Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 13-08-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige winkel met deskundig persone.
Heel goed geïnformeerd in de winkel en op de chat. Uiteindelijk in de winkel na veel vragen van onze kant een tv gekocht. Mooie prijs voor onze oude tv gekregen eb als klap op de vuurpijl kregen we ook nog een oelmbach HDMI 2.0 kabel om te genieten van onze 4K tv. Personeel weet waar ze het over hebben en komen eerlijk over, ze proberen geen duurdere tv aan te smeren. Tv netjes thuis afgeleverd en de oude meegenomen. Super service tot nu toe. Komen zeker hier terug en heb al meerdere mensen naar ze gestuurd inmiddels.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 12-08-2017
Totaalbeoordeling:
Fantastische service.
Dit is een hele fijne winkel. Vriendelijk personeel we zijn hier heel prettig geholpen niet opdringerig zoals je in andere winkels soms ziet.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 12-08-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldig geholpen.
Supergoed geïnformeerd in de winkel. Personeel weet waar ze het over hebben. Goede demonstratie gehad.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 12-08-2017
Totaalbeoordeling:
Keurig geholpen!.
Eerst naar MediaMarkt natuurlijk, we hebben tenslotte een TV nodig, hele slecht geholpen, tijdens onze vragen ging de verkoper naar een ander koppel die ook een tv wilde kopen, Nou zei mijn man, dan ga we naar BCC, we kunnen tenslotte overal ons geld kwijt, nou na een half uur in de winkel rond gelopen te hebben, heb ik 2x gevraagd of iemand ons kon helpen, we waren aan het kijken naar een panasonic, wij vroegen of hij iets over de tv kon vertellen, en het bleef stil, hij keek ons alleen maar aan. Pfff, je zou toch een tv willen kopen zeggen, je wordt gewoon niet serieus genomen, Nou zei mijn man, ik kijk wel op internet bij Cool Blue, oh we kunnen ook nog kijken bij platte tv. en BBQ zei mijn man, en jawel, Rik was enorm behulpzaam en door het luisteren naar onze wensen, hebben we een prachtig LG van 49 inch gekocht. We zijn er blij mee. Kijk daar komen we nog zeker eens terug!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-08-2017
Totaalbeoordeling:
Hulp in de winkel was top!.
Goede hulp om de juiste keuze te maken. TV kan ik pas later beoordelen maar de eerste indruk is prima
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 12-08-2017
Totaalbeoordeling:
Fantastische service aan huis.
De shop heeft me verrast. Goede service. De verkooers nemen de tijd voor je. Ze hebben veel geduld en zijn vriendelijk.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-08-2017
Totaalbeoordeling:
Meer dan prima service en vriendelijk.
Mijn keuze voor plattetv was een goede! Snelle service en duidelijk in de communicatie. Komen afspraken goed na en zijn flexible als je iets wil veranderen. Hier wordt je als klant echt blij van. Ik zal jullie zeker aanbevelen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 12-08-2017
Totaalbeoordeling:
super voor elk budget!!.
een fijne winkel waar ze de tijd voor je nemen. vorige keer al bij mijn ouders en nu bij mij ook fijn geholpen. Ook al heb je dan geen groot budget ze zorgen dan dat je toch met een goede en mooie tv naar huis gaat. ze hebben hierover niet te veel gezegd hij is super. ik weet waar ik, als het weer nodig is mijn volgende televisie ga kopen : BIJ PLATTE TV NATUURLIJK !!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-08-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
Ben echt supergoed geholpen. De medewerker nam de tijd om mij alles uit te leggen en was heel geduldig. Uiteindelijk een goede tv gevonden die helemaal naar wens is.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-08-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service!.
Via de app informatie gevraagd mbt aankoop tv. Snelle en goede informatie gekregen. De tv opgehaald in Utrecht. Snelle en service gerichte medewerkers.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-08-2017
Totaalbeoordeling:
Alles volgens afspraak goed geregeld.
Mooie prijs voor onze mooie LG Oled tv betaald. Konden hem dezelfde dag nog afhalen in Utrecht. Volgens Tweakers hadden ze al de laagste prijs maar zelfs daarover kom onderhandeld worden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-08-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service namen er.
Je kan in de winkel overal luisteren en kijken naar verschillende soorten merken. Ook wij konden het product 2 weken thuis beluisteren en bekijken. Als we dan toch niet tevreden waren konden we nog voor iets anders gaan. Want in de winkel klinkt het toch vaak anders als thuis.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-08-2017
Totaalbeoordeling:
Een webshop van deze tijd met het winkelgevoel van vroeger.
Met behulp van de online chat functionaliteit werden alle antwoorden op vragen gegeven. Super geduldig en je krijgt echt het gevoel dat er met je wordt meegedacht.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Retourproces
  Geschreven op 11-08-2017
Totaalbeoordeling:
Goede en gedegen installatie en gebruiksadvies.
De site en de chat zijn klantvriendelijk, tijdslots van service aan huis van 2 uur een verademing. Uitvoering en toelichting van de installatie subliem. Geen moeite teveel.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-08-2017
Totaalbeoordeling:
Prima geholpen en de volgende dag netjes geleverd!.
Eerst de site bezocht en vervolgens naar de winkel ijn nijmegen. Helaas hadden ze het model niet staan waarvoor ik kwam maar dit bleek een 2016 model. Nu het model 2017 aangeschaft en nu al blij met dit geweldige LG toestel. Goed geholpen duidelijke uitleg lekker bakkie koffie
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 11-08-2017
Totaalbeoordeling:
Super leuk geholpen.
Deze shop is leuk ingedeeld. De tv's hangen niet allemaal op een rijtje, maar in verschillende "huiskamers". Zelfs het kopje koffie of thee ontbreekt niet. We zijn heel goed geadviseerd door Rik. Deze winkel (in Breda) is echt de moeite waard om eens te gaan kijken.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 11-08-2017
Totaalbeoordeling:
Top service en een goede prijs!.
Ik ging kijken voor een tv die helaas op dat moment was uitgezocht.. Kreeg toen een mooi aanbod voor een nieuwere en ook betere tv, met een flinke korting! :D Werd erg goed geholpen en heb erg veel plezier van mijn aankoop!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 11-08-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service en snelle levering.
PlatteTV reageert snel en goed op vragen en opmerkingen. Verder doen ze precies wat we afgesproken hebben, En dat alles ook nog voor een scherpe prijs. Klasse!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-08-2017
Totaalbeoordeling:
Top gregeld.
Toevallig bij deze site gekomen door te zoeken op onze keuze voor een soundbar. Bestellen ging heel makkelijk en levering was top geregeld.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-08-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer deskundige, gedreven en sympathieke verkoper.
De opstelling van de apparaten zeer geschikt om een juiste keuze te kunnen maken. De verkoper gaf uitstekende informatie waardoor er uiteindelijk een prima eindbeslissing/ oplossing kon worden gemaakt
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
121
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |