Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 21-08-2017
Totaalbeoordeling:
Goed meedenken.
Op het oog dacht ik een discountwinkel in te lopen, maar ik kreeg een prima service. De medewerkster wist precies wat we zochten en dacht goed mee. Ze deed moeite om ons zo goed mogelijk tegemoet te komen en belde zelfs een aantal filialen af. De levering kwam bovendien eerder als afgesproken. Al met al een prima service.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-08-2017
Totaalbeoordeling:
Goed en duidelijk advies.
Het is een no-nonsense winkel waar je duidelijk en goed advies krijgt. De prijzen zijn goed en de service / ondersteuning is super zowel in de winkel, telefonisch als via de live chat.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-08-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
Ik had aangegeven de tv zelf af te halen maar omdat bij nader inzien deze niet in mijn auto zou passen heb ik gebeld en gevraagd of deze bezorgd kon worden. Dat was helemaal geen probleem en op de afgesproken dag en tijd werd mijn televisie geleverd.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-08-2017
Totaalbeoordeling:
supper service.
na een mooie lg sj9 soundbar tehebben aangeschafd ,was deze al beschadig uit verpakking gekomen,direct email gestuurd en een paar minuten erna antwoord ,word omgeruilt geen probleem ,supper snele en correcte afhadeling ,bedankt platte tv ,zeer goede en betrouwbare winkel waar andere een goed voorbeeld aan kunnen nemen
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-08-2017
Totaalbeoordeling:
top service.
fijn ontvangst en prima uitleg van de diverse modellen zelfs het inladen van de doos werd door medewerker verricht klasse
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-08-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldig geholpen met het maken van een goede keuze!.
Overal zeer goed mee geholpen, hier nemen ze de tijd om je verder te helpen! Toen de tv die we online hadden gekozen er niet was zijn we telefonisch zeer goed geholpen om een andere keuze te maken welke heel goed bevalt
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 20-08-2017
Totaalbeoordeling:
Super service.
Weer fantastisch geholpen door ralf . Mese door hun hulp en goede uitleg gekozen voor de qled. Ben er zeer blij mee. Platte tv team breda bedankt. Tot over 3 jaar weer ;)
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-08-2017
Totaalbeoordeling:
Snel en klantvriendelijk!.
Duidelijke website met veel bruikbare informatie. Snel reagerende en ter zake kundige medewerkers. Zeer interessante zomer deals! Afhandeling van de bestelling en leverantie flexibel en zonder moeilijk gedoe.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-08-2017
Totaalbeoordeling:
Uitmuntend.
Winkel goed bereikbaar, gratis parkeren,, deskundig en vriendelijk personeel, ongedwongen sfeer, uitgebreide uitleg over prijs - kwaliteit, verschillen en diverse mogelijkheden. Daardoor onze keuze kunnen maken. Afspraken online en in de zaak werden helemaal nageleefd. Prima inruil voor onze oude t.v. Monteur A. is ook uit de kunst. Veel geduld om uitleg te geven. Toestel voldoet aan onze wensen. Kortom: vaklui en topteam
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-08-2017
Totaalbeoordeling:
Sonos play 1 set.
.... heeft mij keurig geholpen met de aanschaf van een Sonos play 1 bundel helaas was er nog maar 1 op voorraad, echter heeft hij geteeld dat de andere play 1 thuis bezorgd wordt. Super service! Ik zou deze winkels in Breda zeker aanbevelen!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 20-08-2017
Totaalbeoordeling:
De goedkoopste voor mijn Sonos set en volgende dag in huis.
Prima en duidelijke website. Snelle reactie op mijn vraag. Ook prima geholpen via de telefoon en chat functie. Mooie Sonos set gekocht die ik nergens voor deze prijs heb kunnen vinden. Installeren van de Sonos set was super makkelijk en het geluid werkelijk geweldig.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-08-2017
Totaalbeoordeling:
Super service!!!.
Vriendelijk met kennis van zaken. Niet opdringerig en heerlijke koffie
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-08-2017
Totaalbeoordeling:
Prettig geholpen.
Goede informatie, overzichtelijke winkel, goed product, productinformatie was zoals het hoort, erg klantvriendelijk personeel, geven je het gevoel dat ze weten wat ze verkopen
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-08-2017
Totaalbeoordeling:
Goede uitleg over apparatuur.Correcte winkel personeel..
Alles is overzichtelijk,en voor elke portemonnee is er er wel wat.Het is nog niet geleverd,ga er vanuit dat,dat ook correct gaat.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-08-2017
Totaalbeoordeling:
Tevreden de winkel uit!!.
Tijdens de binnenkomst direct geholpen ,goed advies en naar buiten gegaan met een top product,ook nog goedkoper uit dan was begroot,met alles erop en eraan.maken waar wat in hun advertentie staat.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-08-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service, helemaal top..
Uit mijn prijs/ kwaliteit onderzoek kwam naar voren dat PlatteTV.nl een van de kandidaten zou zijn voor mijn aankoop. Na enig verder onderhandelen met de overgebleven kandidaten kwam uiteindelijk PlatteTV,nl als beste uit de bus op prijs en service. Zijn alle afspraken juist nagekomen en ze hebben een goede service. Top !
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 20-08-2017
Totaalbeoordeling:
Gewelidige verkoop.
Ik had een ander model tv in het hoofd zitten en deze verkopers hebbem mij hier van af gehaald en heb nu een top toestel gekocht en mannen bedankt voir het aanraden van a/z erbij te verkopen . Top ik kom hier zeker vaker terug
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-08-2017
Totaalbeoordeling:
Nieuwe tv!.
De winkel is niet groot, maar ze hadden waar ik voor kwam! We zijn er uit gekomen met de prijs en naar huis gegaan met een nieuwe tv
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-08-2017
Totaalbeoordeling:
Goede Service.
Via de chat de tv gekocht SAMSUNG UE55KS7000 bij vragen over de tv kreeg ik duidelijke uitleg. Leuke zomer deal gemaakt. Medewerkers hebben verstand van zaken zijn duidelijk en geven nog andere opties en keuzes.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-08-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service.
Mooie winkel met ruim aanbod. Een snelle klantbenadering en goede service, creatief met inruil en korting.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
116
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |