Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 03-02-2018
Totaalbeoordeling:
idd een geweldige service.
deze shop via internet zijn daar naar toe geweest en idd geweldige service en een product op voorraad en een goede uitleg over het produkt beter kan niet raad iedereen aan om een kijkje te geaan nemen
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-02-2018
Totaalbeoordeling:
Super!.
Via de website een prachtige aanbiedingen voor een Sony tv gevonden en vervolgens in de winkel bekeken en gekocht. Ik werd netjes geholpen in de winkel. De tv was helaas niet meer op voorraad in de winkel zelf dus deze is besteld en 2 dagen later netjes door post nl afgeleverd thuis.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-02-2018
Totaalbeoordeling:
Laurens deed het erg goed!!!!.
Nooit eerder geweest bij platte tv in Doetinchem. Gevonden via internet. Onze aankoop hebben wij gedaan bij Laurens. Laurens heeft ons een duidelijk advies gegeven. Wij zijn best kritische klanten. Willen graag waar voor ons geld. Bij Laurens hadden wij nadien in de auto terug naar Zevenaar een goed gevoel. Hadden wel twijfel over onze aankoop omdat het een "ODM" is. Wat is er mee gebeurd...toch maar gedaan. Laurens gaf ons wel een gevoel over onze aankoop. Nu afwachten of onze aankoop de juiste is geweest maar hebben er een goed gevoel over. Goed gedaan Laurens....fam. van Ginkel
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 03-02-2018
Totaalbeoordeling:
Zeer tevreden over de goede service!.
Na wat onduidelijkheden over de bestelling contact gehad via de chat met een medewerker. Deze heeft het probleem gelijk opgelost en de producten waren snel besteld. Nog geen twee dagen later alle producten netjes in huis. Ik zal hier zeker nog een keer bestellen!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-02-2018
Totaalbeoordeling:
Makkelijk bestelproces en snel in huis.
We hebben een televisie gekocht die bij bekende andere grote leveranciers duurder bleken te zijn. Bij Plattetv.nl ben je dan benieuwd hoe de andere voorwaarden zijn, nou deze bleken erg goed! Gratis levering, mooie extra garantieservice aangeboden, de volgende dag in huis en strakke communicatie. Volgende keer weer!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 03-02-2018
Totaalbeoordeling:
Super service.
Al een week aan twijfelen of ik de SAMSUNG QLED QE65Q7 zou kopen . Met de btw actie. Na te kang twijfelen actie voorbij. Door een misverstand stond op de site nog de actie prijs . Geen probleem onze fout u krijgt (let wel een week later) de actie prijs . U geluk onze fout . Dat noem ik nog eens service . Verdere afhandeling allemaal top gegaan. Tv hangt inmiddels en ook daar kreeg ik een tip om een speciale beugel te kopen die bij deze serie hoort. Tv hangt letterlijk plat tegen de muur. Dik tevreden dus ! Zoekt u een televisie ? Ga langs de winkel en u gaat als tevreden klant naar huis
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 03-02-2018
Totaalbeoordeling:
Gewoon TOPPIE!!.
Groot assortiment, goede beschrijvingen met mogelijke reviews. Natuurlijk boven alles uit een goede prijs. Eindelijke eens een internetwinkel waarbij ik geen account hoef aan te maken. Werkt perfect met ordernummer en e-mailadres. Levering en bezorging gewoon uitstekend. Tja wat moet ik nog meer zeggen........ O ja zeker een winkel welke door mij wordt aanbevolen aan wie dan ook. Toppie!!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 03-02-2018
Totaalbeoordeling:
Goede service, snelle levering.
Inheb een aantal keren contact gehad via de chat, dit verliep naar volle tevredenheid met goede informatie. De bestelling werd direct uitgeleverd na makkelijke bestelling via de duidelijke website. Kortom: zeer tevreden!!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 02-02-2018
Totaalbeoordeling:
Verassend.
Gevonden op internet. Bij aankomst sceptisch want we moesten via BBQ's naar boven naar de TV's. Maar groot assortiment en goede uitleg van de verkoper. Zeer tevreden met de keus van de tv dankzij het advies.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-02-2018
Totaalbeoordeling:
geen woorden, maar daden.
ik heb via internet een product besteld. De aanvraag was heel eenvoudig. De prijsstelling voortreffelijk en de leverings was ook goed. Het product werd binnen een dag, netjes verpakt, bij mij thuis afgeleverd. Wat wil je nog meer?
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-02-2018
Totaalbeoordeling:
Goed gedaan!.
Een meneer S. kwam bij ons thuis de televisie en andere apparaten aansluiten. Zeer zorgvuldig en vriendelijk. Duidelijke communicatie. Alles werkt prima.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-02-2018
Totaalbeoordeling:
Klantvriendelijkheid met een hoofdletter “K”.
In de shop de Vogels 7345 TV beugel besteld tijdens de BTW aktie-periode. De aanbiedingsprijs zat ver onder die van de conculega’s en het contact met de verkopers verliep goed en snel. Bezorging via PostNL liep op tijd en onbeschadigd .
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  Geschreven op 02-02-2018
Totaalbeoordeling:
Geen fratsen.
Allereerst mijn sonos play 5 gen 2 voor een scherpe prijs aangekocht. Mijn voorkeur ging uit naar verzending, maar al snel werd duidelijk dat ik in de buurt van 1 van de winkels zou zijn. Afgestemd met een medewerker en geen probleem. Nog wat persoonlijke uitleg gehad, mooie garantie voorwaarden afgesproken en dus zeer tevreden.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 02-02-2018
Totaalbeoordeling:
Heel erg tevreden.
Ik heb hier een 65inch Samsung 4K Ultra HD tv gekocht en ben heel erg vriendelijk en behulpzaam geholpen door één van de medewerkers (xxxxx). De tv had ik precies zoals op afspraak aangegeven in huis en ben er heel erg blij mee, ik kan PlatteTV dan ook aan iedereen aanbevelen, voor de goedkoopste prijs, de leuke kortingen en een hele goede service.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-02-2018
Totaalbeoordeling:
Goede service, nette afhandeling.
Fijne winkel met goede informatie verstrekking van de medewerkers en een ruime keuze aan producten. Zou hier voor aanschaf van een nieuw product zeker weer binnen lopen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-02-2018
Totaalbeoordeling:
Supersnelle service.
Scherpe prijzen,vele aanbiedingen en akties,niet alleen online winkels maar ook fysieke.Goede en snelle klantenservice met deskundige antwoorden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-02-2018
Totaalbeoordeling:
Hele goede service.
Ik vind het een mooie shop doordat ze hoofdzakelijk tv's verkopen moeten ze zich alleen daar maar voor inzetten dus kunnen ze je ook een hele goede uitleg geven En waarom we voor plate tv hebben gekozen is het prijsverschil met de concurrent
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-02-2018
Totaalbeoordeling:
Eerste contact gelijk raak!.
Vanwege een internet aanbieding van een televisie telefonisch contact gezocht met de vestiging Amsterdam. Helaas bleek die aanbieding niet voorradig. Het aanbod dat de verkoper mij toen deed bracht mij nog de zelfde dag in de vrij nieuwe vestiging. Deze ligt wel wat buiten de stad maar je kan er makkelijk parkeren en de eerste 90 minuten zijn gratis. Ik heb eigenlijk direct van het telefonische aanbod gebruik gemaakt en ging na een rondgang door de erg ruim opgezette winkel weer snel huiswaarts om de nieuwe televisie snel te installeren. Wat mij betreft een aanrader!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 02-02-2018
Totaalbeoordeling:
Professioneel.
Platte TV lost zijn verwachtingen in. De prijs was goed, maar het was de terugname van mijn oud toestel wat me deed beslissen. De ophanging en installatie werd geleverd door xxx, die uiterst omzichtig en creatief te werk ging. Tenslotte is de bekabeling bij elke klant weer anders. Ik ben uiterst tevreden over zijn vakmanschap en hoffelijkheid.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-02-2018
Totaalbeoordeling:
Goede prijs/kwaliteit en vlotte levering..
Moeiteloos een keuze kunnen maken op de heldere site, tevens zijn de prijzen concurrerend met andere grote aanbieders.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
13
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |