Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 09-07-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service.
Ben goed benaderd en de verkoper wist precies wat ik wilde. Mijn wens TV was niet mee te leveren en bood mij een ander alternatief voor een tevreden prijs, super.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 09-07-2017
Totaalbeoordeling:
De verkoper denkt uitstekend mee met een jonge klant.
Bij de aankoop van een JBL luidspreker denkt Jim mee in het budget van een jonge klant en stelt gerichte vragen om de jonger klant zelf een goede keuze te laten maken. Tussendoor heeft hij ook nog oog voor een andere klant die hulp nodig heeft. Complimenten!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-07-2017
Totaalbeoordeling:
Luister & kijk gemak bij plattetv.nl.
Jimmy wat 1 en al oor toen wij bij hem in de Bredase winkel stonden. In wat voor TV en prijsklasse waren wij geïnteresseerd. Hij deed meer dan zijn best om daar zo optimaal mogelijk op aan te sluiten. Meerdere mooie voorstellen met de voor ons belangrijke opties kwamen op tafel. Wij hoefden alleen te kiezen. Jimmy hadden geluisterd. Wij hebben nu veel kijk-gemak van de door ons gekozen TV. En ook nog eens aangevuld met een mooi service pakket, inclusief hoogwaardig hdmi & extra garantie. Tja, toen wat ik verkocht en voorzien van alles wat ik wou.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-07-2017
Totaalbeoordeling:
snelle en goede service, voor een eerlijke prijs.
bestelde artikel snel geleverd, voor de meest aantrekkelijke prijs. netjes met een snelle bezorgservice geleverd en meteen thuis geïnstalleerd, ik zeg "genieten"
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 08-07-2017
Totaalbeoordeling:
Super service, mooie zaak.
Platte TV Utrecht is een mooie shop met medewerkers die met je meedenken en behulpzaam zijn. Je kunt de televisies bekijken in huiskamersfeer in plaats van de felle Tl-verlichting in de meeste winkels. De TV die onze zoon had uitgezocht was niet meer leverbaar, daarom kregen wij een nieuwer model met een mooie korting mee. Top, een volgende keer komen we zeker weer hier terug.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 08-07-2017
Totaalbeoordeling:
Prima geholpen bij Platte TV.
We hebben een mooie grootte tv gekocht bij Platte TV . De Verkoper gaf een prima uitleg en was erg attent. We zijn dik tevreden. We zullen Platte TV zeker aanbevelen. Met de service zit het ook wel goed. Wij zij ook via andere bij Platte TV terecht gekomen Goede mondreclame!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 08-07-2017
Totaalbeoordeling:
Online kopen met een persoonlijk winkel gevoel..
Het online kopen van T-shirt of sokken is te overzien, maar de aanschaf van een duur apparaat zoals een tv is een heel ander verhaal. Daarom is het vergelijken en veel vragen belangrijk voor over te gaan tot aanschaf via online shop. Mijn ervaring is dat ik uitstekend te woord ben gestaan zoals in mail als met chat. Duidelijke antwoorden en tips waar je verder mee kan. Tijden het afronden van mijn aankoop had ik het gevoel dat ik in een winkel stond, alles klopte en wat aller belangrijkste is dat je gevoel goed zit naar aanleiding van de gegeven informatie. Nou een dikke 9 voor de mannen en vrouwen van Plattetv.nl. Ik ben er zeer tevreden over en as je nieuwsgierig bent begon eens een chat met de medewerkers, je zal blij verrast zijn.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 08-07-2017
Totaalbeoordeling:
Fantastische service in Utrecht!.
De reden waarom ik de winkel binnenstapte was om meer informatie te krijgen over welke televisie ik aan zou willen schaffen voor mijn nieuwe woning. Door de geweldige service van Kevin heb ik niet alleen meer informatie gelregen, maar heb zelfs de televisie aangeschaft. Kevin: bedankt voor je informatie en ik kijk uit naar de levering van de televisie!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 08-07-2017
Totaalbeoordeling:
Vriendelijke, rustige en beleefde verkoper.
Mijn vriendin attendeerde me op jullie zaak vanwege goede ervaringen. Dat was ook prima. Ik ben geslaagd voor een goede tv denk ik, hoop ik. Alleen blijkt dan dat je daarna toch nog iets extra nodig hebt, zoals een duurdere HDMI kabel om de kwaliteit ook in je doorzetting te garanderen en speciaal poetsmiddel. Ik had achteraf bedacht dat je zoiets erbij levert in de reclameprijs waarmee je adverteert. Het is toch logisch dat je TV op een ontvanger aangesloten moet worden, lijkt me. Als je een auto koopt zeggen ze toch ook niet maar deze kan ook op stroom maar daar moet je dan nog wel kabel voor kopen!?
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 08-07-2017
Totaalbeoordeling:
Gewldige service en levering.
Vorige week tv besteld en dezelfde week nog afgeleverd. Vriendelijk en behulpzaam bij aflevering , echt super! Nu nog de perfecte persoonlijke instellingen opzoeken die ik ook per mail heb ontvangen van Platte Tv.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Verzendkosten
  Geschreven op 07-07-2017
Totaalbeoordeling:
20 min na de bestelling werd mijn tv al verzonden, top!.
Bestelling werd bijzonder snel behandeld en meteen verzonden. Goede snelle service. Kreeg er nog een goede HDMI kabel bijgeleverd.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 07-07-2017
Totaalbeoordeling:
Top service .
Snel en vakkundig geholpen door meerdere medewerkers die duidelijk allemaal hun best voor je doen. En de prijs is ook prima!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-07-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service en snelle respons.
Ik was op zoek naar een nieuwe TV. Type was was al bekend. Kreeg op mijn email een prima aanbieding. De snelle respons zorge ervoor dat er snel gehandeld kon worden. TV is nu onder weg. Prima winkel .
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-07-2017
Totaalbeoordeling:
Wat een superleuke verrassing!.
Ik heb bij PlatteTV een Jbl Flip 3 besteld. Eigenlijk had ik de Flip 4 willen maar als verjaarscadeau werd die net te duur. En da krijg ik een mailtje van ze dat ze me eenmalig de Flip 4 voor dezelfde prijs aan mogen bieden. Dát noem ik nou service die ver boven verwachting uitstijgt!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 07-07-2017
Totaalbeoordeling:
De service is heel goed.
De site is prima overzichtelijk,we hebben de winkel gevonden via internet Mooie winkel , de verkopers zijn vriendelijk en hebben alle tijd voor je. Bijna alle spullen geleverd,op een ding na maar dat werd prima afgehandeld. Martijn en Alex hebben de producten geïnstalleerd en dat was helemaal top.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 07-07-2017
Totaalbeoordeling:
Perfecte services.
Televisie einde van de dag besteld en de volgende dag al in huis. Prima services zeker via de chat erg makkelijk, men staat je gelijk te woord.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 07-07-2017
Totaalbeoordeling:
Super uitleg en direct meenemen!.
Snel geholpen, duidelijke en klantgerichte uitleg. Goede service en artikelen op voorraad. Fijne vriendelijke verkoper, echte adviseur!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Retourproces
  Geschreven op 06-07-2017
Totaalbeoordeling:
Goede zaak.
Een goede winkel met goed personeel die een goede kennis van zaken hebben en gastvrij zijn de koffie staat klaar, dit is voor mij de winkel waar ik weer terug kom.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-07-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldig personeel, uitstekende service!.
Uitgebreid georiënteerd via de website. Keuze was dus snel gemaakt in de winkel en kon de tv direct meenemen! Mede dankzij de behulpzame medewerker, grote klasse!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 06-07-2017
Totaalbeoordeling:
gewelidige service filiaal nijmegen maikel bedankt.
hallo hier marco van den broek ik haal mijn spullen bij filiaal nijmegen goede uitleg en service heb mijn ouders ook kunnen overtuigen om een tv te halen bij maikel in nijmegen geweldige medewerker maikel daar koop ik ook alles bij hij is altijd eerlijk en rechtvaardig grt marco
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
132
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |