Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 26-08-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service. Erg behulpzaam.
Kwam hierop bij het zoeken naar een bepaalde tv. Was niet de goedkoopste maar kreeg ook een advies voor een andere tv met daarbij een korting. Afgewogen en vergeleken en uiteindelijk besteld. Via de chat en maai uitstekend geholpen en goed afgewikkeld.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 25-08-2017
Totaalbeoordeling:
Goede uitleg.
Goede levering en wij begrepen de voet niet mocht gelijk mailen. Toch uiteindelijk zelf opgelost. Mede door de goede uitleg van Pim.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 25-08-2017
Totaalbeoordeling:
Goed advies, service en perfect opvolging bij problemen!.
Eerste bezoek goed advies en tijd genomen voor het bespreken van onze situatie! Bij een uiteindelijk probleem zonder moeite andere tv kunnen uitzoeken!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Verzendkosten
  Geschreven op 25-08-2017
Totaalbeoordeling:
Goed geholpen..
Via de mail in 1e instantie gevraagd waarom de TV die ik wilde bestellen in 1 dag € 100,00 duurder was geworden. Geen duidelijk antwoord ontvangen maar wel een goede oplossing!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 25-08-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle en zeer goede service. TOP.
Goede service nadat ik twijfelde over wat ik nou moest nemen. Zeer strakke prijs en snelle levering wat keurig afgesproken was. En het apparaat bevalt na 1 dag al zeer goed. Erg blij mee. Top allemaal.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 25-08-2017
Totaalbeoordeling:
Ruime keus en goed advies.
Zowel de website als de chatmedewerkers geven een solide indruk, betrouwbaar en service bereid. Zo makkelijk om via PlatteTV je product te kiezen en zelfs thuis laten bezorgen. Inruil van 'oude' apparatuur geen probleem.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-08-2017
Totaalbeoordeling:
Snel en efficiënt!.
Snel geholpen, duidelijke uitleg. Vriendelijk mee denkend over alle opties. Kortom een fijne service!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 25-08-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service met een scherpe prijs.
Zeer snelle reacties, kundig personeel. Mooie acties kunnen bij dit bedrijf gemaakt worden. Je krijgt echt het idee dat het om jou persoonlijk gaat. Niet een nummer
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-08-2017
Totaalbeoordeling:
Vriendelijk en mee denkende medewerker..
Omdat de site niet goed functioneerde ( verschillende apparaten geprobeerd), zijn we naar de shop gegaan. We hebben eerst wat rond gekeken, voordat er een medewerker naar ons toe kwam. Hij was vriendelijk en dacht met ons mee.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 25-08-2017
Totaalbeoordeling:
Klantvriendelijk en voordelig..
Mooie apparatuur, zowel de showroommodellen als de nieuwe apparaten. Rustige, duidelijke niet agressieve verkopers die stapsgewijs de voir en tegens van de keuzemogelijkheden doornemen. Fijn dat er achter de winkel ruimte is voor het parkeren van de auto voor ophalen. Al met al voor mij een reden om tetug te komen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 25-08-2017
Totaalbeoordeling:
Duidelijke uitleg.
Mooie winkel en overzichtelijk opgesteld zodat je goed een vergelijk kunt maken. Personeel weet waar ze over praten en dringen je niets op.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-08-2017
Totaalbeoordeling:
Candyshop voor iedereen.
Zoveel moois en met het juiste product naar huis gestuurd. Ze kwamen gelijk naar me toe, en werd deskundig geholpen. Ze zetten wensen om in kadootjes.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-08-2017
Totaalbeoordeling:
Prachtige aankoop.
Overzichtelijk, goed geholpen Veel keuze in producten en we zijn prettig geholpen door XXX. Goede uitleg, we waren zo klaar
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-08-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service!.
Heb een tweedehands tv waarvan de tv voet ontbreekt. Door advies van het personeel in Utrecht ben ik terecht gekomen bij een tv muurbeugel. Hartstikke tevreden en een geschikte oplossing.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-08-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer goede service en erg prettig (en snel!) contact.
De contacten met deze winkel zijn prettig en vlot. Zowel via mail als via whatsapp staan ze klaar om vragen te beantwoorden. Ook de levering lipe volgens de planning in de agenda. Hebben ook een mooi voorstel gedaan wat betreft de inruil van mijn oude TV.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-08-2017
Totaalbeoordeling:
Absoluut perfecte service.
Alles meer dan voortreffelijk en zeer snel geregeld. De thuis installatie inclusief randapparatuur was zonder meer fantastisch voor elkaar. Kalm en heel professioneel werd de zaak in no time aangesloten. Groot kompliment voor de installateur.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-08-2017
Totaalbeoordeling:
persoonlijke aandacht en duidelijk advies.
ik ben op een vriendelijke manier geholpen met mijn vraag met als resultaat dat ik nu een tv in de huiskamer heb staan die mij veel kijkplezier geeft
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-08-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer goede service met een eerlijk advies !.
Goede service ! Ze namen echt de tijd voor me en een kop koffie staat klaar. Zeer kundig advies en totaal geen druk van de verkoper. Technische vragen waren geen punt, ze wisten het en anders werd het per direct uitgezocht. Qua prijs zijn ze zeer scherp en ook het garantieplan sprak mij zeer aan.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-08-2017
Totaalbeoordeling:
Wat ze beloven komen ze na..
Bij het bezorgen vonden het beeld wat klein om ruilen was geen probleem Ook het inruilenvan je oude TV vind ik wel prettig,Hun websitbezoek is prettig
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-08-2017
Totaalbeoordeling:
Behulpzaam en vriendelijk.
Wij hebben voor deze shop gekozen omdat we hier de mogelijkheid hadden om onze oude apparatuur in te ruilen. We hebben eerst telefonisch contact gehad en waren hier zeer te vrede over,en nadien besloten om dus bij deze shop onze nieuwe apparatuur te kopen. In de winkel in Nijmegen zijn we zeer vriendelijk ontvangen en hebben goede uitleg gehad niets was te veel en tot een goede prijs gekomen voor onze nieuwe apparatuur.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
114
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |