Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 16-08-2017
Totaalbeoordeling:
Aanrader.
Klantvriendelijke ontvangst, gedegen technisch antwoord op onze vragen en hulp/suggesties bij specifieke opgeworpen mogelijke problemen (ophanging toestel). Een oprechte appreciatie voor onze gesprekspartner Jimmy. Platte TV is voor ons zeker een aanrader
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  Geschreven op 16-08-2017
Totaalbeoordeling:
Prachtige winkel, goede service.
Alles staat opgesteld zoals thuis en bijna alles is te beluisteren of te bekijken. Was eerst wezen kijken en daarna mijn bestelling telefonisch gedaan en bij allebei was de service meer dan goed.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-08-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service.
Goed en professioneel geholpen. Weet waar ze het over hebben. En een zeer ruim assortiment. Springen goed in op de markt.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-08-2017
Totaalbeoordeling:
Prettig geholpen.
Prettig geholpen, totaal niet drammerig. Kreeg zelfs de tijd om nog even bij de concurrent te gaan kijken. Fijne service.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 16-08-2017
Totaalbeoordeling:
Leuke zomerdeals - korte lijnen en kennis van zaken.
Prettig dat op internet gekeken kan worden wat er te koop is, bestelling te plaatsen, en dat die daarna bij de winkel opgehaald kan worden, met nog wat extra uitleg. Vrijdagochtend info ingewonnen via de site, leuke zomerdeal aangeboden gekregen, en 's middags al op kunnen halen in de mooi opgezette winkel in Doetinchem. Prettige formule!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-08-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer goede service, vlotte levering.
Een echte zomerdeal zat er niet in; het door mij gekozen product was al het scherpst geprijsd. Wél ontving ik als extra een gratis goede HDMI kabel. Prima service dus, binnen 24 uur geleverd en we zijn heel blij met onze Samsung TV.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-08-2017
Totaalbeoordeling:
Bestelt in NL geleverd in B op vakantie adres. Ideaal.
Goed Geholpen via chat, eenvoudig bestelt in NL met afleveradres in België. Helemaal goed. Levering subliem.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-08-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service! .
Mooie website. Overzichtelijk en makkelijk te zoeken. Bestellen en betalen ging eenvoudig. Snelle levering.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-08-2017
Totaalbeoordeling:
Makkelijk, snelle levering en goede prijs!.
Makkelijk apparatuur vergelijken en na keuze simpel te bestellen. In mijn geval heb ik meerdere apparaten besteld en ondanks dat de prijzen al scherp waren kon ik evengoed nog een deal sluiten. het sluiten van de deal ging heel makkelijk per mail en vooral ook heel snel. Na het bestellen kan een snelle levering afgesproken worden en ook op zaterdags. Op de dag van levering wordt je geïnformeerd waar de bestelling is en wanneer de bestelling ook daadwerkelijk voor de deur wordt afgeleverd.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-08-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service en goede persoonlijke aanbieding..
Persoonlijk en prettig mailcontact met vast persoon, ook op zondag. Goed en op tijd bezorgt. Kortom zeer tevreden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-08-2017
Totaalbeoordeling:
Netjes geregeld.
We wilden een "goedkope" maar wel goede tv voor onze zoon kopen en bij jullie een mooie gevonden. Kreeg er ook nog een mooie HDMI kabel bij en ook bezorgen geen problemen. Netjes via de mail een track & trace gekregen die ook nog eens bleek te kloppen haha.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-08-2017
Totaalbeoordeling:
Goed advies.
Goede vakkennis van verkopers. Eerlijk advies over prijskwaliteits verhouding en niet alleen gebaseerd op het verkopen van duurste product
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 15-08-2017
Totaalbeoordeling:
Top geholpen!.
Snelle reactie op online vraag, mooie aanbieding en snelle service en levering! Ook via de website bestellen houdt niet in dat je geen service krijgt...
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-08-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service.
Overzichtelijk. Geholpen door iemand waarvan je merkt dat hij er verstand van heeft. Prijzen ook goed.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • vakkundigheid personeel
  Geschreven op 15-08-2017
Totaalbeoordeling:
Top service.
Een hele goede shop, mooie tv's, goede prijzen en uitstekende service. Kom zeker nog een keer terug!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-08-2017
Totaalbeoordeling:
Goed persoonlijk advies.
Zonder op te dringen het gewenst product Kunnen aanschaffen. Thuis installatie aangesloten en ZEER tevreden.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 15-08-2017
Totaalbeoordeling:
Goed en vrijblijvend advies.
Na een vraag van mij op de chat een prima advies gekregen en dezelfde dag de nieuwe tv in de winkel kunnen ophalen (mijn eigen wens, verzenden was ook mogelijk natuurlijk).
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-08-2017
Totaalbeoordeling:
vanaf eerste contact tot en met aflevering dikke pluim!.
Platte tv gevonden via internet. Eerste chat verliep goed en snel. Men werd me een ander type tv geadviseerd dan ik uitgezocht had. Dat is goed uitgepakt. Prima zakelijke en relaxte sfeer bij de medewerkers.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-08-2017
Totaalbeoordeling:
Klant is koning..
Al eerder een aankoop gedaan bij Platte TV. De klantvriendelijkheid, de service staan hier hoog in het vaandel. In goed overleg deze nieuwe aankoop gedaan. Er wordt geluisterd naar de wensen van de klant en zo kom je tot een goede aankoop. Afspraken worden nagekomen en je kan naderhand voor advies over je product overleggen. De bezorging en installatie waren prima in orde. Wat mij betreft top. En een niet onbelangrijk gegeven is het feit dat je in kan ruilen. Blijf je niet met een extra tv zitten.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-08-2017
Totaalbeoordeling:
Top service!.
Service perfect, behulpzaam met installatie. Verstand van zaken, vriendelijk. Keurig aangesloten inclusief tips erbij gegeven. Ik beveel deze zaak iedereen aan. Installatie door Martijn kan ik iedereen aanbevelen!
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
119
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |