Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 19-08-2017
Totaalbeoordeling:
Goed advies en de enige winkel die het op voorraad had!.
Ik was opzoek naar 2 sonos play 1 en plattetv.nl was de enige winkel die de boxen op voorraad had. Ik twijfelde nog enig sinds toen ik in de winkel stond maar nadat een medewerker luisterde naar mijn wensen/vragen stond ik 100% achter mijn beslissing. Ik geniet nu iedere dag van mijn aankoop! Bedankt!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-08-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
prima shop goede website alles top snelle levering A+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 19-08-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service en klantvriendelijk.
Wij werden klantvriendelijk en deskundig geholpen, tevens waardeerden wij de eerlijkheid van de medewerker.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-08-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer leuk onderhandeld ,met verkoper ( JAMES ) top verkoper..
Verkoper had verstand van zaken , fijne onderhandeling, zeer goed advies en niet opdringend . Top verkoper , heel vriendelijk ! Ik kan iedereen adviseren om eens langs te gaan in Utrecht en een goede deal te sluiten met deze verkoper vraag naar verkoper James. En iedereen heel veel kijk plezier. Met vriendelijke gr Huib
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 19-08-2017
Totaalbeoordeling:
TOPservice,zeer tevreden de deur uit..
Gingen op advies van anderen,werden uitstekend en vriendelijk geholpen door gemotiveerd personeel,hij ging door tot hij met een beter product kwam dan wij voor ogen hadden,top product gekocht.voldoet buiten onze verwachting en goedkoper uit dan begroot.goede garantie bepalingen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 19-08-2017
Totaalbeoordeling:
snelle levering goede prijs.
goede prijs met een overzichtelijke site. snelle levering,dus alles is prima afgehandelt. Kpm hier zekker nog een kreeg terug.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-08-2017
Totaalbeoordeling:
Snel en duidelijk.
Via chat een goede aanbieding gekregen. Dit verliep vlot en ook een goede keuze kunnen maken. Proffesionele service en afhandeling.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-08-2017
Totaalbeoordeling:
Dit is de allerleukste winkel!.
Word hier op een hele goede vriendelijke manier benaderd en ook geholpen, door iemand met verstand van de T.V's Prima uitleg en correcte afwikkeling van de aanschaf. Op de website kun je alvast voorwerk doen...alles is zo duidelijk en overzichtelijk, dat je vanzelf naar de winkel gaat. Hartelijk dank, de T.V doet het perfect!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-08-2017
Totaalbeoordeling:
Wederom de beste deal.
De 2e keer dat ik bij platte tv de beste deal heb kunnen krijgen. Daarbij opgeteld de geweldige service en deskundigheid van de medewerkers kan ik niets anders zeggen dan een dikke 10. Als je iets zoekt neem dan eerst eens contact op met dit team voor een persoonlijk aanbod en ga dan pas vergelijken. Je zult versteld staan.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 19-08-2017
Totaalbeoordeling:
Erg goede service!.
Erg uitgebreide keuze aan tv-toestellen en accessoires; duidelijke website met uitgebreide informatie; in de winkel (Utrecht) idem en erg vriendelijk personeel.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-08-2017
Totaalbeoordeling:
Veel voorradig en perfecte service. Echt een aanrader..
Als je in de shop binnenkomt valt je op dat maast een breed assortiment aan audio- en videoapparatuur ook een uitgebreid assortiment BBQ's en buitenkeukens worden aangeboden. De TV's zijn per merk ingedeeld en zijn te zien in vele soorten en maten. Achterin de winkel is een gezellige bar voor een perfect kopje koffie. Het gedempte licht zorgt voor een aangename sfeer en straal de rust uit die voor een doordachte keuze onontbeerlijk is. Professioneel en vriendelijk personeel kan indien gewenst alle nodige technische informatie verstrekken. Gelukkig wordt de klant met rust gelaten. Dus geen opdringerige verkopers. Ga zo door en veel succes.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-08-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekende service, inruil mogelijk.
Via de chat een redelijke prijs voor mijn oude TV gekregen. Je weet gelijk waar je aan toe bent. Aardige installateurs welke netjes opruimen als ze klaar zijn.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-08-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer goed geholpen.
Prima winkel en zeer nette service. De winkel in breda geeft een duidelijk beeld tussen alle verschillende merken.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-08-2017
Totaalbeoordeling:
Goede en eerlijke duidelijke service.
We kwamen voor het eerst bij de shop van Platte tv, ons al eerder in de website verdiept, maar dat er zo`n mooie overzichtelijke shop achterzat was een verassing. Er kwam een vriendelijke medewerker op ons af die duidelijk en zeker niet opdringerig was. Het was een jonge knaap maar die wel wist waar hij mee bezig was. Hij straalde vertrouwen uit en gaf een eerlijk gevoel. Zeker een shop om weer een keer naartoe te gaan en ook te adviseren.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 19-08-2017
Totaalbeoordeling:
Super service en nog betere prijs!!.
Best vaak informatie gevraagd om dat het toch een flinke investering was en iedere keer weer netjes geholpen. Nergens druk gevoeld. Kundig personeel. Zeer goede service.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 19-08-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service !.
M'n eerste kennismaking met jullie was super. Had op m'n email met een vraag heel snel een reactie. De chatsessie met X die daar op volgde ging supersnel, klantvriendelijk en al even snel hadden we een zomerdeal ! Kortom, een behandeling die je als klant graag ziet.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-08-2017
Totaalbeoordeling:
One time right! (In een keer goed!).
Via de mail een deal aangevraagd. Goede en snelle communicatie! In de winkel in Utrecht afgehaald. Thuis aangekomen en direct zonder problemen aangesloten. Dus van deal naar play in een keer goed. (Foutloos proces, one time right!).
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  Geschreven op 19-08-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service, uitstekend geholpen.
Op zoek naar een nieuwe UHD tv en via internet bij plattetv.nl uitgekomen. Uitstekend geholpen via de chatservice en zo de juiste keuze qua tv gemaakt. Na de bestelling de tv netjes de volgende dag thuisbezorgd. Uitermate tevreden met de tv.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-08-2017
Totaalbeoordeling:
Deskundig advies en goede prijs!.
Tijdens de internet chat weer wijzer geworden. Naast de prima prijs uiterst behulpzaam. Tevens heeft de verkoper nog extra nuttige aanbevelingen gedaan.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 18-08-2017
Totaalbeoordeling:
Top service.
In eerste instantie via de website uitgezocht wat ik wilde hebben. Goed geholpen door de helpdesk. Nadien in de winkel mijn keuze laten bepalen door de beleving en toelichting van de verkoper. Wel erg warm in de winkel. De merken en kwaliteit van de apparatuur (en het personeel) vragen eigenlijk voor een betere klimaatbeheersing en uitstraling van de shop. (Utrecht)
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
117
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |