Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 06-08-2017
Totaalbeoordeling:
Vlotte service. En een snelle levering...
Fijn telefonisch contact, zodat mijn vraag over levering snel behandeld werd. De volgende de dag had ik het artiekel al in huis.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 06-08-2017
Totaalbeoordeling:
perfecte winkel.
koop al jaren bij platte tv mensen weten wat de verschillen , proberen mee te denken en kunnen altijd met de actuelen prijzen mee !
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 06-08-2017
Totaalbeoordeling:
Een tevreden vaste klant.
Het is een goede overzichtelijke site en met het zoeken naar een nieuwe tv heb ik tot twee keer toe hier een tv gekocht. Dus blijkbaar hebben ze goede prijzen en een aantrekkelijke website.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-08-2017
Totaalbeoordeling:
Prettig contact & professionele dienstverlening.
Een goed bereikbare winkel met een breed aanbod trok mij naar Plattetv in Doetinchem. Hoewel ik op zoek was naar een specifiek type LG OLED TV met een mooi design voor een redelijke prijs, werd ik door de verkoper, die goed met mij meedacht, gewezen op een nieuw type Philips OLED 9002 en daarover eerlijk en goed geïnformeerd. Een mooi toestel met uitstekende beeldkwaliteit en bovendien een 2017 model. Toen de afstandsbediening na het installeren plotseling uitviel, kon ik die probleemloos omruilen. Prima dienstverlening. De film "Michiel de Ruyter" komt akelig realistisch de huiskamer binnen...! In elk opzicht dus een tevreden klant...!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-08-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service voor goede prijs.
Op zoek naar nieuwe TV kwam ik via chat op zondagmiddag in contact met PlatteTv.nl. door snelle en correcte chat overtuigt om aldaar TV te kopen. Onderweg terug van afspraak in winkel tv bekeken en meegenomen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-08-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekende service en kennis.
De winkel is prettig om in te zijn. Het ziet er mooi en overzichtelijk uit. Daarnaast nodigt de sfeer uit om verder te gaan winkelen. Echter wij hadden niet meer tijd. Aan de balie werden wij goed geholpen. Er was voldoende kennis over producten en de tv werd netjes gedemonstreerd. Toen wij eenmaal hadden besloten de tv te kopen, ging de afhandeling prettig en snel. Ook werd de garantie uitgelegd, waarin zelfs werd aangeboden om de tv op te halen bij calamiteiten. Kortom een prettige ervaring en ben blij met de Philips tv. Platte tv winkel Utrecht, bedankt! William uit Utrecht
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  Geschreven op 05-08-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldig advies.
Ik was opzoek naar een nieuwe tv, mijn blik was gevallen op een Samsung na advies van één van de medewerkers voor een nieuwe exemplaar gekozen welke door de cashback actie van Samsung een stuk aantrekkelijker was. Ook goed advies gekregen tot aanschaf van en UHD HDMI kabel welke voor een mooie prijs is geleverd. TOP SERVICE!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-08-2017
Totaalbeoordeling:
Prettige service en duidelijke uitleg.
Prachtige showroom. Rustige verkopers die de tijd voor je nemen. Ze beantwoorden elke vraag. Ik heb met veel plezier een tv gekocht.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 05-08-2017
Totaalbeoordeling:
Top Service..
Van de week nazorg gehad omdat de beugel voor de soundbar nog gemonteerd moest worden. Wederom fatantastisch geholpen. Vakbekwaam en voorkomend. Platte.tv heeft klant voor het leven.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-08-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service.
Door horen zeggen bij jullie terecht gekomen. En was een goed advies. Nog bedankt Voor de goede levering en hulp.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 05-08-2017
Totaalbeoordeling:
Zaterdag, net voor sluitingstijd.
Verdorie nog an toe. Mijn receiver geeft na jaren trouwe dienst de strijd op. Half vijf, dus op naar PlatteTV.nl (gelukkig min of meer om de hoek). Probleem uitgelegd. Opties besproken. Leuke korting gekregen en weer naar buiten. Binnen een half uur een nieuwe receiver die mij aanspreekt. En uiteraard past bij mijn wensen. Kijk. Hier kan geen internetwinkel tegenop! Bedankt voor de snelle service.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 05-08-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle en goede service.
Makkelijk toegankelijke site waar ik snel gevonden heb wat ik zocht. Goede informatie bij de producten. Snelle afhandeling en update van de order status.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-08-2017
Totaalbeoordeling:
Vriendelijk en geduldig.
het was per ongeluk dat we op de site terecht zijn gekomen , zocht naar een televisie en vergelijken we de prijzen van een bekende merk en vroegen we om de gegeven service , voordat je besef zijn we aan het chatten en viel wat te "pingelen" en dat vonden we heel fijn , en kunnen wij vertellen wat wij op onze hart hebben.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-08-2017
Totaalbeoordeling:
Mooie winkel met echt goede service.
Mooie winkel met veel vergelijkbare TV's en soundbars, de verkoper was een goede verkoper die goed luisterde naar onze vragen en wensen en daardoor de juiste TV's en soundbars liet zien en ook heel goed de mogelijkheden benoemde. Tijdens het plaatsen van de TV's en soundbar is de monteur niet eerder weggegaan toen alles goed functioneerde. De winkel en de mensen weten heel goed waar ze het over hebben. Top!!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 05-08-2017
Totaalbeoordeling:
Onze eerste ervaring met platte tv.nl..
Platte tv.nl is ons aanbevolen door onze schoonzoon die erg enthousiast is. Het is een zeer overzichtelijke zaak, alles zeer goed gedisplayed en voldoende ruimte om de artikelen te vergelijken.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 05-08-2017
Totaalbeoordeling:
GEWELDIGE SERVICE.
Online bestelling gedaan van een volledige SONIS installatie. Super advies gekregen via chat. Bestelling stond de dag nadien klaar om afgehaald te worden in het filiaal te Breda. Super vriendelijke mensen daar en nog een paar handige tips gekregen om de installatie te vergemakkelijken. Gewoon in een woord SUPER
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 05-08-2017
Totaalbeoordeling:
Vriendelijk, behulpzaam en perfecte service en uitleg..
Goede winkel met uitgebreid assortiment, zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Goede service en perfecte levering en installatie.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  Geschreven op 05-08-2017
Totaalbeoordeling:
Platte TV in Breda hielp mij geweldig en denken mee , top !.
Mijn motivatie is dat ze de tijd voor je nemen , je bij binnenkomst niet meteen overvallen en met de klant meedenken.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 05-08-2017
Totaalbeoordeling:
Kennis, voorraad en service!.
Prima geholpen. Kennis en expertise is aanwezig net zoals het luisterende oor. Daarnaast hebben ze veel op voorraad en is de service uitstekend. Door deze factoren heb ik nu thuis een geweldige tv staan!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 05-08-2017
Totaalbeoordeling:
Snel geholpen, goede service en mooie prijzen.
Ik ging een tv kopen in Utrecht, goede parkeergelegenheid, winkel ziet er prachtig uit en was gelijk aan de beurt (Desondanks dat het druk was). Wilde eigenlijk een 32''LG TV van 2016, die was niet meer leverbaar, dus toen kreeg ik het nieuwste 2017 model mee voor dezelfde prijs als die van 2016! Dat is pas service! Ook het betalen ging snel en soepel. Enig puntje van kritiek, het was wel erg warm in de winkel, misschien volgende keer de airco wat hoger?
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
125
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |