Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 06-07-2017
Totaalbeoordeling:
Bij voorbeeld klasse geholpen klant vriendelijk.
Wij zijn vriendelijk en eerlijk geholpen door Marc en de af levering was ook perfect tot nog toe zijn we zeer tevreden
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-07-2017
Totaalbeoordeling:
Vriendelijke en kundige verkoop-medewerker.
Hoewel het druk in de winkel was toch goed geholpen en goed advies gekregen. Geen opdringerige verkopers , spelen in op je wensen en kunnne vragen goed en duidelijk beantwoorden
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-07-2017
Totaalbeoordeling:
geweldige service.
voor een uitstekende service en een overzichtelijk assortiment kan ik platte tv in breda zeker aanraden!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-07-2017
Totaalbeoordeling:
Service is ongekend.
Duidelijke en heldere uitleg over SONOS systeem. Na aanvankelijke onduidelijkheid over de mogelijkheid tot aansluiten van huidige TV kreeg ik een aanbod om een andere TV te kiezen. Deze kon zelfs op proef mee naar huis worden genomen. Complimenten voor Thijs van filiaal Nijmegen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-07-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service en snelle levering.
Na bestellen snelle levering en door Alex prima installatie en uitleg gehad, al met al zeer tevreden
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-07-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekende service .
Mooie winkel, veel uitgestalde keuzes en vriendelijk en behulpzaam personeel die je diverse mogelijkheden extra geven wat betreft de service en garantie.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-07-2017
Totaalbeoordeling:
Top service .
Mijn oude tv was stuk gegaan telefonisch contact gehad met iemand direct mee gedacht over een goede tv en voor een mooie prijs 2 dagen later in huis
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-07-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer klantgerichte service en goede prijzen!.
Website is goed toegankelijk, voldoende aanbod. Getoonde prijzen zijn niet altijd de scherpste, maar het loont om hierover te bellen/chatten/langs te gaan, dan komt er vaak betere deal uit. Met name de after sales is zeer goed, je hoopt die niet nodig te hebben, maar zo wel, dan wordt alles snel en klantgericht opgelost. Top!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-07-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldig advies via de chat!.
Online informatie proberen in te winnen voor nieuwe tv. Heb het oog laten vallen op een bepaald type en daar wat vragen over gesteld via de chat. Medewerker was erg deskundig en neemt alle tijd. Advies was om ook even te kijken naar een ander model, die behoorde weer tot de nieuwste collectie. En ja als je een nieuwe tv koopt, wil je toch ook wel een nieuwe en geen oud model uit 2015-2016 (of je moet er speciaal voor kiezen). Een dag later nog weer een keer advies gevraagd via de chat aan weer een andere medewerker. Ook daar voldoende advies ontvangen om de gok te wagen online de tv te kopen. Nu zijn we Panasonic gewend, dus dat durfde we wel aan. Dus dikke pluim aan de enthousiaste medewerkers van de chat die over heel veel kennis beschikken om je goed te kunnen helpen! We hopen niet snel een nieuwe tv weer nodig te hebben, maar mocht dat wel nodig zijn, komen we hier zeker terug! Bedankt chatmedewerkers!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-07-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
Ik heb voor deze site gekozen omdat hij heel overzichtelijk is ,en met de live chat word je heel goed te woord gestaan de service en de levering is in woord top ,ik zou het iedereen aanraden om hier je tv ect te bestellen
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 06-07-2017
Totaalbeoordeling:
Goed advies en service..
Via online de chat functie gebruikt. Werkt erg makkelijk. Mijn eigen keuze van de TV was redelijk goed maar kreeg duidelijk en uitgebreid advies waarom de andere beter was. De afronding van de order gaat ook erg simpel en alles is netjes volgens afspraak geleverd.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 05-07-2017
Totaalbeoordeling:
Bedankt voor de geweldige service!.
Afgelopen zaterdag een schitterende LG Oled 65e7 tv en een Denon avr-x3300w receiver gekocht.Ik was al bekend met de winkel in Nijmegen omdat ik daar in het verleden al eerder een tv heb gekocht. Het is mij wederom heel goed bevallen! Het is een nette winkel met vriendelijk personeel en scherpe prijzen. Ook erg fijn dat ik met de auto achter de winkel kon komen om in te laden. PlatteTV Bedankt!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 05-07-2017
Totaalbeoordeling:
prima service .
goede service altijd vriendelijk ben zeer tevreden er over de service ik kreeg een defecte tv geleverd contackt gelegt en het wert gelijk opgelost ik kreeg de zelfde dag nog een goed antwoord
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 05-07-2017
Totaalbeoordeling:
Snel en duidelijk.
Voor mij is het altijd belangrijk dat je direct goed kan zoeken en vergelijken. Daar hoort dus een soepel zoekervaring bij en een heldere uitleg en structuur van de site. Tevens is het voor mij duidelijk op welk punt ik van het proces ben en dus geen twijfels heb. Snel en duidelijk. Heerlijk.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 05-07-2017
Totaalbeoordeling:
Goede en vriendelijke service.
Ik werd vlug en goed geholpen, ze gaven duidelijk antwoord op al mijn vragen en we zijn samen op een mooi prijsje gekomen voor een aantal producten. Zeker een aanrader!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-07-2017
Totaalbeoordeling:
Goede aanbieding!.
Goede aanbieder, zit ver onder de gemiddelde prijs voor eenzelfde product. In de winkel helaas niet voorradig dus besteld via de website. Snel en simpel. Volgende dag in huis. Wij zijn er heel blij mee!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 05-07-2017
Totaalbeoordeling:
Stipte levering, goede service.
Hier een Sonos systeem gekocht. Uitgebreid telefonisch advies gekregen en een mooie korting op het geheel. Alex is het vandaag komen brengen en installeren. Prima!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-07-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service van PlatteTV!.
Sinds enige jaren kom ik bij Platte TV voor mijn Televisies en andere HIFI apparatuur. Dit keer wilde ik graag een Oled TV vanwege de uitstekende zwartweergave en goede kijkhoeken. Platte TV had dit model staan en ook nog eens voor de meest scherpe prijs. Na een leuk gesprek in de winkel mijn 2e televisie dan ook weer bij hun gekocht. Helaas bleek na thuiskomst dat het toestel een defect had. Meteen gebeld en hop! en wordt meteen actie ondernomen en een nieuw toestel besteld. Dat is service! Ook met mijn vragen kan ik altijd bij de jongens van Platte TV terecht, ook gewoon als je interesse in het vak hebt. De ligging is prima in de welbekende woonboulevard van Utrecht en goed bereikbaar. Ik weet wel waar ik mijn volgende TV weer koop!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-07-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekende service .
Mooie winkel met vriendelijke medewerkers. Je kunt hier de producten zien en horen en zo de juiste keuze maken.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 05-07-2017
Totaalbeoordeling:
strakke actie!.
Door de vakantie-actie van PlatteTV.nl hebben wij nu de HEOS 3 hs2 speaker gekocht voor een hele mooie prijs. Wij zijn hiermee zeer blij, mede door de zeer snelle bezorging; TOP!
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
133
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |