Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 09-08-2017
Totaalbeoordeling:
Service.
Alles is duidelijk en je word super geholpen tot aan je auto dikke 10 daarbij luisteren ze goed naar wat je wil en als iets net te prijsig is maken ze der een leuke prijs van. ga zo door!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-08-2017
Totaalbeoordeling:
Zomer winkel?!.
Twee weken geleden heb ik gevraagd om een speciale prijs in de zomeractie van plattetv.nl. Met een mooie prijs op zak, was de TV een dag later al geleverd. Met de geadviseerde ophangbeugel een goede deal!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 09-08-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekend en eerlijk advies.
Wij kwamen voor een uitbreiding van ons Sonos systeem, door het juiste advies zijn we ook geslaagd. We werden snel en goed geholpen. De verkoper verkocht ons de gewenste installatie en was niet opdringerig om het duurste te kopen.Tijdens het wachten hebben we rond gekeken bij de televisies, de verkoper kwam met een zeer goed advies en een gunstige inruil waardoor we overstag gegaan zijn om ook de tv te kopen
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-08-2017
Totaalbeoordeling:
uitstekende service.
veel verstand van zaken, op de hoogte houden (model was eerst nog niet op de markt) en prima inruil voor mijn oude TV
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-08-2017
Totaalbeoordeling:
Fijn geregeld.
Fijne duidelijke webshop, en een erg fijne nette prijs gekregen. Daarna gevraagd of ik deze bij de vestiging in Doetinchem kon ophalen. Dat kon moest alleen betalen via de reader van de bank.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-08-2017
Totaalbeoordeling:
Nette winkel, hulpvaardig en deskundig personeel..
Via de duidelijke website een goede voorselectie kunnen maken voor de aanschaf van een televisie. In de winkel op basis van heldere aanvullende informatie door medewerker een goede keuze kunnen maken voor een zeer nette prijs. De winkel is ruim van opzet. Demomodellen hebben ruimte om goed beoordeeld te worden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-08-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service.
Duidelijke uitleg omtrent diverse tv's. Weet waar ze over praten, komen met technische verschillen van verschillende tv's. Houden duidelijk rekening met je budget.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-08-2017
Totaalbeoordeling:
Prettige service.
de tv die ik op het oog had was niet meer voorradig; kreeg duidelijk advies over een beter product; ook goede uitleg over de werking van pixels op het beeldscherm; kreeg op dit toestel mooie korting namelijk de prijs van mijn beoogd toestel; mooie service toch !
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 09-08-2017
Totaalbeoordeling:
Fantastische service echt top..
Hadden eerst een heos systeem gekocht maar dat werkte voor geen meter Contact opgenomen met winkel in Utrecht en die boden ons aan een systeem Van sonos te nemen en om het bij ons aan te sluiten top systeem hoor. Tot nu toe perfect met dank aan winkel in Utrecht en de hulp van hun personeel. Toppie
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-08-2017
Totaalbeoordeling:
fantastisch geholpen.
het is een winkel waar je in kan gaan dromen met zoveel mooie tv`s heel vriendelijk personeel ook kundig je kan er met alle vragen terecht en ze hebben overal een antwoord op en anders zoeken ze net zo lang tot ze het wel weten
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-08-2017
Totaalbeoordeling:
Top bedrijf!.
Mijn eerste bestelling van deze winkel, ben zeer onder de indruk van de service, de persoonlijke contact was echt geweldig, de medewerker ontzettend behulpzaam. Dat ik een zomer deal kon aanvragen vond ik ook bijzonder. Helemaal top!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-08-2017
Totaalbeoordeling:
Eerlijk en zeer doelgericht advies.
Na intensief onderzoek uiteindelijk bij plattetv.nl uitgekomen puur vanwege de laagste prijs voor een bepaald model oled-tv. Eenmaal in de winkel kreeg ik van een medewerker het advies om ook naar een ander model te kijken. Deze was goedkoper maar deed niet onder voor het duurdere model dat ik voornemens was om te kopen. Eenmaal thuis en na een paar uurtjes kijken groeide mijn dankbaarheid naar de verkoper. De tv was inderdaad goed en dankzij een scherpe aanbieding en de goedkopere tv waren wij in staat om binnen budget ook nog een soundbar met subwoofer erbij te kopen. Nogmaals dank voor jullie service en eerlijk advies. Succes met de nieuwe winkel in arnhem!! Mvg
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 09-08-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service.
Vanwege de prijs, bereikbaarheid en deskundigheid hier gekocht. Ook op basis van ervaringen vanuit het verleden hier opnieuw een aankoop gedaan
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 08-08-2017
Totaalbeoordeling:
Klopt geweldige service!.
Contact via de mail was erg aangenaam. Ook werd er een goede prijs gegeven voor me oude tv gegeven. Levering ging ook vlekkeloos . Prima shop
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 08-08-2017
Totaalbeoordeling:
Van A tot Z perfecte service!.
Alle producten (2tv's, soundbar, muurbeugel) met behulp van de livechat uitgezocht vervolgens heeft de livechat alles doorgezet naar de winkel omdat ik bij zo'n grote order liever nog even alles in het echt zie en bespreek. Ik was uitgekomen in filiaal Utrecht, ook hier was de service uitstekend en hebben we tijdens een bakje koffie nog even de hele order doorgenomen omdat ik de order ivm oplevering van een nieuwbouwwoning nog niet geleverd kon hebben maar wel mee wou doen met de samsung actie (cashback) heeft plattetv.nl voor mij de streepjescodes van de dozen afgehaald en de order op afroep bewaard! Top service dus. Vandaag alles geleverd en opgehangen en ook dit ging prima. goede uitleg. er werd echt de tijd voor je genomen en de monteur ging ook pas weg als alles naar wens was en duidelijk was.... Als ik in de toekomst weer iets nodig heb ga ik gelijk naar plattetv.nl
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  Geschreven op 08-08-2017
Totaalbeoordeling:
De beste online winkel voor TV en audio !.
Je kunt een webwinkel beginnen om snel je zakken te vullen. Erg lang zal dat niet duren. Je kunt ook een webwinkel beginnen om iets goeds neer te zetten. Iets waar je trots op kunt zijn en iets waar je klanten met plezier terug komen en over vertellen. PlatteTV.nl is zo'n winkel waar je steeds weer terug komt omdat zij gaan voor de tevreden klant en niet in eerste instantie voor de eigen beurs. Tip: Staar je niet blind op de prijzen. Druk op de live-chat en vraag wat de dagprijs is. (Deze tip is gegarandeerd geld waard !!)
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 08-08-2017
Totaalbeoordeling:
Fijne service & echt meedenken.
Ik heb telefonisch een aantal keer contact gehad met vragen over toestellen en ze waren steeds erg behulpzaam. Vooral fijn dat ze met een voorstel kwamen voor een tv die èn goedkoper èn kwalitatief beter is. Super meegedacht!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 08-08-2017
Totaalbeoordeling:
Goede en klantgerichte service.
Ik ben erg goed geholpen bij de keuze van mijn tv, er werd goed uitgelegd wat de verschillen in vergelijkbare modellen waren. daarnaast heb ik gebruik kunnen maken van de zomer actie voor een erg scherpe prijs, hieronder viel een proefperiode van 1 maand. Na 1 week de aangeschafte tv met veel tevredenheid gebruikt te hebben, verlangde ik toch naar een maatje groter. Na voor de 2de keer erg goed geholpen te zijn heb ik nu de tv waar ik helemaal blij mee ben. Het personeel heeft mij hierbij boven op een lopende actie extra korting geboden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 08-08-2017
Totaalbeoordeling:
Een service zoals het hoort.
Een shop/ winkel in Utrecht, die ik lange tijd niet meer gezien heb! Een service waar ik zeg, geweldig! Het is hun werk om iets te verkopen, maar een goed service is net zo belangrijk en dat heb ik ook gekregen. Aandacht naaar de klant is tegenwoordig zeldzaam aan het worden. Een goed gevoel in de winkel het personeel bij uitstek behulpzaam en vooral vriendelijk. Deze winkel en personeel verdient van mij dan ook een cijfer 9.5
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 08-08-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service.
Ik vind het zeer makkelijk dat je direct contact kan hebben via de livechat want ik kom zelf niet uit de buurt. Op mijn vragen kreeg ik meteen een goed antwoord
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
123
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |