Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 20-07-2017
Totaalbeoordeling:
Correct bedrijf!.
Goed advies en uitleg, niet opdringerig, gewoon leuk geholpen door xxxx in Doetinchem en een mooie korting gekregen! Alles stond netjes klaar op afgesproken dag en werd keurig in de auto gepakt. Kortom, een warme douche voor Plattetv.nl in Doetinchem!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-07-2017
Totaalbeoordeling:
Goede voorlichting en prima hulp bij de keuze van de TV.
De shop biedt een ruime keuze uit de verschillende merken en geeft een goed overzicht van wat er te krijgen is. Overzichtelijke inrichting en alle tijd om rustig rond te kijken
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-07-2017
Totaalbeoordeling:
Via PlatteTV een keuze te maken is zeer prettig !.
Onze zoon rade ons PLATTETV.nl aan, nu raden wij toekomstige klanten PLATTETV.nl aan ! Groet fam. Vermaes Life's Good !
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-07-2017
Totaalbeoordeling:
alles volledig naar wens.
Alles keurig gemonteerd door een vriendelijke en correcte medewerker. Vlotte service. Snelle en goede antwoorden via de chat. Een apparaat welke wij niet wensten te behouden werd zonder problemen teruggenomen en zeer snel terugbetaald. Kortom: de volgende keer ga ik weer naar deze shop
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 18-07-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service .
Ik ging naar de winkel voor een soundbar maar wist nog niet exact wat ik wou hebben. Ik ging eerst voor een Samsung die ik had gezien online. Maar naar die gehoord te hebben.lieten ze me de denon heos beluisteren en toen was ik natuurlijk gelijk verkocht. De volgende dag heb ik de denon heos gekocht. Ik werd goed geholpen ze waren vriendelijk en kreeg goede informatie. Ik raad jullie dan ook echt aan om naar winkel te gaan als je goed geholpen en geadviseerd wil worden. Top service
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 18-07-2017
Totaalbeoordeling:
Perfecte service en een zeer tevreden klant.
Ik ben er erg goed geholpen, en ik ben erg blij met mijn aankoop mede dankzij de verkopers van plattetv.nl en natuurlijk de tv zelf :-)
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-07-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer klantgerichte crew in Doesburg!.
Deze mensen zijn zeer klantgericht. Deze houding en bijpassende service leidt tot meestal tot aanschaf ondanks dat soms internet prijzen elders lager liggen, je gunt ze deze omzet gewoon.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-07-2017
Totaalbeoordeling:
Uitmuntende service!.
Via een kennis vernomen dat het door mij gewenste product door platte tv werd verkocht (Sonos:5). Zodanig ook telefonisch contact gehad en via hem de Sonos voor een uitstekende prijs en met uitstekende service weten te verkrijgen. Binnen 5 minuten stonden we met de Sonos weer buiten. Zeer tevreden.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 18-07-2017
Totaalbeoordeling:
Goede deal!.
We waren aan het oriënteren op een televisie van Sony en twijfelden over een XD van vorig jaar of een XE van dit jaar. Daartussen zat namelijk een best prijsverschil. We werden hierin geholpen en konden tegen inruil korting krijgen op ons model. Dat was super want daardoor hebben we het nieuwe model zo meegenomen. Zo hebben we onze oude 40" televisie geüpgraded naar een tv van 65"!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 17-07-2017
Totaalbeoordeling:
Meedenkend vermogen!.
Bestelde een 65inch TV van Sony, kreeg keurig een bevestiging, echter kreeg ik ook een suggestie op een nieuwer model incl. cashback actie. Dat noem ik nog eens persoonlijk , ipv u vraagt, wij draaien! Top!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-07-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldig service hoge kortingen.
Als klant ben je daar nummer 1. Ze geven daar enorm veel korting en als je toch nog twijfelt dan doen ze nog een schepje boven op. Platte tv is voor mij een zaak om altijd weer terug te komen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-07-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige survis.
Het was snel en perfect geregeld bij plattetv super, wij zijn voor een 55c6v gegaan via zomer aanbieding en het was via de app zo geregeld bij de winkel stond hij al klaar in tien minuten 30 min verder was het tv kijken thuis top ga zo door. Gr ben
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-07-2017
Totaalbeoordeling:
Vertrouwd en deskundig.
Vanaf t begin werden we zeer deskundig en op een prettige wijze geholpen. Het gaf ons een gevoel van vertrouwen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-07-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service deskundig en vriendelijk personeel.
We hebben 40 km gereden om een tv te kopen helaas was onze keuze niet meer voorradig maar door de geweldige verkoper zijn we naar huis gegaan met een prima andere keus
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-07-2017
Totaalbeoordeling:
Wat een heerlijk thuiskomgevoel bij de Plattev.
ik kreeg onmiddellijk het gevoel,dat ik hier geweldig geholpen ging worden: niet gelijk op je afstormen,maar je rustig even laten kijken en rond laten lopen. ik heb alle ,op alle vragen ook,kritische ,een vriendelijk en duidelijk antwoord gekregen en het gevoel dat de verkoper met kennis van zaken sprak.Op advies van meerdere kennissen ben ik er met een goed gevoel binnengestapt en met een super gevoel en een geweldige tv rijker,naar buiten gestapt.!!!!!gelijk in mijn eentje gevierd met koffie met gebak!!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-07-2017
Totaalbeoordeling:
Een aanrader.
Via internet kwam ik bij deze winkel terecht. Wat een perfect en correcte bediening. De afspraken werden keurig nagekomen. De monteur A. kwam bij ons op exact het afgesproken tijdstip de tv bergen en installeren Alles geheel naar onze wens. Ik raad een ieder deze winkel aan.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-07-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer goede uitleg.
Werden goed en vakkundig geinformeerd. Alles is goed uitgelegd,een zeer vriendelijk personeel. Dit is voor herhaling vatbaar
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 15-07-2017
Totaalbeoordeling:
Gezellig service en een goede deal!.
Net bij Tessa in de vestiging in Arnhem een nieuwe TV gekocht. We kwamen voor de aanbieding maar die was gelukkig al uitverkocht, en dat dwong ons dus om naar andere merken en types te kijken...en daar ben ik erg blij mee! Voor een paar tientjes extra hebben we nu de perfecte UHD tv! Splinternieuw met beugeltje erbij. De verkoper was kundig en dacht goed met ons mee. En misschien nog wel het allerbelangrijkste, ze was ook erg gezellig wat de koopbeleving zeer ten goede komt! Er was ruime keuze en de prijzen zijn erg scherp...ja ik weet het, het lijkt wel een reclame-review maar ik ben eigenlijk altijd erg kritisch, maar hier viel gewoon vrijwel niks op aan te merken! Bij de volgende TV ga ik hier zeker weer naartoe!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-07-2017
Totaalbeoordeling:
Wij zijn zeer tevreden over de service van "PlatteTV.".
Voordeel shop is inruil, verkopers vriendelijk en denken met je mee, over de installatie niets dan lof en volgens planning.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-07-2017
Totaalbeoordeling:
Super service.
Online goede keuze kunnen maken maar helaas niet op voorraad. Toen online goed geholpen met een ander en zelfs beter model.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
129
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |