Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 08-08-2017
Totaalbeoordeling:
PLATTETV een SUPERSTORE.
Had via internet een tweetal TV's, een homecinemaset een paar multiroomspeakers gekocht. Het waren allemaal zogenaamde BUITENKANSJES, dus goedkoper dan goedkoop! T.. van PLATTETV belde mij en kwam met een aanbood die ik niet kon afslaan. Voor een geringe bijtelling kreeg ik nieuwe toestellen met betere specs. Kortom dit is service die je zelden tegenkomt, gewoonweg SUPER!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 08-08-2017
Totaalbeoordeling:
Snel en goed geholpen via Livechat, leuke korting.
Snel geholpen via Livechat bij maken keuze tussen 2 voorkeuren. Goede deal kunnen maken op zowel TV als de geboden garantie+HDMI kabel en TV direct af kunnen halen in dichtsbijzijnde winkel, te ongeduldig om te wachten op de gratis levering. Aan te bevelen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 08-08-2017
Totaalbeoordeling:
Vriendelijke geholpen.
Vakkundig advies , personeel neemt alle tijd voor klant. Eerlijk en oprecht. Installateur werkt ook voorzichtig en netjes, en neemt de tijd.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-08-2017
Totaalbeoordeling:
goeie service.
ik vond het een duidelijke website . ook aan de telefoon goed geholpen wat resulteerde in een iets duurdere tv maar wat een beeld , de verzending ook top
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 07-08-2017
Totaalbeoordeling:
Advies op maat.
Ik werd erg prettig geholpen in de winkel. Ze begrijpen goed dat je ook online zoekt en je inleest en stemmen hun hulp daar goed op af. Het voegt wat toe ten opzichte van een webwinkel, zeker door de laagste prijs garantie. Dit is advies op maat!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-08-2017
Totaalbeoordeling:
Goed advies, niet opdringerig.
Helemaal niet opdringerig personeel, goed en duidelijk advies (ook voor ons die er geen verstand van hebben), alle tijd (was geen enkel probleem), goede uitleg, ruime sortering, en goed geadviseerd qua kabels en garantie.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 07-08-2017
Totaalbeoordeling:
Goed advies, verstand van zaken..
Na wat uitzoekwerk in de winkel in Utrecht langs gegaan. Beetje apart boven de BBQ-tak maar goed eenmaal boven een nette uitgebreide TV winkel. Personeel neemt echt de tijd voor je en geef goed een eerlijk advies, MET verstand van zaken. Mij een behoorlijk goedkopere TV verkocht dan misschien mogelijk omdat deze beter bij mijn eisen zou passen. Keus bleef aan mij maar met feiten overtuigd. Nette zomerdeal gemaakt en erg tevreden met mijn aanschaf!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 07-08-2017
Totaalbeoordeling:
enorm goed geholpen door meedenken.
Geholpen in Arnhem, goed gehlpen met keuze voor een Sony Bravia, maar was niet tevreden want het model was veel te groot voor mijn kamer. Daarna enorm goed geholpen naar upgrade nieuwer model en een heel goede wandbeugel daarvoor. Alle lof naar xxx!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-08-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer goed geholpen!.
Vorige week erg goed geholpen door de medewerker van Platte TV. Ik had iets in mijn hoofd, maar dat bleek niet het beste product te zijn voor mijn wensen. Uiteindelijk afgegaan op het advies en ben er zeer blij mee! Het product wat ik uiteindelijk gekocht heb was zelfs goedkoper dan mijn eerste keuze.... kwaliteit boven 'zoveel mogelijk omzet' behalen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-08-2017
Totaalbeoordeling:
Top service zeer professioneel.
Nogmaals top service zeer overzichtelijke winkel en professioneele advies van de medewerker advies gevraagd via de app en binnen enkele minuten antwoord
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-08-2017
Totaalbeoordeling:
Top service.
Ik was opzoek naar een nieuwe tv. Ik werd hier zeer goed geholpen en geadviseerd! Ik had een andere tv in gedacht maar voor de zelfde prijs bood de verkoper mij een aanbieding aan die veel beter was. Snelle service en TOP geholpen. Echt een aanrader. Ook nog eens gratis thuis bezorgt !
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-08-2017
Totaalbeoordeling:
Echte top service op T300RS Trustmaster!!!.
Na een half jaar gebruik ging calibratie trustmaster haperen. Na uitleg klacht en het meesturen van een filmpje hebben we direct een nieuwe gekregen. Helaas daarna weer een defect, waarna zonder discussie we wederom een nieuwe kregen. Elke keer zeer vriendelijk geholpen aan de telefoon en in de winkel.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-08-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service tegen een mooi prijs.
Na wat prijsvergelijkingen gedaan te hebben uiteindelijk bij platteTV terechtgekomen, en besloten via de klantenservice mijn aankoop te doen. Omdat het een grote bestelling betrof, kon er nog behoorlijk wat van de prijs af, veel goedkoper dan als ik alles los bij een andere (internet)winkel zou aanschaffen. Inmiddels geniet ik van prachtige beeldkwaliteit tegenover een mooie prijs. Al met al dus een tevreden klant.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-08-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service, vriendelijk personeel..
We waren op zoek naar een smart tv en we kwamen erachter dat in Nijmegen een winkel zit speciaal voor platte tv's. Ze hebben veel keus en achter in de winkel ook een gedeelte met showmodellen. Het personeel is vriendelijk en denkt mee. We hadden in eerste instantie gekozen voor een model tv uit 2016 en de persoon die ons hielp zei dat model uit 2017 maar 20 euro duurder was omdat daar toevallig een aanbieding op was.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-08-2017
Totaalbeoordeling:
Grote keus, zeer deskundige verkopers.
Hele ruime keus en de winkel met z'n verkopers is van grote meerwaarde. Grote voorraad, veel zichtbare en te vergelijken modellen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-08-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service.
Kundig en vriendelijk personeel. Geven een gedegen advies en bovendien ook een mooie korting. Winkel in Utrecht
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-08-2017
Totaalbeoordeling:
Prima geholpen.
Door de verkoper ruim de tijd genomen. Goede uitleg, demo's en advies. Ook nog een mooie prijs dus een tevreden klant.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-08-2017
Totaalbeoordeling:
prima servis.
ten eerste het advies wat ik kreeg, gecombineerd met de deal ben ik zeer tevreden thuis keurig afgeleverd, en geinstalleerd en uitleg
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 06-08-2017
Totaalbeoordeling:
Erg blij met onze nieuwe Oled TV.
Goed geholpen, oude tv kunnen inruilen en zelfs daar nog een mooie prijs voor terug gekregen. nou ik zeg Top jongens.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-08-2017
Totaalbeoordeling:
. Goede voorlichting van producten. Lekkere koffie..
Via de site naar winkel Nijmegen gegaan goede voorlichting zowel van de voor als de nadelen van producten je weet als consument precies waar je aan toe bent. Geen kat in de zak bij deze zaak.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
124
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |