Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 18-08-2017
Totaalbeoordeling:
Super Service!!.
Uw bedrijf werd mij aanbevolen door een collega. En inderdaad, niets teveel gezegd wat een super zaak. Er was e.e.a. fout gegaan, werd door U perfect opgelost, en ik kan nu genieten van mijn nieuwe tv, en dat voor een super prijs.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-08-2017
Totaalbeoordeling:
Enorm klantvriendelijk.
Vorige week hier mijn Oled tv gekocht ( online ) en vanaf het eerste moment enorm veel waardering voor de klantvriendelijkheid van deze mensen. Op iedere vraag die je stelt, krijg je binnen een uur antwoord. Ook de bezorger ( in mijn geval Martijn ) is een topper en zeer klantvriendelijk. Ik adviseer mijn familie en vrienden , mochten ze een tv nodig hebben, om deze hier te kopen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-08-2017
Totaalbeoordeling:
Geduldig en klantvriendelijk.
Ze nemen echt de tijd voor je en zijn heel klantvriendelijk. Doen veel moeite om het juiste product te vinden.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Verzendkosten
  Geschreven op 18-08-2017
Totaalbeoordeling:
Top service!.
PlatteTV.nl heeft topservice geleverd door een gloednieuw tv model aan te bieden als alternatief (zonder bijbetaling) voor een model wat als buitenkansje werd aangeboden. Hiervoor werd duidelijk met mail en telefonisch gecommuniceerd over de mogelijkheden.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 18-08-2017
Totaalbeoordeling:
Goed geholpen..
Ik kwam hier een tv kopen die op de website van 1200 naar 800 was afgeprijsd. Echter, was deze tv al uitverkocht terwijl op de website stond dat hij nog beschikbaar was en daarnaast kon de televisie ook niet meer geleverd worden. De verkoper kwam mij hierdoor tegemoet met het nieuwe model van de televisie aan te bieden met een flinke korting, dus ik ben zeer tevreden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-08-2017
Totaalbeoordeling:
Goede, vriendelijke en snelle service..
We gingen naar de shop om de Samsung UE55KS7000 in het echt te zien. Op dat moment was het een beetje druk en moesten wij zo┬┤n 10 minuten wachten op een medewerker. Daarna ging alles wel snel en konden wij vrij gemakkelijk onze keuze maken en de bestelling plaatsen. De winkel in Utrecht is relatief klein, maar met genoeg televisies!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 18-08-2017
Totaalbeoordeling:
Top service!.
Online chat was snel en heel behulpzaam, vervolgens in de winkel afgesproken en daar dacht men goed mee. Bovendien scherpe prijzen. Erg klantgericht en dat is wat deze winkel onderscheidt van vele concurrenten.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 18-08-2017
Totaalbeoordeling:
Juiste koopbeslissing.
Ik ben al een tijdje op zoek naar een Samsung TV van het type 4K. Daarom nog maar eens spontaan binnengelopen afgelopen week in de Nijmeegse vestiging. Dan komt er natuurlijk zo'n verkoper op je af (met de beste verkoopbedoelingen), maar gaandeweg het gesprek begin ik overtuigd te raken van de kwaliteit van de TV en 'hik' ik natuurlijk nog wat tegen de prijs aan. Maar waarom zou ik nu nee zeggen? Ik ben immers al langer met deze koop bezig en dankzij de deskundige en overtuigende verkoper neem ik de beslissing. Het wordt de Samsung UE55KS7000. Inmiddels is via de mail de leveringsafspraak gemaakt en kom ik tot de conclusie: een goede koop gedaan bij een klantgericht bedrijf. Platte TV een dikke negen!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 18-08-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekende service met goed advies.
Voor het eerste een Tv gekocht bij deze firma. Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit zo leuk ben geholpen als bij plattetv.nl De naam klinkt misschien plat, maar dat is deze onderneming zeer zeker niet. Mijn keuze is gevallen op de LG 55UH850V. Na het lezen van wat reviews uitgekomen bij plattetv.nl Zei boden hem voor dezelfde prijs aan als alle internetreuzen en de MM. Ik had nog een Samsung LE32S81BX/XEC staan die ik hierbij heb ingeleverd. Via de live chat kreeg ik snel een reactie op mijn vraag. Er wordt meteen gecheckt of het model wat je wilt op voorraad is en er volgt een aanbod voor inruiling. Allemaal erg snel en duidelijk. Er werden mij verschillende mogelijkheden aangeboden om het af te handelen. Uit eindelijk gekozen om de tv zelf af te gaan halen in Breda. Binnen een uur liep ik naar buiten met mijn nieuwe tv. Erg leuke jongens daar in de winkel die naast kennis ook nog echt passie tonen voor beeld en geluid. Ik heb meerdere tv's gekocht bij MM, BOL, plasmadiscounter en bcc maar ga voor de service & prijs voortaan liever hier heen. Vanwege de leuke persoonlijke en duidelijk benadering ook besloten meteen een Vogel beugel hier bij te nemen. Al met al zeer tevreden. Ik kom hier zeker terug voor mijn soundbar !
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-08-2017
Totaalbeoordeling:
Grandioze service & afhandeling!.
Ik bestelde op donderdag 17 aug een tv via de website welke zeer scherp geprijsd was omdat dit een uitlopend model bleek te zijn. Helaas werd ik na een uur opgebeld door een werknemer van de vestiging in Utrecht met het bericht dat het door mij gekozen model uitverkocht was. Zeer spijtig om te horen. Echter, werd mij direct daarna een ongelofelijk scherpe aanbieding gefaan ter compensatie van het vergelijkbare model uit 2017! Vervolgens ben ik in de winkel nog zeer goed geinformeerd door dezelfde werknemer, en ben ik uiteindelijk met een prachtige nieuwe tv de deur uit gelopen zonder dat ik honderden euro's meer heb moeten betalen. Kortom, TOP GEREGELD!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 17-08-2017
Totaalbeoordeling:
Goed geholpen.
Goede tv uitgekozen na hulp van de service. Had daarna nog problemen met het installeren maar opgebeld naar de winkel wn ook toen goed geholpen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 17-08-2017
Totaalbeoordeling:
een beetje geduld, maar dan heb je ook iets.
Vriendelijk geadviseerd door Eda wat resulteerde in de aanschaf van een Oled LG. Vanwege de installatie service moesten we een weekje geduld hebben, maar dat weekje was de moeite waard. Uitstekende installatie door Martijn, die duidelijk verstand van zaken heeft. Nu genieten van een prachtig beeld!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 17-08-2017
Totaalbeoordeling:
Prima geholpen.
Ik wist nog niet goed welke tv ik zou moeten kopen. Diverse vragen gesteld via de mail en ik kreeg bijna direct antwoord. Zo ben ik tot deze aankoop gekomen. Ook vragen over de muurbeugel werden meteen beantwoord. Heel fijn geholpen. Nu hangt de mooie Samsung televisie te pronken aan de muur!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 17-08-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
Goedkoopste prijs en daar bovenop nog een mooie inruilprijs voor onze oude tv. Dus al met al een zeer mooie deal en zeer kundige en aardige medewerkers!!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 17-08-2017
Totaalbeoordeling:
Klantvriendelijk personeel en uitstekende service..
Voor elke portemonnee de juiste tv. Klantvriendelijk personeel en geweldig goede service. Gegarandeerde kwaliteit !
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-08-2017
Totaalbeoordeling:
Goede demonstratie van Sonos!.
Goede en prettige uitleg gehad in de winkel van het Sonos systeem en direct aangeschaft. Deskundig personeel met geduld en aandacht voor de klant. Ik ben zeer tevreden over deze winkel.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 16-08-2017
Totaalbeoordeling:
Goede duidelijke no nonsens informatie.
Goede prijs/kwaliteit/service/informatie combinatie. TV niet meteen leverbaar, waarbij snel gezocht werd naar een goed alternatief. Kwaliteit nog iets beter, waar ik nu met plezier naar luister en kijk
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-08-2017
Totaalbeoordeling:
Goede deal,super snellen service,.
Goede shop, prettig contact gehad via de mail. Nadat de deal gemaakt liep alles super goed, volgende dag in huis . Als nazorg krijg je nog een special telefoon nummer voor als er iets is, ik moet zeggen top geregeld en heel blij mee.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-08-2017
Totaalbeoordeling:
Handig buitenkansje na wat speurwerk op internet.
Snelle levering en mooie prijs uit de buitenkansjes hoek. Snelle beantwoording van vragen via chat. Goed op de hoogte gehouden qua levering, product zonder gebruiksporen en netjes opnieuw ingepakt.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 16-08-2017
Totaalbeoordeling:
Inruilactie top! Nieuwe tv helemaal top!.
Op dit moment was er de mogelijkheid om je oude tv in te ruilen hier heb ik dan ook gebruik van gemaakt. Na een offerte te hebben ontvangen op de chat heb ik contact gehad met de winkel in Nijmegen. Ik wilde er zeker van zijn dat ik niet voor niks naar de winkel kwam, keurig geholpen aan de telefoon en er was nog een exemplaar op voorraad. Vervolgens oude tv netjes ingepakt en naar de winkel in Nijmegen gereden. Ik had de keuze eigenlijk al gemaakt, maar door een miscommunicatie in de winkel waren andere mensen ook geïnteresseerd in het model dat ik graag wilde hebben. Aangezien er nog maar 1 exemplaar aanwezig was, was het een beetje stoeien wie hem mee naar huis kon nemen. Uiteindelijk met medewerker afgesproken dat ik best naar een ander model zou willen kijken mits we natuurlijk op de juist prijs uit kunnen komen. Naar wat vergelijken en overleg toch besloten een nieuwer model mee te nemen met daarbij de juiste prijs. Er werd gekeken naar een oplossing met daarbij de juiste verwachting! Kan niet anders zeggen! Topservice!
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
118
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |