Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 15-07-2017
Totaalbeoordeling:
Mike super geholpen! het is niet alleen de tent maar de vent.
Geweldige zaak!Eerst via de website daarna naar de winkel gegaan is een super zaak goede medewerker{s] gaat rust van uit en geeft vertrouwen.Ben zelf geen specialist maar ben zeer goed met grote kennis geholpen door Mike en een prachtige TV gekocht
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-07-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige installatie monteurs.
Eindelijk was het zo ver m'n nieuwe televisie zou donderdag 13 juli geleverd worden. Ben netjes van te voren gebeld dat de installateurs onderweg waren. Alle werkzaamheden gingen netjes in overleg met mij. De televisie en Sonos bar werden netjes waterpas opgehangen door de twee supervriendelijke installateurs martijn en Patrick. Tevens waren ze niet beroerd om mee te denken. Mocht ik in de toekomst weer wat aanschaffen bij platte tv en het moet geïnstalleerd worden dan zie ik deze twee heren graag weer terug. Top service geleverd
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-07-2017
Totaalbeoordeling:
Top service.
Al eerder een tv gekocht bij platte tv. Chatfunctie is heel fijn. Prima geholpen door xxxx Prima service.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-07-2017
Totaalbeoordeling:
Top service!.
Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe tv, uiteindelijk gekozen voor een Sony 8599 55 inch! De tv werd het goedkoopst aangeboden op iear, na wat onderhandelen op platte tv.nl toch nog tot een nog mooiere deal kunnen komen dan op iear! Ik ben echt super goed geïnformeerd door xxxx van plattetv.nl en samen tot een overeenkomst gekomen over de prijs. Ik zou echt iedereen nu al deze site aan kunnen raden! Wat een top service!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-07-2017
Totaalbeoordeling:
Prima advies en snel en plezierig geholpen.
Product online aangekocht en in combinatie met inruil oude tv prima voorstel ontvangen. Verder snel en effectief geholpen. Overzichtelijke site en een zeer snelle chatfunctie.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-07-2017
Totaalbeoordeling:
Super service.
Al 3x een tv online besteld. Erg tevreden over service en informatie. Ik zou deze site zeker bij anderen aanbevelen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 14-07-2017
Totaalbeoordeling:
Een van de betere winkels!.
Service en klandizie staat voorop bij PlatteTV. Vakkundig personeel die weten waar over ze praten, advies is goed, staan je netjes te woord! Niets is te veel. In deze tijd vind je maar weinig winkels met zo een service! Afgelopen 2 maanden 2 tv's gekocht en beiden keren echt perfect geholpen! Ga zo door!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-07-2017
Totaalbeoordeling:
Portable audio.
Goede service, genoeg te kiezen voor wat betreft audio, portable audio, t.v. en witgoed. Goed geprijsd assortiment.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 14-07-2017
Totaalbeoordeling:
Top Service, top prijzen en uiterst vriendelijk personeel.
Personeel is super vriendelijk. Je wordt heel goed geadviseerd in je keuzes. Personeel heeft hele goede technische kennis. Omruilen van aangekochte TV naar een groter exemplaar was geen probleem. Personeel was bereid om het artikel te ruilen na 1800 uur. Top Service
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-07-2017
Totaalbeoordeling:
uitstekende installatie.
Installatie thuis van de oled55b6v uitstekend verzorgd. Vriendelijk, behulpzaam en netjes, goede uitleg.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-07-2017
Totaalbeoordeling:
echte beleving bij klanttevredenheid.
PlatteTV.nl kende ik van de website. In de winkel ontving ik prima en ter zaken kundig advies. TOP!.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-07-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekende service !!.
Nu al een aantal jaren klant bij PlatteTV.nl en altijd uitstekende service, vriendelijke mensen en verstand van zaken en ook een goede inruilservice met degelijke inruilprijzen en zodoende weer gekozen voor plattetv.nl
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-07-2017
Totaalbeoordeling:
Adequate en gemotiveerd personeel prima adviezen!.
Ruime keuze in hoogwaardige audio en video apparatuur tegen vriendelijke prijsstelling, in nette winkels
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-07-2017
Totaalbeoordeling:
Was blij verrast door de geweldige kundige en vriendelijke.
Gezien mijn leeftijd koop ik veel op internet. Het contact met Plattetv .nl was voor mij uitzonderlijk plezierig, er werd met veel energie aan een door mijzelf veroorzaakte kwestie op te lossen, en die werd ook gevonden.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 13-07-2017
Totaalbeoordeling:
Top service!.
Voor het bedrijf hadden we enkele apparaten nodig, prijs per e-mail opgevraagd na een bezoek aan het Nijmeegse filiaal, direct antwoord gekregen en een fantastische prijsopgave ontvangen. Na akkoord zijn de spullen netjes afgeleverd op het door mij aangegeven adres. Buiten dat ze veel productkennis hebben, denken ze goed met je mee en is de manier van benaderen erg laagdrempelig. Mij zien ze hier sowieso terug op het moment is opnieuw apparatuur nodig heb! Bedankt!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 12-07-2017
Totaalbeoordeling:
Persoonlijk en efficiënt!.
Dmv de chatfunctie een product kunnen bestellen. De medewerkster dacht goed mee en begreep direct wat ik bedoelde. We hebben zelfs wat kunnen onderhandelen. Niet zo persoonlijk als in de winkel, maar het komt een eind in de buurt en dat allemaal vanuit mijn eigen keuken. Voor de rest de gebruikelijke, tegenwoordig bijna vanzelfsprekende goede service als het gaat om betalen en bezorgen. Ik ga zeker terugkomen bij Plattetv, in de winkel, online of op een andere manier!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-07-2017
Totaalbeoordeling:
Vriendelijk personeel en een goede duidelijke uitleg!.
Een gemoedelijke sfeer wat ons erg aansprak. Volgende keer durven we hier gerust via internet te kopen. Onze dochter van 13 heeft een aankoop gedaan en werd ook netjes geholpen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-07-2017
Totaalbeoordeling:
Ontzorgen.
Deskundig, eerlijk, enthousiast en servicegericht personeel. Mooie combi; verstand van zaken en klantgericht. Ik ben blij en vol vertrouwen
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-07-2017
Totaalbeoordeling:
Eerste ervaring is uitstekend!.
In de winkel in Doetinchem een receiver aangeschaft, goed geholpen bij de keuze en een goede deal kunnen sluiten. Wel is de showroom aan de kleine kant, maar er is wel voldoende voorraad.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 12-07-2017
Totaalbeoordeling:
Wat een pech tv stuk, geen probleem met plattetv.nl..
In nog geen 2 jaar 2 tv stuk maar met plattetv.nl geen probleem. Alle twee keer had ik zonder probleem weer vlug een nieuwe in huis, mijn dank aan het hele team van plattetv.nl voor de super service.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
130
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |