Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 15-08-2017
Totaalbeoordeling:
Goed geholpen.
Ik heb een nieuwe Samsung tv gekocht in de winkel in Breda en heb goed advies gekregen. In ieder geval ook geen opdringerige verkoper die ons de tijd gaf om er rustig over na te denken om de juiste keuze te maken.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-08-2017
Totaalbeoordeling:
Prima winkel en e-contact (site en Whats-App).
Goede voorlichting, goed e-contact en prettig winkelen in hun zeer grote showroom. Inruilen oude tv goed bespreekbaar. Tips voor zelf installatie, ook hulp mogelijkheid na aanschaf.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-08-2017
Totaalbeoordeling:
Bestellen zonder zorgen !.
Vlak voor sluitingstijd met I.. een chat gestart . Geen enkele shop zou nog voor de volgende dag kunnen leveren dat zou zeker 5 dagen duren . Maar I.. zou zorgen dat de BAR er de volgende dag op zaterdag zou zijn . En dat is waargemaakt Zeer nette afhandeling . Erg tevreden
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-08-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service.
Erg vriendelijk geholpen door een medewerker van jullie! Samen zijn we gaan kijken naar een passende tv, die aan ál mijn eisen voldeed, maar binnen het budget paste. Dit bleek lastiger als verwacht maar uiteindelijk heb ik een prachtige tv gevonden met behulp van de mederwerker. De tv was echter niet op voorraad, maar kon de volgende dag geleverd worden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-08-2017
Totaalbeoordeling:
Goed opgelost!.
De eerder gemaakte afspraak kon niet door gaan, het alternatief dat geboden werd was uitstekend. Prima service en goede prijs/kwaliteit verhouding.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 14-08-2017
Totaalbeoordeling:
Prima inruilprijs en keurig aan huis afgeleverd.
Met deze inruilprijs hoef je niet op marktplaats te adverteren. De keuze uit nieuwe TV's is enorm en de service van aan huis afleveren en de oude TV ophalen is perfect.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-08-2017
Totaalbeoordeling:
na foutje planning, alsnog prima service!.
Prima service, staan goed te woord zowel via telefoon als via livechat. Helpen, geven advies en zijn eerlijk. levering van planning was mis gegaan , helaas daardoor voor niks zitten wachten. Achter opgelost , prima service en betrouwbaar door meteen fout toe te geven en oplossingen te bieden!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 14-08-2017
Totaalbeoordeling:
Goeie service, Nette communicatie met medewerkers!.
De mogelijkheid dat mijn (oude) televisie ingenomen kon worden. Ik kreeg er een mooie prijs voor terug waardoor ik een nieuwe televisie kon aanschaffen tegen een scherpe prijs! Één klein verbeterpunt is dat ik op de orderbevestiging niet uit kon halen welk product en typenummer besteld heb
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 14-08-2017
Totaalbeoordeling:
In 1 woord GEWELDIG!.
Ik had een UHD premium tv gekocht via een andere site maar deze bleek geen xxn (nl) model te zij n. Ik wil expliciet een xxn model om problemen te voorkomen zoals garantie en cam module etc.. TV geretourneerd en wacht nu op te terugbetaling. In de tussentijd heb ik contact opgenomen met plattetv.nl. Ik had veel vragen welke deskundig werden beantwoord. Ik had gekozen voor een samsung Q8 55" met een goede korting. Opgehaald in de winkel Breda en thuis geïnstalleerd. Ik vond het formaat te weinig verschil maken met degene welke ik al had hangen (46") dus weer gechat met platte tv of ik deze tegen bijbetaling zou kunnen omruilen met een Samsung UE65Q7. Ze hebben dit opgezocht en het was geen enkel probleem. Ik moest alles terug inpakken en kon de tv direct terugbrengen naar de winkel in breda om deze om te ruilen voor het grotere model. Samen met het personeel tv weer uitgepakt zodat hij deze kon testen of hij nog deed. De nieuwe tv meegenomen en geinstalleerd . Ik ben er zeer blij mee en dat allemaal door plattetv.nl Beide tv;s ware overigens xxn modellen. Mijn mening is dat plattetv.nl een hele goede service verleend welke je nog maar weinig tegenkomt. Bij dit bedrijf staat de klant echt voorop. PlatteTV.nl raadt ik iedereen aan! Normaals bedankt voor de geweldige service!! Mvg Marno
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 14-08-2017
Totaalbeoordeling:
Goed advies gekregen.
eerst op internet uitgezocht wat we wilde kopen en daarna naar de winkel om de TV te bekijken. In de winkel goed geholpen door andere mogelijkheden te overwegen. Uiteindelijk een andere TV gekocht omdat het een betere deal was
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 14-08-2017
Totaalbeoordeling:
Top service en flexibel.
Geweldige service ! Daarnaast flexibel in het kader van meedenken met de klant. Nu ontzettend blij met mijn nieuwe tv en Sonos apparatuur maar ga ook zeker mijn nieuwe bbq hier kopen. Heren bedankt !
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 14-08-2017
Totaalbeoordeling:
Tv op tijd geleverd en geïnstalleerd.
Ben tevreden over de aankoop van mijn LG televisie welke in onderling overleg zelfs vroeger geleverd kon worden. Ook installatie monteur was een aardige kerel met kennis van zaken. 1 dingetje toch........ik zou terug gebeld/gemaild worden of er ook Skypen op mijn tv geïnstalleerd kon worden. Dit is nog niet gebeurd hopelijk komt dat als nog
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 13-08-2017
Totaalbeoordeling:
Mooie Topdeal.
Overzichtelijke site met verschillende goedkope deals. En omdat ze de goedkoopste prijs hadden kwam ik hier terecht. Mijn aankoop is zelfs vanwege de zomerdeals zelfs apart samengesteld.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 13-08-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service en meedenkend personeel.
Na bezoeken aan grote winkels opzoek naar een Tv met specifieke eisen en daar niet gehoord maar enkel naar het nieuwe model te worden verwezen (welke dan ruimschoots buiten budget waren) de keuze gemaakt om bij plattetv.nl in breda langs te gaan. Eenmaal hier vriendelijk begroet door personeel en even de tijd gekregen om vrij wat rond te kijken. Na een tijdje kwam een medewerker met de vraag of hij ons kon helpen. Eenmaal wetend wat en hoe werd ons duidelijk uitleg gegeven over de verschillende modellen (en waren ook allemaal binnen het budget). Nu tevreden met mijn aankoop en met een goed gevoel voor de volgende keer als er een tv moet worden gekocht.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-08-2017
Totaalbeoordeling:
goede service.
mooie overzichtelijke winkel met vriendelijk en vakkundig personeel met mooie toestellen voor een concurrerende prijs!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-08-2017
Totaalbeoordeling:
Goede prijsonderhandeling.
Uitgebreid assortiment netwerk concurrerende prijsstellingen. Over het algemeen kundige medewerkers.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-08-2017
Totaalbeoordeling:
Duidelijke goede service.
Medewerker in de winkel in Nijmegen was duidelijk en gaf goed advies. Begreep onze wensen en liet ons de tv zien die daar het best bij paste. Geen poes pas of maniertjes om toch duurdere producten te verkopen. De enigste vraagjes of we extra garantie wilde maar ook hier bleef hij niet op door hameren. Verder was hij uiterst behulpzaam om beeld en geluid van diverse televisies te tonen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 13-08-2017
Totaalbeoordeling:
een aanrader!.
Perfecte product informatie, zeer geduldige uitleg over producten. Zelfs Ik snap nu wat de verschillen zijn tussen de verschillende tv's! Goed advies, niet opdringerig! In één woord super bedrijf. Goede prijzen en ECHT de goedkoopste! Ik kom hier zeker terug en raad het bedrijf iedereen aan!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-08-2017
Totaalbeoordeling:
Uitgebreide uitleg.
Ondanks de drukte met rust en ontspannen geholpen. Goede service. En een mooie tv aan over gehouden!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-08-2017
Totaalbeoordeling:
Zomerdeal.
Tim van PlatteTV.nl heeft mij perfect geholpen. Vragen over beugels, ophangen en accessoires werden snel beantwoord (steeds binnen tien minuten!) en ook nog mooie korting gehad op een Zomerdeal. TV hangt inmiddels en draait als een zonnetje. Ik ben erg tevreden.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
120
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |