Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 02-02-2018
Totaalbeoordeling:
Goede service, prima product en de afhandeling is super.
Goede service, prima product en de afhandeling is super, Dit omvat alles wat een klant kan wensen dus top!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-02-2018
Totaalbeoordeling:
Prima service, mooie winkel.
Versterker uitgezocht en opgehaald bij de winkel in Amsterdam. Ruime zaak met veel TVs, en een aantal mooie versterkers. Na wat rondkijken werd ik snel en goed geholpen. Het parkeren voor de deur is ook erg fijn als je apperatuur komt ophalen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-02-2018
Totaalbeoordeling:
Perfect.
Bezorger S was precies op de afgesproken tijd aanwezig. Mijn nieuwe 4k oled LG was binnen no time netjes opgehangen. Erg tevreden over de service.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-02-2018
Totaalbeoordeling:
Top service.
Artikel besteld en direct bevestiging ontvangen. Ook de mogelijkheid om te chatten op de site van plattetv.nl is erg prettig.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-02-2018
Totaalbeoordeling:
Top service.
Ik had een aantal vragen over een Tv en kreeg super snel antwoord op al mijn vragen en werd ook goed geadviseerd in verdere opties. Ik had de tv niet meteen nodig en had een afleverdatum afgesproken wat ook geen probleem was . Tv werd netjes op afgespoken datum afgeleverd en ik kreeg ruim van te voren een tijdsbestek van aflevering door en nog een van 30 min van te voren dat de bezorger onderweg is. Dus een zeer tevreden klant!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-02-2018
Totaalbeoordeling:
Eerst zien dan kopen!.
Eerst op internet gekeken wat er te koop is en met enig idee van wat ik wilde aanschaffen naar een fysieke winkel gegaan. Daar waar je televisies naast elkaar kan vergelijken wat mij enorm geholpen heeft de juiste te kopen. Zeer tevreden over mijn nieuwe Sony! Ben er netjes van mijn geld geholpen ;)
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-02-2018
Totaalbeoordeling:
Goede service en communicatie.
Goede inruilmogelijkheden voor je huidige tv. Dit gaan we onthouden voor de toekomst. We hebben nog meer tv's in huis :-)
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-02-2018
Totaalbeoordeling:
Echt hele goede service.
TV afgehaald in Breda, 2 dgn later terug gegaan naar de winkel met wat vragen en deze zijn alle tot mijn volle tevredenheid beantwoord. Geen gehaast maar de vragen die ik had rustig en volledig beantwoord met een model van de tv erbij.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-02-2018
Totaalbeoordeling:
Goede service!.
Een soundbar aangeschaft bij platte tv.eerst op internet vooronderzoek gedaan,kwam uit bij platte tv,prettige site waar je ook nog advies kan vragen via de chat,bedankt Ivo! Hierna in de winkel zelf deskundig voorzien van advies over de verschillende soundbars,en ook nog voor een scherpe prijs zaken kunnen doen bij platte tv.Kortom geweldige service!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-02-2018
Totaalbeoordeling:
perfecte website shop!!.
zeer duidelijke en heldere website shop, je hoeft niet eerst klant te worden om wat te kopen met het aanmaken van een wachtwoord e.d., top! product is zoals website shop zegt ook gewoon op voorraad en wordt de volgende dag volgens afspraak afgeleverd, je wordt daarbij goed op de hoogte gehouden wanneer. Ik vind dit een verademing tussen alle shops die vaak aangeven dat het product op voorraad is maar na de bestelling blijkt het niet zo te zijn!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-02-2018
Totaalbeoordeling:
Prachtige winkel met een zeer goede service..
Een zeer mooie winkel,met een zeer goede uitstraling. Verkopers zeer vriendelijk en vak bekwaam.Met een goede uitleg van wat wordt gevraagd.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 01-02-2018
Totaalbeoordeling:
Geweldige service, zowel online als in de winkel.
Snelle service via de chat, al snel een selectie gemaakt online. Vervolgens in winkel bezocht, onder het genot van een heerlijke bakkie die opties bekeken. Tijdens het kiezen gelukkig geen opdringerige verkopers, bij vragen zijn de verkopers bereid goed de vraag te beantwoord.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  Geschreven op 01-02-2018
Totaalbeoordeling:
Goede service, meedenkende medewerkers en top communicatie!.
De medewerkers van Platte TV hebben super geholpen. Ik had aanvankelijk een andere TV besteld maar werd netjes gecontact dat ze ook een alternatief model (beter) konden aanbieden voor het zelfde bedrag. Helemaal top natuurlijk! Erg blij dat medewerkers zo meedenken.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-02-2018
Totaalbeoordeling:
Super!.
Eerst een toestel besteld, daarna kreeg ik de optie om mijn toestel om te ruilen voor een beter toestel voor dezelfde prijs. PlatteTv zorgt ervoor dat je met het beste product eindigt en leveren super goede service. Snelle en goede service!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 01-02-2018
Totaalbeoordeling:
Persoonlijke en goede service door Rick.
Eerder liet ik een review achter met een 4. Dat had specifiek te maken met de levering en de communicatie daaromtrend. Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen en heeft platte tv extra service geboden om het ongemak op te lossen. De combinatie van de algehele service, kennis van de producten en techniek, scherpe prijsstelling en nazorg zorg voor een dikke 9. Groet Pieter
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-02-2018
Totaalbeoordeling:
prettige klantgerichte service.
goede service, prettige sfeer. bereid om klantgerichte informatie te geven. komen thuis om te helpen met aansluiten.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-02-2018
Totaalbeoordeling:
Goed contact, en zeer snelle verzending! Top!.
Via Google op de site van platte tv terecht gekomen, en toen via WhatsApp alle vragen snel kunnen stellen en tot een koop kunnen komen, goede prijs en snelle verzending. Echt top en jullie zijn een klant rijker.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-02-2018
Totaalbeoordeling:
Goede uitleg, deskundig personeel.
Winkel in arnhem ziet er mooi uit, veel keuze, genoeg personeel om je vragen beantwoord te krijgen. Als je wil orienteten op platte tv, echt een aanrader deze winkel.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 01-02-2018
Totaalbeoordeling:
Uitstekend bekwaam personeel.
Winkel ziet er goed en prof uit en goed bekwaam personeel En prijs kwaliteit is daar uitstekend ben er goed geholpen en konden mij een goed en duidelijk advies geven
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-02-2018
Totaalbeoordeling:
Vakkundig advies en uitstekende service.
- Snel te woord gestaan door personeel. - Vakkundig advies ontvangen m.b.t. verschillende mogelijkheden en voor- en nadelen van QLED en OLED. Expertise van medewerker was duidelijk merkbaar wat prettig is als je een dure aankoop wil doen. - Goede service door de klant de tijd te geven om zijn keuze op te maken. - Afspraken netjes vastgelegd op factuur. - TV volgens afspraak bezorgd. Kortom, uitstekende service!
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
14
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |