Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 28-08-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle levering, goede prijs, klantvriendelijk..
LG TV gekocht met een mooie inruildeal, toestel meteen beschikbaar voor afhaal, alles direct en snel geregeld conform afspraak.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  Geschreven op 28-08-2017
Totaalbeoordeling:
goed advies.
leuke overzichtelijke shop, met enthousiaste verkopers ! goed advies en genoeg keuze uit verschillende merken en modellen,
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-08-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service.
Goede service. Duidelijke site. En afhaal mogelijkheid in een shop. Hierdoor duidelijk te zien wat je koopt en nog extra info mogelijk waar nodig.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  Geschreven op 27-08-2017
Totaalbeoordeling:
Top service.
Met een zomerdeal gekocht, na overleg via de mail een goede prijs afgesproken. Ben heel blij met mijn aankoop en ik zou Plattetv.nl bij mijn vrienden en familie aanbevelen, dit heb ik overigens ook gedaan.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-08-2017
Totaalbeoordeling:
Gewoon snel een smart TV kopen.
Vrijdagavond via E-mail met .... en .... even gecommuniceerd over wat ik wilde hebben en voor welke prijs. Zaterdagmorgen bij ..... langs de winkel in Doetinchem en ophalen. Goede en duidelijk onderhandeling via de mail. En goed geholpen in de winkel met antwoorden op de vragen waar ik wat aan heb. Kortom ik ben een tevreden klant.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-08-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle complete service.
Gewoon waar voor je geld... Prima prijs kwaliteit verhouding. Heldere en eerlijke service. Alles wat je mag verwachten van online kopen. Zeer tevreden!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-08-2017
Totaalbeoordeling:
Perfect geholpen!.
Voor de eerste keer bij jullie geweest voor de aanschaf van een nieuwe televisie, Door aanraden van een familie lid bij jullie terecht gekomen bij de vestiging in Doetinchem. Bij binnen komst direct vriendelijk begroet, na even rond gekeken te hebben, heb ik advies gekregen door ...... Dit kwam zeer openlijk en vrijblijvend tot mij over.. Wij zijn zeer tevreden met onze aankoop! Wij hadden zelf eerst een ander model uitgekozen als de huidige alleen bij thuis komst toch niet helemaal tevreden. Ruilen was geen probleem, .... heeft ons weer super geholpen!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 27-08-2017
Totaalbeoordeling:
Vriendelijk professioneel personeel.
Na eerder al eens een tv te hebben gekocht in Arnhem nu naar de winkel in Utrecht geweest. Had zelf al wat voorkennis en alles wat ik al wist werd bevestigd door de verkoper. Kreeg een duidelijke uitleg over wat de verschillen waren tussen de verschillende types en merken. Petje af wederom plattetv zorg dat dez service zo blijft daar maken jullie het verschil!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-08-2017
Totaalbeoordeling:
Top service.
Uitstekende service van het personeel . En de mogelijkheid om de producten te bekijken en te beoordelen
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-08-2017
Totaalbeoordeling:
Goeie uitleg en informatie over tv gehad en koffie.
Er is in deze shop een grote keuze van toestellen te zie dus je ka goed vergelijken wat rrg fijn is en de prijzen goed .
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-08-2017
Totaalbeoordeling:
erg netjes geholpen en een goede uitleg en servise.
zijn perfect geholpen de winkel ben ik op geatandeerd door mijn zoon hier ervaar je de vriendelijkheid van vroeger nog
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-08-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
Het is ideaal als je in het noorden woont om met het chatprogramma artikelen te bestellen, omdat de afstand te groot is om zo maar even in de winkel te kijken. Ik heb bij Platte TV.nl dus ook alles besteld via de chat. Platte TV.nl kon mij na onderhandelen veel voordeel geven. Daarnaast is de service ontzettend goed. Als je iets wilt ruilen, kan dit zonder probleem. Ook de installateurs maken alles prima voor elkaar.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  Geschreven op 26-08-2017
Totaalbeoordeling:
Goede voorlichting, mooie aanbieding daardoor mooie aankoop.
Persoonlijk contact gaf veel duidelijkheid.... Hierdoor overwogen een aankoop gedaan. Daarbij ook een goed gevoel overgehouden aan de prijskwaliteit verhouding
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-08-2017
Totaalbeoordeling:
Top winkel met deskundige medewerkers.
Super geholpen ,demo gehad want das niet mogelijk op internet je wilt toch weten hoe en geluidinstallatie klinkt. De juiste combi van speakers is een beleving,perfect...
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 26-08-2017
Totaalbeoordeling:
Persoonlijke aandacht en top service!.
Goed persoonlijk advies en fantastisch en begripvol geholpen toen mijn net aangeschafte televisie (showroommodel) niet naar behoren functioneerde. Erg blij met de uiteindelijke aankoop en de service van Thijs van plattetv.nl in Nijmegen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-08-2017
Totaalbeoordeling:
Aankoop Samsung tv.
Zojuist een Samsung ue55mu7070 aangeschaft. Werd zeer correct en met verstand van zaken geholpen. Je koopt hier ook doordat het een Samsung dealer is een toestel met juiste de software voor de Nederlandse markt tav sommige andere prijsvechters die stunten met toestellen uit het Oostblok. Volgende keer weer plattetv.nl
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-08-2017
Totaalbeoordeling:
Perfecte tv met super service.
Samsung tv met sonos soundbar gekocht in Doetinchem. Nadat ik de tv ontvangen had en deze zelf aan het installeren was kwam ik toch voor enkele probleempjes te staan. Dus 2 keer naar de winkel gebeld en 2 keer zeer kundig en vriendelijk te woord gestaan. Met als resultaat een perfect werkende tv met soundbar.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-08-2017
Totaalbeoordeling:
Leuk geholpen..
Ik ben in de winkel uitstekend geholpen op een prettige manier. Het product werd uitstekend uitgelegd en gedemonstreerd. Bijzonder tevreden.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 26-08-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service en helder advies.
Goede toegankelijke en overzichtelijke website. Bij zoeken naar geschikte TV veel gehad aan de aangeboden chat-service. Keuze was op in eerste instantie op een ander toestel gevallen. Door tips en goede vragen een andere keuze gemaakt. Tel daar de aantrekkelijke zomerdeal bij op!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-08-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service.
Gister hebben wij een tv aangeschaft in de winkel in Nijmegen. We zijn bij meerdere winkels geweest om ons te oriƫnteren. Vanwege de goede service hebben we besloten onze aankoop bij plattetv.nl te doen.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
113
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |