Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 05-08-2017
Totaalbeoordeling:
Vakkundige levering en installatie.
Wij hebben sinds 2 dagen een Sony TV KD-43XE7096 TV in huis. Vanaf het eerste telefooncontact (meteen meedenken en niet teveel in verkopersstand) tot en met het vertrek van de monteur (perfecte en snelle installatie van TV aan de muur) is het een plezier geweest om met deze winkel zaken te doen. Het is niet makkelijk om primair een online-winkel te zijn, maar de klant toch het gevoel van betrouwbaarheid en persoonlijk contact te geven. Platte TV slaagde daar uitstekend in.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 05-08-2017
Totaalbeoordeling:
super zaak.
Op zoek naar een nieuwe tv ,ja dan ga je kijken welk merk en waar ga je het kopen ,Wat winkels afgelopen en op internet gezocht ( zijn niet zo van de internet ) maar na wat te hebben gegoogled bij Platte tv terecht gekomen geen spijt van, goede service via de chat en duidelijkheid .Goede deal . we hebben de tv laten installeren door Platte tv .Meneer A kwam de tv bezorgen en installeren en deskundig en begrijpelijk uitgelegd ik ben A technisch.Super Meneer A . Mijn vrienden waren ook op zoek naar een tv en na ons verhaal hebben zij ook een tv bij platte tv besteld .leuk toch .
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-08-2017
Totaalbeoordeling:
Top!.
Zonder dat het personeel zich meteen opdringt bij binnenkomst .... wordt er prima geluisterd naar je wensen en zoekt de verkoper naar een goede match.....top!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 05-08-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige persoonlijke deal.
Op woensdagavond zag ik op de site de mogelijkheid tot aanvragen van een persoonlijke deal; na wat heen en weer chatten een super prijs gekregen en binnen een uurtje was ik de bezitter van een 55 inch tv, tegen een super prijs, die op vrijdagochtend reeds functionerend in de kamer stond. Complimenten voor de medewerker van de persoonlijke chat.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 05-08-2017
Totaalbeoordeling:
Top service van een top zaak.
Goede service, goede winkel, goed advies. Prachtige keuze. Goed geholpen door de adviseurs van Platte tv.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-08-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer prettig geholpen.
Wij zijn prima geholpen bij de aankoop van een tv. Goed advies en uitleg van de verschillende typen tv's
Heeft deze review u geholpen?
 uit Roden Geschreven op 04-08-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige winkel om uw aankopen te doen!!!.
Eerdere aankopen gedaan bij Platte TV. De service en afhandeling van de door mij aangeschafte, geleverde en geïnstalleerde producten zijn geweldig. In dit geval een Philips Oled Ambilight TV, 55pos9002, alsmede een Vogel's 445 wandbeugel.En niet te vergeten de mogelijkheid om je oude TV in te ruilen en hier een goede prijs voor te krijgen. Super!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 04-08-2017
Totaalbeoordeling:
Top service.
Was op zoek naar een Samsung qled. Na wat zoeken kwam ik op diverse sites. Platte tv was niet de goedkoopste, gevraagd naar een scherpe prijs. En snel kreeg ik een aanbieding via de mail. Top prijs en snelle afhandeling en goede informatie.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-08-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
Alles is heel correct en goed geleverd, gisteren besteld en vandaag geleverd.Ik zal u bedrijf zeker bij vrienden aan bevelen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 04-08-2017
Totaalbeoordeling:
altijd goede aankkoop.
na de 6e of 7e tv allemaal van platte tv Nijmegen ga ik niet eens meer rond shoppen voor mij de winkel voor de tv
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-08-2017
Totaalbeoordeling:
Helemaal top..
Snelle beantwoording an mijn vragen, een goede prijs, een snelle levering en een prima ondersteuning.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 04-08-2017
Totaalbeoordeling:
Super snelle levering!.
'Savonds laat besteld. Binnen enkele minuten bevestiging dat de versterker die ik had besteld verzonden was en de volgende morgen de versterker al werkend in de kamer.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-08-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service!.
Na ontvangst van mijn Samsung TV, bleek het niet geheel duidelijk te zijn op welke wijze ik de cashback van 100 euro kon regelen. Daarnaast bleek Samsung geen 43-45 mm schroeven mee te leveren. Hierdoor kon ik de TV niet monteren aan mijn bestaande Vogels muurbeugel. Bovenstaande punten voorgelegd bij PlatteTV. Binnen 5 minuten antwoord via mail. Cashback onduidelijkheden opgelost. Bij Vogels heeft PlatteTV gevraagd om een setje schroeven na te sturen. Prima service dus!!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 04-08-2017
Totaalbeoordeling:
Goede uitleg bij aankoop TV.
Goed geholpen door verkoper, die mij heeft voorzien van goed advies bij de aankoop van mijn nieuwe TV. Uiteindelijk een toestel gevonden die past bij mijn wensen en voor een mooie prijs!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Verzendkosten
  • Minpunten
  • Afleverservice
  Geschreven op 04-08-2017
Totaalbeoordeling:
Fijne webshop.
Prima webshop met goede service. Alleen jammer dat de transporteur die ze gebruiken deze goede ervaring teniet doet.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 04-08-2017
Totaalbeoordeling:
Kundig en vriendelijk personeel; blij met aankoop & korting!.
Zeer kundig en vriendelijk personeel! Nemen de tijd voor advies, zelfs als het druk is in verband met de uitverkoop. Dringen niet aan op snel besluiten en kopen. Plus een mooie korting gescoord!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 04-08-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service en nemen de tijd om uitleg te geven.
Er wordt de tijd genomen om uitleg te geven over de apparaten en ook legt ook het verschil tussen verschillende merken uit. Er wordt ook geluisterd na de voorkeur van de klant. In één woord geweldig.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-08-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer tevreden.
We moesten snel een tv kopen, door onoplettendheid niet gezien dat levering niet de volgende dag kon. Gelukkig is er een fysieke winkel in Nijmegen waar we zonder problemen de volgende dag de tv konden ophalen. De verzending werd voor ons geannuleerd. Fijne en vriendelijke service!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-08-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service!.
Een uitstekende en enthousiaste service! Veel keuze op het gebied van tv's en surround systemen. Heel erg tevreden met onze koop!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-08-2017
Totaalbeoordeling:
Top service.
De hulp van de verkoper XXXXX was goed en zijn toelichting en uitleg duidelijk. Ook werd veel energie gestoken in het ervaren van de toestellen. Heel positief. Je kan ook goed merken dat ze echt weten waar ze over praten.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
126
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |