Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 05-07-2017
Totaalbeoordeling:
De perfecte keus door uitstekend advies.
Als je door de bomen het bos niet mee ziet in televisieland, bezoek dan eens de shop van Platte TV. Volop keuze van de laatste modellen in de showroom. Afmeting / LED / OLED / curved of niet / Smart TV ..... door deskundig advies wisten we snel wat we nodig hadden. We zijn heel tevreden met onze keuze, prima service!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 05-07-2017
Totaalbeoordeling:
Deskundige mensen, scherpe prijzen.
Wel 15x met de mensen van PlatteTV op de chat gezeten en zeker 10 verschillende tv's besproken. Al mijn wensen samen op een rijtje gezet en tot de perfecte tv gekomen. Erg blij!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-07-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service .
Aankoop prima geregeld goede in ruil van huidige tv. Zeker aanbeveling om de site te bezoeken en om een aantal vraag mail te versturen. Krijgt altijd juiste informatie terug zeer deskundig!!!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-07-2017
Totaalbeoordeling:
Prima en deskundige service.
Geweldige winkel. Uitgebreid en goed opgestelde voorraad. Prima, zeer vriendelijk personeel en ook nog eens deskundig. Nemen rustig de tijd voor je om alles uit te leggen en te demonstreren. Altijd een prima deal kunnen sluiten, die veelal veel goedkoper was dan wat op internet te vinden was.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-07-2017
Totaalbeoordeling:
Volgens het boekje!.
De aankoop is van het begin t/m het einde volgens het boekje verlopen. Geen enkel verbeterpunt te noemen. Snelle reactie, meedenken, afspraken nakomen, kortom een geweldige service.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-07-2017
Totaalbeoordeling:
Platte TV Kopen?! dan, gewoon bij Platte TV binnen lopen!.
Klantvriendelijkheid staat bijzonder hoog in het vaandel!... en wachten op een antwoord bij Platte TV. nl is absoluut niet aan de orde. Dit nog aangevuld met de juiste deskundigheid, en mooie Prijzen. Meer heb ik niet nodig.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-07-2017
Totaalbeoordeling:
Goede, snelle en vriendelijke service!.
Shop was prima, vriendelijke begroeting en goed op weg geholpen met duidelijke informatie. Bezorging was top! De vriendelijke jongens xxxx & xxxx, waren duidelijk goed op elkaar ingespeeld! Het was voor de een niet dagelijkse routine om leveringen te doen maar toch deden ze het lijken alsof ze al jaren samen op pad waren.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 04-07-2017
Totaalbeoordeling:
LG oled en de totale service.
na anderhalf jaar zeuren vragen etc, ben ik nog nooit van mijn leven zo goed behandeld als door Plattetv.nl u krijgt informatie, ze luisteren helpen u, zelfs met inruil acties maken zij het heel erg interessant voor de klant ik spreek uit ervaring heb zolang getwijfeld en elke keer vragen en informatie niks op dwingen u woord hier als een koning behandelt, uit eindelijk met heel veel hulp van de heren heb ik na anderhalf jaar de nieuwe LG oled mogen krijgen super snelle levering en door de heren zelf gebracht, ik kan niks anders zeggen dan een super goeie service hier mag u spreken van een hof leverancier, heren tot snel voor mijn soundbar nogmaals super super bedankt voor alle genomen moeite want ik was een hele lastige klant, dank jullie wel. mvgr Dennis
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-07-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service van PlatteTV!.
Goede service en verkoper met verstand van zaken. Niet opdringerig en probeert het product te verkopen wat bij ons past. Ook de chat die ik online met een andere medewerker heb gehad heb ik als goed en professioneel ervaren
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-07-2017
Totaalbeoordeling:
Goed geholpen, mooie winkel, nette bediening, zeer tevreden..
Mooie prijs samen met inruil oude TV. goed concurerend. mijn beoordeling voor deze winkel en zijn personeel een dikke 9 een gezegde is: Een zaak is net zoveel waard als het personeel wat er werkt. dat is hiet Top.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-07-2017
Totaalbeoordeling:
Platte tv een aanrader!!!!.
Via de website (live chat) bestelling van de nieuwste Sony soundbar (atmos Dolby) en 4K Ultra HD Blu ray speler. Direct een zeer scherpe offerte (an offer you CANNOT refuse!!) ontvangen per e-mail. Pro-actief meedenken met evt. andere opties etc. In afwachting van bezorgdatum afgesproken om dit in winkel in Breda op te halen. Was voorradig en kon niet wachten. zeer behulpzaam en kundig personeel. Vroeg om schema ivm aansluiting div. randapparatuur. Was geen probleem en heldere uitleg. Na eerder al 4K UHD TV van Sony besteld te hebben allee maar lof over de klantvriendelijkheid, service snelle reacties!!!!!! Kunnen vele electronica winkels een puntje aan zuigen!!!!!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-07-2017
Totaalbeoordeling:
goede service.
ik heb eerst online gekeken en ben toen bij platte tv uitgekomen dit gezien het feit prijs -informaatie en klantvriendelijkheid van de winkel en beter in een winkel kopen zo zie je wat je koopt ipv alleen online bestellen. wel een min punt ze willen veel extra artikelen aanbieden maar daar ben je zelf bij verder uitermate tevreden
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-07-2017
Totaalbeoordeling:
Woord gehouden.
Prijs was elders €100 lager. Netjes voor deze prijs meegekregen... Veel keuze en netjes opgesteld. Jammer dat de internetverbinding weg was gevallen voor de medewerkers :-)
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-07-2017
Totaalbeoordeling:
Juiste winkel.
We hadden 2 toestellen in gedachten; De LG B6V of de Samsung 55KS8000, online diversen keren bij diversen aanbieders een prijsopgave aangevraagd. Omdat Plattetv Arnhem beide toestel in voorraad had zijn wij daar heen gereden. Daar aangekomen was M, hij heeft mij geholpen om de juiste keuze te maken. Het prijsverschil tussen de LG en Samsung zijn wel geld te noemen. Omdat M zag dat ik enthousiast werd na het zien van de LG heeft hij mij een nette prijs met extra garantie aangeboden, de LG staat ondertussen in de huiskamer wat een mooi toestel! Eerlijk advies, Nederlands model en goede uitleg dat kopen op de goedkoopste prijs niet altijd de beste keuze is!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-07-2017
Totaalbeoordeling:
Top personeel! geweldig geholpen..
Ik was op zoek naar een Apple tv. Was eigenlijk van plan om deze te kopen bij een Apple store. Maar door de deskundigheid van het personeel en de scherpe prijs heb ik hem bij de vestiging in Doesburg gekocht. Als ik weer wat nodig heb dan weet ik de weg.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 03-07-2017
Totaalbeoordeling:
Super winkel met uitmuntende service en mooie aanbiedingen!.
Ik was op zoek naar een bepaald type tv, welke ze voor een nette prijs op de site ook aanbieden. Via de live chat keurig te woord gestaan en een nog scherpere prijs afgesproken. Na wat data wisseling, naar de keurige winkel met veel verschillende demo modellen van veel apparatuur (van wasmachine tot dure TV's) in Arnhem gereden en daar stond de TV al klaar. Nog extra informatie gekregen wat interessant en handig is om te weten en na betaling is de TV keurig in de auto gelegd door 2 medewerkers. Super service door een zeer bekwaam team van PlatteTV.nl Volgende keer ga ik zeker langs als ik weer iets nodig heb, grote kans dat we dan weer een mooie deal zullen treffen. PlatteTV.nl: hartelijk dank voor deze mooie en keurige buitenkans en service!! Tot wellicht snel!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-07-2017
Totaalbeoordeling:
Perfecte service en producten van top kwaliteit.
Zoals ik al zei, top service! Op iedere vraag krijg je een onderbouwd antwoord waardoor je niet met vragen komt te zitten!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-07-2017
Totaalbeoordeling:
Goed geholpen.
Fijn dat er zo goed meegedacht wordt om de juiste tv die past binnen je budget te vinden. Eerlijk advies, fijne winkel.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 03-07-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service, nog betere prijs!.
Afgelopen zondag (02-07-17) in de winkel in Breda op bezoek geweest voor informatie (en de aanschaf) van een Sonos (Playbar - Sub + 3x play 1) systeem. Hartelijk te woord gestaan, niets was teveel. De uitleg was duidelijk en correct. De prijs was op de website al scherp, toch werd er bij toevoegen van de 3e play 1 nog iets aan de prijs gedaan wat het toch al goede gevoel nog beter maakte. Al met al zijn we erg blij met de service, en de aankoop!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 03-07-2017
Totaalbeoordeling:
Super service, snelle levering en perfekt opgeleverd !.
Geweldige online shop, met een superservice. Alles op het afgesproken tijdstip geleverd, aangesloten en uileg ontvangen. Kan eigenlijk niet beter !!
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
134
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |