Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 28-07-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekend advies en snelle service!.
Ik werd bij het maken van een keuze zeer vriendelijk en deskundig geadviseerd. De TV had ik de volgende dag op het afgestemde tijdstip in huis. Ik ben zeer tevreden over de service en het (tegen de laagste prijs) gekochte product!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 28-07-2017
Totaalbeoordeling:
bijzonder vakkundig geholpen.
de shop via internet gevonden en eerst aangegeven dat we rond wilde kijken, toen we hulp vroegen werden we vriendelijk en vakkundig geholpen, we hebben dan ook de winkel tevreden met onze aankoop verlaten
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 28-07-2017
Totaalbeoordeling:
Erg tevreden!.
Naar aanleiding van de zomer inruilweken mijn oude Sharp ter inruil aangeboden voor de LG OLED55E6V. Ik kreeg een mooie aanbieding en er werd snel gereageerd op vragen. Gekozen om de tv te laten plaatsen. Netjes op de hoogte gehouden van de datum van afleveren. Ik was zelf niet thuis, maar wat ik heb vernomen was dat het uitpakken en installeren netjes en professioneel is gegaan. Ook werd er goede uitleg gegeven over de tv en was de installateur enthousiast. Ook had hij kennis van zaken.. Kortom top service. Ik heb hiervoor ook al een receiver aangeschaft bij Plattetv en ook dat proces verliep prima.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 28-07-2017
Totaalbeoordeling:
Supersnel en supergoed.
Supersnelle service via mail na aanleiding van vragen en een beter en scherper aanbod dan vele concurrenten. Levering was ook snel!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 28-07-2017
Totaalbeoordeling:
Bestselling gedaan met perfect advies.
1 dag later komt mijn 55c7v lg led, met hoes soundbar aan, alles klopt en beeld en geluid zijn geweldig. Top adviezen van xxx I.c.m. Goede zomerdeal.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-07-2017
Totaalbeoordeling:
Goed geholpen, daar de aanbieding uitverkocht,nieuwer model..
aanbieding uitverkocht,voorstel met een nieuwer model gekocht met wat reductie op de prijs.goed geregeld.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-07-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldig.
AANRADER. Uitstekend service, bij twijfels kan je makkelijk terecht bij de chat met personeel van Platte TV. Let op bij de goedkopere website's, kan een import model zijn, kan een buitenlandse tv zijn waar de applicaties niet goed werken. Kies voor Platte TV! Plus nog en goed garantie waar je altijd terecht kan.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-07-2017
Totaalbeoordeling:
zeer goede service en kwaliteit.
We zijn zeer tevreden over de service en de kwaliteit hoe we geholpen zijn met daarin de uitleg. De kwaliteit van de tv is super en we zij blij met onze aankoop. We zullen zeker onze aanbevelingen doen aan meerdere mensen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 28-07-2017
Totaalbeoordeling:
Online als installatie geweldige service.
Heb lang getwijfeld. Kende platte.tv niet. Knoop doorgehakt en bestelt. Op aanvullende vragen werd snel en vakkundig gereageerd. De installatie was een plezier. Precies zoals door mij was aangegeven. Kan platte.tv aan iedereen aanbelen
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-07-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekende service, beleefde deskundige ondersteuning.
Site is goed te doen, je moet even thuis raken in de navigatie, maar verder helemaal prima. Goed deskundig advies via de chat en ook de site an sich geeft meer dan voldoende informatie.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-07-2017
Totaalbeoordeling:
Buitengewone aflevering/instalatie.
In de winkel in Utrecht geweest. Vriendelijke en deskundige begeleiding. Afleveren / installatie en uitleg zeer prettig. Begint met niet je en jou te zeggen /stelt zich eerst voor. Kortom deze weet nog hoe het hoort.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-07-2017
Totaalbeoordeling:
wat een super winkel en bediening..
Ik ban al een tijdje op zoek naar een nieuwe tv. ik las zoveel goeds over plattetv.nl dat ik ben gaan bellen. Ik werd netjes te woord gestaan en de medewerker adviseerde om een kijkje te komen nemen. gisteren gedaan en wat een geweldig uitleg hebben we van Michael gehad, een man die zeker weet waarover hij praat. Uiteindelijk een nieuwe tv gekocht met 5(!!) jaar garantie op alle inclusief pixel garantie, wie doet dit? niemand dus. ga door met dit super concept ik ga jullie zeker promoten bij mensen, want een bedrijf als dat van jullie verdiend dat!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-07-2017
Totaalbeoordeling:
Via jullie een sonos play1 aangeschaft voor een mooie prijs..
Na een korte chat super geholpen. Werkelijk perfect geregeld via het ideal linkje. Netjes met aangepaste prijs.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-07-2017
Totaalbeoordeling:
heel goede service.
Was reeds eerder klant van platte tv.nl , zowel nu als de vorige keer erg tevreden en wat ook mee telt ze hebben een goede inruil actie. winkel personeel erg vriendelijk en behulpzaam.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-07-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldig goed geholpen..
Ik ben op internet gaan struinen om een nieuwe tv te zoeken. Via de telefoon zeer goed advies gekregen en meteen mijn bestelling gedaan en weet nu wie en wat (Platte TV.nl) is. Zeer snel bezorgd. Beter kan haast niet Top service!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-07-2017
Totaalbeoordeling:
Super advies.
Via de livechat op de website heel goed advies gekregen m.b.t de keuze tussen een aantal modellen tv's én ook een persoonlijke kortingsaanbieding ontvangen. We zijn heel tevreden met onze aankoop dankzij de aanbeveling voor een beter model voor dezelfde prijs. De service rondom betaling en levering was ook helemaal top.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-07-2017
Totaalbeoordeling:
Nette service.
Kwam binnen werd gelijk netjes geholpen. Ze namen alle tijd voor je en het zijn mensen die er ook echt verstand van hebben. Het is ook fijn dat je je oude apparatuur in kan leveren en daar ook nog eens geld voor krijgt. Top zaak.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-07-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service en communicatie.
Goede communicatie m.b.t. een aankoop via de webwinkel.Daarnaast mij ook een hele scherpe aanbod gedaan voor een nieuwere TV model met meer mogelijkheden. After sales is ook goed m.b.t. levering en tevredenheid. Al bij al ben ik dik tevreden met de service van PlatteTV.nl
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-07-2017
Totaalbeoordeling:
Vakkundige medewerkers die je plezierig te woord staan.
Na vakkundig advies nieuwe televisie direct meegenomen. Tv werd keurig netjes door medewerker naar auto gebracht. Plezierige winkel methode-onderzoek keuze en goede prijzen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-07-2017
Totaalbeoordeling:
Goede kennis van zaken en duidelijke uitleg.
..... nam de tijd om ons te informeren over de aanschaf van onze tv. Dit deed hij zo kundig en met zoveel zichtbare verschillen dat wij tevreden naar huis zijn gegaan met een Sony tv van plattetv.nl
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
128
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |