Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 12-07-2017
Totaalbeoordeling:
Super service.
Ik kwam bij de winkel en had bepaalde wensen , helaas was de TV die wij graag wilde hebben niet aanwezig en ook niet meer te bestellen, samen met de verkoper gezocht naar een passend model.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 12-07-2017
Totaalbeoordeling:
Keurige en correcte communicatie.
Nav van de zomerdeals via de mail contact opgenomen. Alle vragen werden zeer adequaat en correct beantwoord en vooral snel. Heerlijk als je zo zaken kan doen!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-07-2017
Totaalbeoordeling:
tevreden klant.
leuke winkel , deze winkel ontdekt op internet door de zomer acties de gebruiksvriendelijkheid van de site is top en de levering prima in orde.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 12-07-2017
Totaalbeoordeling:
Gewoon goed!.
Na zwaar beschadigde dozen te hebben ontvangen met speakerstandaards erin, die ook beschadigd bleken te zijn, nam ik contact op met de klantenservice. Kon nog dezelfde dag nieuwe ophalen in Utrecht. Werd helaas niet gecompenseerd voor de reiskosten maar voor de rest absoluut geen klachten!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-07-2017
Totaalbeoordeling:
Monteur zeer deskundig en vriendelijk. Toppie.
Heb in de winkel gekocht. Zeer goed voorgelicht en een mooie Sony TV gekocht. Ook vriendelijk ontvangen met koffie
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-07-2017
Totaalbeoordeling:
uitstekend.
goede en snelle service aanbelen aan iedereen geweldig , geweldige produkten alles prima , geen klachten , ga zo door
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-07-2017
Totaalbeoordeling:
snelle actie.
Het is een goede winkel met vriendelijke mensen, ze geven deskundige informatie en denken mee. Daarbij leken ze ook op de hoogte van producten die niet in het eigen assortiment zijn, waardoor je de indruk krijgt een afgewogen advies te krijgen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-07-2017
Totaalbeoordeling:
Vakmanschap.
Goed overzicht van alle produkten en echt inhoudelijke kennis van het gebodene. Nemen de tijd, luisteren goed en prijstechnisch uiterst scherp. Kortom scherpe prijs plus deskundig advies!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 10-07-2017
Totaalbeoordeling:
Goed meedenken met de klant.
We zijn voor 2 televisies geweest. Hele goede service. Niet alleen maar verkopen maar echt advies geven wat bij je past. Mijn moeder een goedkopere tv aangeraden omdat ze er niet heel veel mee doet. Ons 2 goede (wel duurdere omdat we veel films en series kijken) opties gegeven om o er na te denken. Mijn moeder kon de tv direct meenemen. Wij gaan ook zeker onze tv hier kopen. Kortom een echte aanrader!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 10-07-2017
Totaalbeoordeling:
In 2e instantie helemaal goed..
Na de ontvangst van mijn nieuwe UHD TV een probleem. Blijkbaar heeft de tv vervoersschade opgelopen. Het beeld [tv aan] is vol strepen en vlakken die niet werken. Nadat ik direct contact opgenomen heb met de klantenservice is er een afspraak gemaakt dat ik de volgende dag in Breda een nieuwe tv af kan halen. Ook heeft platte tv mij voorgesteld om naar mij toe te komen met een nieuwe tv en die gratis te komen installeren. PRIMA service maar ik ben een ongeduldig iemand en heb er voor gekozen zelf naar Breda te rijden om aldaar mijn nieuwe tv in ontvangst te nemen. Alles was prima in orde en ik geniet nu van UHD beeld, wat een aanrader is ! Ik ben zeer tevreden over hoe Platte tv mij geholpen heeft en ik beveel ze aan .
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-07-2017
Totaalbeoordeling:
Goed en duidelijk advies.
Duidelijke en heldere uitleg over de mogelijkheden. Ik was op zoek naar een 5.1 versterker maar twijfelde over wat ik nodig had. (Merk, systeem, vermogen, etc Bij andere grotere media winkels werd al snel verwezen naar een compleet nieuw systeem. Ook al heb ik dat niet nodig. De gekochte versterker voldoet precies aan de verwachting. TOP
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 10-07-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige Service!!!.
In de online chat gesproken met xx, wat een super service!! Neemt alle tijd denkt mee op alle fronten en omschrijft alles super goed en duidelijk.. In 1 woord TOP!! een echte aanrader om hier iets te kopen....
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-07-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekend advies en service..
Ik had een tv geselecteerd maar platte tv medewerjer had een beter alternatief. Geringe bijbetaling en directe afhandeling en verzending.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-07-2017
Totaalbeoordeling:
Twee fantastische knapen. K en K.
sc hop fantastisch.Hulp geweldig. Service philips slecht.Mijn volgende aankoop op dit gebied zal zeker bij arnhem-presikhaaf zijn.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 10-07-2017
Totaalbeoordeling:
Deskundig en uitstekende service.
Zeer goede prijs/kwalliteitsverhouding en wij werden erg goed geholpen door Christiaan bij onze aankoop van Sonos set. Alle optie liet hij ons zien en al onze vragen beantwoordde hij prima. Goede uitleg, een aanrader deze winkel. Voor ons was het een 1e bezoek. we gaan hier zeker vaker shoppen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-07-2017
Totaalbeoordeling:
Super geadviseerd!.
Na veel vergelijken en lezen online, hebben wij er toch voor gekozen onze nieuwe tv in de winkel bij plattetv.nl te kopen. Wij zijn hier erg over te spreken! Bij zo'n grote uitgave is het toch fijn echt te zien wat je koopt in plaats van te beslissen aan de hand van foto's. Dat was voor ons de voornaamste reden om niet online te kopen. De advisering van de medewerkers van plattetv.nl was erg goed. Ze dachten goed mee over wat we in een tv nodig hebben, maar hielpen ons ook goed bij de keuze voor nieuwe kabels en de juiste schoonmaakmiddelen. Hier hadden wij zelf niet aan gedacht. Ook het installeren door een monteur was erg prettig. De inruil van de oude tv en installatie van de nieuwe was super. Fijn om meteen alle instellingen goed te hebben en geen angst te hoeven hebben om zelf de mooie nieuwe tv te beschadigen bij de installatie. Absoluut een aanrader!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-07-2017
Totaalbeoordeling:
Vriendelijke benadering en eerlijk advies.
Prettige binnenkomst waar je eerst even rustig kunt rondkijken voordat wordt gevraagd of je geholpen wilt worden. Geholpen door Roel die ons heel vriendelijk, eerlijk en niet te opdringen heeft geholpen. Ook prima advies gegeven over de aanschaf van een digitaal abonnement.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-07-2017
Totaalbeoordeling:
Vakkundig en goed geholpen.
Uitstekend geïnformeerd en geholpen met de aanschaf van een nieuwe TV. Ook de inruil van de oude was zo geregeld. Heel erg prettig dat deze winkel een eigen bezorgservice heeft met eveneens goede vakkundige mensen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 09-07-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service!!!.
Had een winkelmodel tv gekocht voor 200 euro waren wat problemen mee, daarna erg goed geholpen door X. Heb nu een hele mooie nieuwe LG tv voor een mooie prijs. Ben erg tevreden goede service. Zou deze winkel zeker aanbevelen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 09-07-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
Had een winkelmodel tv gekocht voor 200 euro waren wat problemen mee, daarna erg goed geholpen door X. Heb nu een hele mooie nieuwe LG tv voor een mooie prijs. Ben erg tevreden goede service. Zou deze winkel zeker aanbevelen.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
131
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |