Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 03-08-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer goede service!.
De verkoper nam alle tijd, legde alles heel goed uit en had verstand van zaken. Hij was ook zeer vriendelijk. Zeer goede service!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-08-2017
Totaalbeoordeling:
goed en snel service.
Prijs/kwaliteit, bereikbaarheid en vriendelijke hulp. Had ik eerst contact genomen via livechat, goed feeling. Langs jullie pand in Utrecht geweest en nog beter. Binnenkort kom ik nog meef sonos 1 om te kopelen
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-08-2017
Totaalbeoordeling:
Professioneel geholpen in Nijmegen,.
Keurig en met veel geduld geholpen.Klein probleempje ,maar dat word keurig opgelost. Waarvoor mijn dank.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-08-2017
Totaalbeoordeling:
Super levering en super prijs.
Snelle levering, makkelijk gevonden op internet. Aan te bevelen. Binnen noo time bericht dat bestelling is geacerteetd en leveringstij
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-08-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer goede verkoop service.
Na verschillende online verkoop sites te hebben bezocht en heb vergeleken op prijs, service en technische kennis heb ik naar alle tevredenheid m.b.v. de goede vriendelijke verkoopservice, verschillende merken en type beeldschermen met elkaar kunnen vergelijken en tot slot een zeer goed prijsaanbod heb gekregen van de PlatteTV verkoop specialist, de fysieke winkel met de goede verkoopservice geniet daarom mijn sterke voorkeur t.o.v. online, service, kennis, en klantvriendelijke niet opdringerige medewerkers kortom top om zo je aankoop naar alle tevredenheid af te ronden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-08-2017
Totaalbeoordeling:
Deskundig advies en aardige verkoper.
Met deze winkel hebben we al diverse keren een heel goede ervaring gehad. Ook nu weer heeft Nick F ons uitstekend geadviseerd bij de aankoop van een nieuwe Ultra HD tv. Er ging nog een interessante korting van af wegens de aanstaande verhuizing.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-08-2017
Totaalbeoordeling:
TOP Service & TV.
Onlangs bij "Platte TV" filiaal Breda een nieuwe televisie gekocht. Ik wilde eigenlijk een Philips Ambilight van 43 Inch nemen, maar na een goed advies toch over gegaan tot de aankoop van een 49 inch. Verkoper Rik twijfelde alleen over het aantal hertz, snel contact gelegd met Philips Nederland, die de twijfel direct wegnam. Ik kon mijn oude tv direct achterlaten en de tv werd netjes in mijn auto gelegd. Kortom correct personeel & service. Ga zo door !!!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 03-08-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekende communicatie.
Als klant wordt je uitstekend geholpen en men probeert goed te luisteren, dan wel te lezen of te begrijpen wat je precies bedoelt! En daardoor wordt er dus adequaat gereageerd!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-08-2017
Totaalbeoordeling:
Klasse.
Een keurig bedrijf met snelle reacties op vragen ,ze denken ook prima met je mee. De levering was ook keurig op tijd kortom niets te klagen
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 03-08-2017
Totaalbeoordeling:
Uitermate goede en vakkundige service.
We werden direct goed en kundig geholpen door de verkoopster. Ze bood ons direct iets te drinken aan en nam uitgebreid de tijd om ons te informeren over de verschillen tussen een aantal televisies die op ons wensenlijstje stonden. Toen wij een keuze hadden gemaakt viel ons oog op een televisie die op dat moment 80 euro goedkoper was bij een concurrent. Een gat waar PlatteTV.nl helaas niks aan kon doen gaf zij na overleg aan. Het verschil in prijs kon wel deels gecompenseerd worden in de beugel die wij nodig hadden om de televisie op te kunnen hangen. Omdat de verkoopster ons zo goed te woord stond en wij haar de verkoop gunden hebben we de televisie vervolgens toch bij PlatteTV.nl gekocht. Geen 10 vanwege het niet te compenseren verschil in prijs, maar wel een 9 voor de verder perfecte en kundige service.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-08-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service.
Voelde me goed geholpen. Goed advies. Beter dan bijvoorbeeld bij de Mediamarkt waar ik ook ben geweest.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 03-08-2017
Totaalbeoordeling:
Fantastische service én scherpe prijzen!.
Snelle reactie op chats, e-mails etc. De bezorger belt netjes vooraf en ook nog een scherpe prijs! De medewerkers zijn heel geduldig geweest en vooral heel eerlijk. Ik had eerst de LG OLED55B6V besteld. Ik was aan het twijfelen om toch voor de E6V te gaan i.v.m. 3D en ze waren heel eerlijk dat ik het voor de beeldkwaliteit zelf echt niet hoefde te doen. Dus niet onnodig een consument een duurdere tv aansmeren. Dat siert PlatteTv.nl. Mijn twijfels waren echter door mezelf alsnog weggenomen omdat ik gewoon best een aardige 3D blu-ray collectie heb, dus ben ik toch voor de LG OLED55E6V gegaan en ik heb er absoluut geen spijt van. Top TV! Top service van PlatteTv! Absolute aanrader deze (web)winkel!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-08-2017
Totaalbeoordeling:
Ruime keus met scherpe tarieven.
Gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de winkel te bezoeken voor persoonlijke uitleg. In de winkel een goed advies gekregen en uitleg over de verschillende tv's en kwaliteit. Erg prettig geholpen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • snel
  • scherpe prijs
  Geschreven op 31-07-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle afhandeling en scherpe prijs.
Erg goede ervaring. Via de livechat een scherpe prijs gekregen voor de Sonos play1 duopack en de bestelling werd op mijn verzoek op een bepaalde vestiging klaar gezet. Binnen 2 dagen kon ik genieten van prachtig geluid. Fijne en snelle communicatie en goed ontvangst in de winkel.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  Geschreven op 29-07-2017
Totaalbeoordeling:
De service is prima.
Via zoekprogramma terechtgekomen bij deze website en een tv uitgezocht die mij qua prijs wel aansprak. Omdat dezelfde tv bij een andere website goedkoper was besloten om te gaan chatten en navraag te doen naar de aangeboden mogelijkheden qua inruil van onze nog niet zo oude tv. Hiervoor werd een redelijke inruilwaarde aangeboden en werd er zelfs een extra korting verleend op de aan te schaffen TV zodat de prijs gelijk was aan die op de andere site. Daarnaast goede adviezen over extra servicepakket :-) en een nieuwe HDMI-kabel. Uiteindelijks de tv na 4 dagen geleverd in tegenstelling tot hetgeen op de website staat, maar dat heeft te maken met het feit dat wij de oude tv wilden inruilen en dat is niet mogelijk via de externe bezorgdiensten. Dit is het enige minpuntje dat beter gecommuniceerd mag worden op de website.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-07-2017
Totaalbeoordeling:
Ouderwetse goede benadering in store.
Hadden de tv zelf opgezocht en via YouTube bekeken, eenmaal in de winkel van plattetv.nl nog extra informatie door de verkoper, incl goed kopje koffie maakte dat voor ons een ongedwongen sfeer met de benadering die elders ver weg te zoeken is, dus toppie!!!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-07-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service!.
PlatteTV.nl had de receiver in Arnhem op voorraad en ik wilde de receiver eerst bekijken. Prima geholpen door de verkoper en een leuke actie/deal gemaakt. Wellicht een grotere winkel i.v.m. het grote assortiment zou handig geweest zijn.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-07-2017
Totaalbeoordeling:
Goede prijs en goede service.
We hadden een nieuwe tv nodig, die was bij plattetv.nl al heel goedkoop, ze hadden een zomeractie waarvoor we moesten chatten. Bij de chat kreeg ik nog een extra speciale korting. De tv was veel goedkoper dan bij de concurrentie. Maar waar ik ook heel tevreden over was naast de prijs: ik heb best lang gechat met de medewerker, veel gevraagd, maar netjes overal antwoord op gekregen. De tv werd bezorgd op de dag dat beloofd was, alles prima dus!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-07-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige, persoonlijke aandacht.
Na eerst via de webshop advies gevraagd te hebben en besproken, daarna in de winkel vriendelijk uitgebreid te woord te zijn gestaan een prettige gevoel gekregen over mijn aankoop
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-07-2017
Totaalbeoordeling:
Toppers in Utrecht.
Toppers in Utrecht. Ongekende service Dat dit heden daags nog mogelijk is. Service, rust, tijd ze hebben het allemaal voor je.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
127
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |