijzen
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-08-2017
Totaalbeoordeling:
tip top service.
Ik vond het livechat en winkel personeel behulpzaam en aardig. De televisie prijzen zijn niet goedkoop, maar met het inruil optie en het sony 'cashback' actie was het handig en interessant.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-08-2017
Totaalbeoordeling:
SONOS Play 3 speakers aangeschaft.
enkele weken geleden hebben wij (op advies van vrienden) in de winkel in Breda een 2tal Wifi speakers aangeschaft. Alhoewel we in het begin twijfelden vanwege de toch wel stevige prijs voor 2 op het zicht kleine speakers hebben we een in de winkel een uitvoerige uitleg & demonstratie gehad: niets dwingends, enkel informatief en alles was mogelijk ondanks dat er een update storing plaatsvond... ondanks dit euvel bleef verkoper rustig en ons van de juiste info voorzien: ik kreeg ook niet de indruk dat hij ons iets extra's aan probeerde te smeren zoals iedereen soms wel ervaren zal hebben. Speakers aangeschaft en geen moment spijt gehad
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 29-08-2017
Totaalbeoordeling:
Goed geregeld!.
Goed advies, mooie aanbieding en levering volgens afspraak! We zijn erg blij met onze nieuwe tv. Ga zo door!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-08-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service.
Voor aanschaf van 2 televisies in Doetinchem geweest. Mooie winkel. Nette service. En kon het meteen meenemen. Weet ook waar ze over praten.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 29-08-2017
Totaalbeoordeling:
Vriendelijk geholpen, perfecte service.
Netjes geholpen en zeker niet opdringerig om tot andere aankopen over te gaan dan gepland. Ik kom hier zeker terug.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-08-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service.
Vriendelijkheid, klantgericht, goede advies, denken mee. Tv en soundbar bij deze zaak in Utrecht gekocht. Thuis bezorgd en netjes geïnstalleerd. Kortom, een top zaak.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 29-08-2017
Totaalbeoordeling:
Goede zomerdeal.
Via de knop op de website om een persoonlijke zomerdeal samen te stellen een mooie aanbieding gekregen, waarbij de communicatie vlot verliep. Weliswaar nog steeds ietsje duurder dan de absolute prijsvechters, maar de uitstekende service en de winkel in Utrecht gaven voor mij de doorslag. Ik heb de TV, ondanks de gratis verzending, dezelfde dag opgehaald in de winkel. Ook hier was vriendelijk en behulpzaam personeel aanwezig. Ik zou deze winkel zeker aanbevelen aan anderen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-08-2017
Totaalbeoordeling:
Service met GROTE Hoofdletter letter "S".
Ik heb voor deze webshop gekozen omdat ik zocht naar een thuis installatie service. De monteur, echt mijn complimenten! Helemaal top! Hij heeft alles tot in de puntjes goed en waterpas opgehangen, alles geïnstalleerd, en mij wegwijs gemaakt met de tv.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-08-2017
Totaalbeoordeling:
Vriendelijke geduldige service.
Mooi LG ultra hd 49" tv gekocht. Supermooi beeld, perfecte prijs/kwaliteitverhouding. Alle geduld, helpen echt, niet opdringerig en vriendelijk
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 28-08-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige ervaring !!!.
Na eerst even gebeld te hebben om te vragen of de televisie die we wilden kopen op voorraad was in de auto gesprongen en richting Utrecht. Daar werden we allerhartelijkst ontvangen. Wat een enthousiasme en wat weet hij veel.! Meegesleept door zijn enthousiasme en zijn adviezen besloten om van onze keuze af te stappen en te gaan voor een ander model. Wij vonden het een meer dan prettige ervaring om met jullie zaken te doen. Wij hopen dat xxxx de waardering krijgt die hij verdient want verkopers zo als hij die met hun hart en ziel achter hun product staan kom je maar heel zelden tegen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 28-08-2017
Totaalbeoordeling:
Perfecte Service.
Erg tevreden over het advies van de medewerkers en aanschaf van mijn nieuwe tv. Men neemt uitgebreid de tijd voor je om te luisteren naar je wensen. Mijn vrienden heb ik ook doorverwezen naar plattetv.nl en ook die zijn tevreden over de aanschaf van hun producten en de service van dit bedrijf. De klantenservice van het bedrijf is erg goed en men is meteen bereid een oplossing te zoeken voor je probleem of vraag. Al met al is dit bedrijf aan te raden!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-08-2017
Totaalbeoordeling:
Keurig geholpen bij platteTV!.
Na wat research besloten om een Sonos geluid systeem aan te schaffen. Ik wilde hierover wat meer informatie en voornamelijk het verschil horen met andere draadloze systemen. Keurig geholpen in de winkel ( Utrecht ) en zeer tevreden weggegaan met een Sonos 3.1 surroundsysteem inclusief kabels en speaker standaards.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-08-2017
Totaalbeoordeling:
Goed geholpen..
Geen ervaring met deze winkel. Had er zelfs nog nooit van gehoord maar door de locatie (dicht bij het werk) er via collegas terecht gekomen. Zeer goed geholpen. Vriendelijk en zeer geduldig.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Klantenservice
  Geschreven op 28-08-2017
Totaalbeoordeling:
Fijne service.
Keurige, overzichtelijke en goed werkende website. Tevens fijne hulp middels de chat. Je wordt zonder lang te wachten prettig geholpen. Op alle vragen nagenoeg direct een antwoord. Ik heb een mooie TV aangeschaft en mijn oude beestje voor een goede prijs kunnen inruilen. Bij afhalen in de verrassend mooie winkel ook nog goede aanvullende info gekregen. Ze nemen, onder het genot van een prima kop koffie, zelfs dan nog alle tijd voor je. Top!
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
112
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |