Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 24-08-2017
Totaalbeoordeling:
Mooie deal.
Mooie deal kunnen maken voor spiksplinternieuwe televisie! Laagdrempelig bereikbaar via de chat! Behulpzaam en vriendelijk!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 23-08-2017
Totaalbeoordeling:
Erg goede service.
Gebruiksvriendelijke site, overzichtelijk en uitgebreid. Voldoende informatie over de te bestellen producten.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 23-08-2017
Totaalbeoordeling:
Uitmuntend.
Winkel in Breda is goed bereikbaar, gratis parkeren. Deskundig en vriendelijk personeel. Verkoper zorgde voor ongedwongen sfeer, gaf uitgebreide uitleg over prijs-kwaliteit, verschillende en de diverse mogelijkheden. Daardoor onze keuze kunnen maken voor LG oled 65B6v. De afspraken online en in de winkel werden helemaal nageleefd. Prima inruil voor oude t.v. Monteur Alex werkte nauwkeurig en veel geduld om uitleg te geven. Uit de kunst! Toestel is geweldig qua beeld en geluid. Kortom: vaklui en topteam.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 23-08-2017
Totaalbeoordeling:
Prima bedrijf met gemotiveerde medewerkers. Dat onthoud ik.
Via de website vond ik de apparatuur die ik zocht. En de ondersteuning door de medewerkers vond ik bijzonder prettig. Na de bestelling werd ik zelfs nog teruggebeld met de vraag of alles naar wens was en ook duidelijk. Ga zo door! Ik geef een 10
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 23-08-2017
Totaalbeoordeling:
Een aanrader!.
Zojuist een smart tv aangeschaft bij plattetv in Doesburg. Ik werd erg goed geholpen en ze nemen echt de tijd voor je om je goed te informeren over de producten die ze hebben. De televisie die ik in eerste instantie wou hadden zie niet op voorraad, maar vervolgens bood de verkoper mij een goed alternatief aan voor dezelfde prijs en de televisie werd ook nog eens gratis thuis geleverd. Top service!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 22-08-2017
Totaalbeoordeling:
Super snel geleverd en goede service!.
Wegens de mooi aanbieding hier mijn sonos boxen gekocht. Ik kende de winkel eerlijk gezegd helemaal niet. Maar de email updates en de snelle levering maken dat ik zeker vaker zal bestellen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 22-08-2017
Totaalbeoordeling:
Top `Levering.
Snelle reacties via de email, duidelijke en eerlijke prijzen op de website, super snelle levering, gewoon alles zeer duidelijk
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 22-08-2017
Totaalbeoordeling:
Aanschaf van Heos 5 speakers..
Vriendelijk, vakkundig en betrokken medewerkers in Nijmegen. Tijdens mijn oriƫntatie in de winkel heeft de medewerker mij met voorbeelden en een goede demo weten te overtuigen van de HEOS 5 stereo aan te sluiten (pairen). Naast de HEOS die mijn zoon heeft klinkt nu in het hele huis een fantastisch geluid. Een absolute aanrader!!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 22-08-2017
Totaalbeoordeling:
Hele goede service, denken met je mee..
Webshop waar je goede afspraken mee kunt maken die dan ook nagekomen worden. Prijs en service zijn perfect.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 22-08-2017
Totaalbeoordeling:
Super goede service.
We zijn heel tevreden over plattetv.nl,prima service en installatie bij ons thuis,er wordt netjes een afspraak gemaakt en de monteur was op de afgesproken tijd bij ons. Alles werkt nu prima ,dus raden wij deze winkel zeker aan.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 22-08-2017
Totaalbeoordeling:
Denkt mee en daardoor een goede beslissing.
Brede keuze, deskundige verkoper. Veel tijd om alle vragen te beantwoorden. Kortom we werden zeer goed geholpen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 22-08-2017
Totaalbeoordeling:
Super snelle service.
Advies over HEOS 7 HS2 via de mail gevraagd op zaterdag (onmogelijke tijd). De volgende ochtend (zondag) kreeg ik via de mail uitgebreid informatie en advies. Super aanbod, super service. Direct aanbevolen bij vrienden die hun HEOS set willen uitbreiden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 22-08-2017
Totaalbeoordeling:
Fijne service niets was teveel.
Wij hebben voor deze winkel/ shop gekozen omdat het mogelijk was om onze oude instalatie in te ruilen. Ze vriendelijk en attent waren telefonisch en ook in de winkel zelf
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 22-08-2017
Totaalbeoordeling:
Goede uitleg product informatie.
De medewerker die ons heeft geholpen heeft heel veel informatie gegeven over de diverse toestellen en wat de verschillen zijn. Op basis van deze informatie hebben wij een goede afweging kunnen maken aan welke voorwaarden onze nieuwe TV moest voldoen. En hebben zo een keuze gemaakt en een toestel aangeschaft en staat nu naar volle tevredenheid in de kamer!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 22-08-2017
Totaalbeoordeling:
Deskundig geholpen.
We zijn zeer deskundig geholpen in de winkel in Doetinchem. Er was een ruim aanbod en betreffende TV (Philips) hadden ze op voorraad en kon gelijk mee.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  Geschreven op 22-08-2017
Totaalbeoordeling:
Snel, makkelijk en duidelijk..
Ik had eerst niet zo hele hoge verwachtingen omdat ik nog nooit van plattetv.bl had gehoord. Maar toen ik de winkel zag had ik er direct een goed gevoel over. Snelle service en alles was duidelijk.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-08-2017
Totaalbeoordeling:
Top zaak vriedelijk personeel met verstand van zaken.
Goede zaak vriedelijk personeel met verstand van zaken heb er een super tv gekocht door een goede uitleg en mijn eisen kwam Ik op deze tv uit de Samsung 8000 ks toppertje bedankt platte tv .nl
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-08-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle levertijd! Zeer heldere communicatie!.
Ik wilde mn man verrassen met een kado voor zn verjaardag! Veel te laat bedacht natuurlijk! Maar gelukkig kon ik hem door de goede voorlichting via de chat en de snelle levertijd een heel mooi kado geven wat de volgende dag werd bezorgd. Inpakservice kon ik niet vinden op de site, dat zou nog iets leuker zijn geweest!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 21-08-2017
Totaalbeoordeling:
Top winkel, top service en top product geleverd. +++++++++.
Super winkel, ik ben zowel via de email goed geholpen als in de winkel zelf, heel behulpzaam en de persoon in de winkel heeft mij ook goed op de hoogte gebracht van de garantievoorwaarden. Tevens een goede inruildeal gehad voor mij oude televisie. Echt een aanrader. Ga zo door.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-08-2017
Totaalbeoordeling:
Snel en goed geholpen.
Ik wilde een standaard voor een Sonos Play:5 kopen. Deze shop was veel goedkoper dan andere. Omdat ik hem dezelfde dag al wilde hebben belde ik de winkel. Zij checkten de voorraad , maakten direct een bestelling voor me aan en zorgden dat het product binnen een half uur klaar stond om af te halen. Prima service en zeer klantvriendelijk behandeld.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
115
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |