Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 11-08-2017
Totaalbeoordeling:
prima winkel en service.
Net een oled gekocht en een heel goede prijs gekregen voor mijn plasma. De verkoper nam zijn tijd en wist mij goed te adviseren. De tv werd netjes gebracht en neer gezet. Mijn oude tv werd netjes meegenomen. De bezorger was aardig en zeer behulpzaam. Daarnaast had de bezorger ook kennis in huis over de tv. Al met al een zeer goede ervaring.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-08-2017
Totaalbeoordeling:
Men hoort je aan en vervuld je wensen..
Na mijn zoektocht op Internet voor een bepaald type TV, is mij na het aan horen van mijn wensen bij Platte TV Breda een andere toestel geadviseerd door Rik. Ben zeer content over de Sony KD-43XE7096. Goede uitleg en snelle levering, top.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-08-2017
Totaalbeoordeling:
Super bedrijf!.
Ik adviseer iedereen om zijn volgende tv hier te kopen. Super bedrijf! Eerst twijfelde ik nog om een iets grotere tv te kopen, omdat mijn oude tv nog gewoon goed was. Maar de prijs was scherp en ik kreeg ook nog een mooi bedrag voor mijn oude tv terug. Communicatie was ook top. Er zijn meerdere manieren mogelijk, zoals chat, mail en bellen. Zelf vond ik de mail wel makkelijk omdat ik zo overal rustig over na kon denken. Erg vriendelijk en meedenkend en kreeg telkens binnen 10 minuutjes antwoord. Verder is de website duidelijk en overzichtelijk. Niets anders als lof voor dit bedrijf!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Klantenservice
  Geschreven op 11-08-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle service.
Goede service via diverse contact mogelijkheden. De site is duidelijk en gemaks vriendelijk. Prijzen zijn top.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 11-08-2017
Totaalbeoordeling:
erg goed geholpen.
Naar aanleiding van mijn vraag of de prijs aangepast kon worden voor een oled tv was er alle mogelijkheid voor kreeg een aantrekkelijk aanbod en heb de tv besteld. de levering was perfect op de afgesproken tijd in huis! hierna kreeg ik nog een mailtje of alles naar wens was verlopen. perfecte service en erg goed geholpen!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  Geschreven op 11-08-2017
Totaalbeoordeling:
Fijn personel in mooie winkel..
Wij hebben voor deze winkel gekozen door de positieve ervaringen in het verleden en omdat je op internet de apparaten kan uitzoeken en vervolgens in de winkel kan bekijken en meestal direct het gekochte mee kan nemen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-08-2017
Totaalbeoordeling:
Prima geregeld via internet.
Prima geregeld alles. Prima service. Goede uitleg. Zal zeker volgende keer als klant terug komen en aanbevelen bij anderen. Ik geef geen 10 zodat platte tv scherp blijft
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-08-2017
Totaalbeoordeling:
spectaculaire aanbiedingen.
Een duidelijke website met daarnaast ook een goede telefonisch contact. Duidelijke uitleg van de medewerkers. Bestelling volgens afspraak op te halen of te laten bezorgen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 11-08-2017
Totaalbeoordeling:
Super service!.
Ik had via internet een TV besteld, dat was al een hele goede deal. Ik kon heel fijn de tv in de winkel in Nijmegen ophalen. Daar aangekomen bleek door een fout de bestelde tv niet meer aanwezig. In plaats daarvan kreeg ik meteen een andere tv mee, een betere en normaal veel duurdere, voor dezelfde prijs. De verkoopmedewerker kwam hier zelf meteen mee aanzetten, nog voordat ik iets had kunnen zeggen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-08-2017
Totaalbeoordeling:
Weer een tevreden klant.
Ik was op zoek naar een middelgrote 3D TV van Samsung. Die zijn , buiten marktplaats, niet te vinden. Medewerker heeft ons nummer genoteerd en belde binnen 15 minuten terug. In het magazijn stond nog een exemplaar. Weliswaar oud model met open doos maar daar kreeg ik gepaste korting voor. heb een 1/2 jaar omruilgarantie gekregen. Top dus..
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-08-2017
Totaalbeoordeling:
Ouderwetse prima service.
Medewerker XXXX geeft vakkundig advies en doet dit ook nog op een plezierige manier. Prettig detail: hij bracht de gekochte TV keurig naar mijn auto!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-08-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service en denkt echt mee met de klant.
De shop heeft goed met me mee gedacht, had iets te laat besteld wou hem de volgende dag graag, vanwege het feit dat dat de enige dag was dat ik vrij was daarom gevraagd of ik alsnog voor ophalen kon kiezen en dat was de volgende dag gelijk mogelijk, bedankt.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-08-2017
Totaalbeoordeling:
Persoonlijk advies en maatwerk Top.
Fantastische op maat advisering en service. Perfecte snelle levering van een nieuwe LG smartTV met Heos Bar. De apparaten netjes opgehangen en geïnstalleerd.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-08-2017
Totaalbeoordeling:
dhr.
Helder overzicht Duidelijke producten weergave Scherpe prijzen Ruim aanbod Correcte en vriendelijke ondersteuning van medewerker via chat Geweldig aanbod en SuperSnelle levering
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-08-2017
Totaalbeoordeling:
Goede en eerlijke info. Nette prijzen..
Wij bezochten de locatie Utrecht voor de aanschaf van een nieuwe TV. Er is ruimschoots mogelijkheid om de verschillende TV's afzonderlijke te bekijken. Een groot voordeel t.o.v. van zaken waarbij de schermen naast en boven elkaar hangen en je door de bomen het bos niet meer ziet. Personeel is zeer ter zake kundig en klantgericht. Prijsstelling is scherp en concurrerend.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-08-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige prijs/kwaliteit verhouding.
Ineens begaf mijn TV het en dan ga je meteen het internet op om een nieuwe te kopen. Want de TV staat hier dag en nacht te tetteren. Ik wist welk model en merk ik wilde en kwam zo terecht bij plattetv.nl . Wat schets mijn verbazing dat er nu toevallig ook op mijn keus een fikse korting stond? Ik heb hem meteen besteld en gebeld of ik hem af mocht komen halen (dat scheelt mij weer één dag zonder TV). Dat was helemaal geen punt. Ik kreeg meteen een toer door TV-land en mij werd uitgelegd wat het verschil tussen de verschillende modellen was en... er werd mij verzekerd dat ik een goede keus had gemaakt! Aardige mensen, nemen alle tijd voor je en leggen de TV zelfs voor je in de auto. En geloof me, het was/is geen kleintje! Ik heb nu een fantastische TV, voor een fantastische prijs! Bedankt! Hopelijk niet tot gauw, maar zeker tot de volgende keer!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-08-2017
Totaalbeoordeling:
Gezellige en goede uitleg over het product. (tv).
Via een aanbieding op internet kwamen we hier terecht. We werden vrij vlot geholpen terwijl het best wel redelijk druk was. We kwamen voor een LG tv. Was wel op voorraad maar stond niet opgesteld in de winkel. Het bleek een model wat er uit ging. Daarop kregen we uitleg over een Sony die pas uit is, met vergelijkbare specerijen. Een prachtig toestel, maar wel een stuk duurder. Na overleg werd de Sony aangeboden voor een lagere prijs dan de normale prijs. Ongeveer de prijs van de aanbieding waar we voor kwamen. We werden heel fijn en gezellig geholpen en hebben de deal gesloten. Wij hadden het gevoel dat ze er verstand van hebben. Kortom een zeer goede behandeling gehad en tevreden naar huis.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-08-2017
Totaalbeoordeling:
goede service.
leuke winkel met een geweldig concept , goede technische uitleg wat resulteerde in een aankoop van een tv aan een leuke scherpe prijs
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-08-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service, ervaring en ruim assortiment.
We zijn bij PlatteTV uitgekomen door hun ruime assortiment, jaren ervaring en omdat we onze oude tv in konden ruilen. In de winkel hebben we goede uitleg en advies gekregen over de tv's.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-08-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer goede en snelle service.
Vriendelijk personeel. Zeer behulpzaam en aardig. Zeer goed advies. Regelt alles accuraat en snel. Belt dezelde dag nog dat de tv er is en gehaald kan worden.Top filiaal
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
122
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |