Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 03-07-2017
Totaalbeoordeling:
No nosense.
Duidelijke praktische uitleg voordeel van al vooraf door mijzelf gemaakte keuze van de QLed TV. Prima plaatsing in ons nieuwe huis door klantvriendelijke monteur. Aanrader!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-07-2017
Totaalbeoordeling:
geweldige service.
we kregen alle uitleg op onze vragen hopelijk is ons toestel nu snel ok . Ze zijn altijd even vriendelijk zowel op de chat als aan de telefoon
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-07-2017
Totaalbeoordeling:
Goed geregeld.
Ik heb voor plattetv gekozen door de scherpe prijs maar ook door de goede revieuwsdie ik heb gelezen,van te voren gebeld dat de tv via een andere bezorger zou komen en ongeveer hoe laat,prima afspraak naar tevredenheid afgeleverd en onder rembours betaald
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 02-07-2017
Totaalbeoordeling:
prima webshop, goede communicatie en bezorging vlekkeloos.
Eigenlijk helemaal niks op aan te merken! Via email gecommuniceerd over product (een tv), korting gekregen. Bezorging was vlekkeloos volgens afgesproken tijd. TV is keurig opgehangen en geïnstalleerd. Bezorger was handig en vriendelijk.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 02-07-2017
Totaalbeoordeling:
Top geholpen!.
We gingen naar de winkel voor een bepaalde tv, die we hadden gekozen door op allerlei internetsites te lezen. In de winkel heel goed geholpen door een jongen die echt luisterde naar onze wensen. Hierdoor kwamen we op een kleinere tv uit dan we vantevoren in gedachten hadden, maar het is wel echt een topaankoop. Echt goed geholpen!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 02-07-2017
Totaalbeoordeling:
OLED grkocht,verkoper en installateur super geholpen.
Qua prijzen trok me dat wel aan. Verder aan de telefoon een mooie deal kunnen sluiten. Installatie was prima ik tijd, en installateur wist precies waar hij mee bezig. Was. Mijn Sonos installatie( niet hier vandaan) komt door hem en de tv natuurlijk goed tot zijn recht. De oled tv bevalt echt prima.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-07-2017
Totaalbeoordeling:
De keuze is reuze!.
Wij hebben deze winkel gekozen omdat ze veel keuze aanbieden. In de winkel werden we goed geholpen en geadviseerd heel fijn
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-07-2017
Totaalbeoordeling:
Een mooie winkel met prima service.
De verkoper zei ons bij binnenkomst vriendelijk goedendag maar drong zich niet aan ons op. Hij liet ons eerst rustig kijken en toen hij merkte dat wij vragen wilde stellen kwam hij naar ons toe. De medewerker was zeer deskundig en klantvriendelijk. We zijn erg tevreden over zijn advies.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-07-2017
Totaalbeoordeling:
Over de streep getrokken!.
Een mooie en ruime winkel, waar je in alle rust de tv's kunt bekijken. De medewerker komt naar je toe als je dat aangeeft, en niet direct bij binnenkomst wat ik persoonlijk prettig vind. Zijn product kennis was zeer goed en kon mijn vrouw , en mij er van overtijgen dat deze tv een goede aankoop zou zijn.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-07-2017
Totaalbeoordeling:
Na prijsaanvraag binnen 1,5 uur geregeld.
Heel snel gereageerd via de mail en ingespeeld op mijn vragen. Je kan achter de computer wachten op bericht. Bestelling om 17.30uur afgerond. De volgende dag met TNT werd de TV al geleverd.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-07-2017
Totaalbeoordeling:
Top-personeel !!.
Alles thuis afgeleverd en zeer netjes door ..... geïnstalleerd en goed uitgelegd! Hangt prachtig in de kamer en het enthousiasme van ....was terecht. Na het advies van ..... al de 2e medewerker waar we zeer tevreden over zijn.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-07-2017
Totaalbeoordeling:
Eindelijk een goede winkel.
Wat direct opvalt is de rust in de winkel. Daar bedoel ik niet mee dat er geen klanten zijn maar ik vergelijk het even met andere electronicazaken waar je vrij snel overbeprikkeld raakt. De verkoper was vriendelijk, geduldig, authentiek en vooral eerlijk. Ik denk dat ik hier de beste deal ooit heb gesloten en ben zeer, zeer tevreden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-07-2017
Totaalbeoordeling:
Super service .
Alles via de mail geregeld ging allemaal super ook met het omruilen van de tv ook aan huis alles netjes geregeld door de monteur mvg teun
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-07-2017
Totaalbeoordeling:
Ze gaan ervoor.
Het is zeker niet een winkel als alle andere. Wij werden goed ontvangen en van koffie voorzien. De demonstratie van de door ons gekozen Sonos installatie ging helaas helemaal mis door het slechte WiFi signaal. Na een verkeerde offerte te hebben ontvangen nog contact gehad via de chat. Dit contact verliep verliep erg prettig en snel waardoor ik ondanks de eerdere probleempjes toch weer vertrouwen kreeg en ik de installatie besteld heb en deze werd keurig zoals afgesproken de volgende dag geleverd. Kortom alle afspraken zijn keurig nagekomen en alles bij elkaar was het een goede deal en kom ik voor mijn volgende aankoop zeker weer terug.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 02-07-2017
Totaalbeoordeling:
Best service ooit!!.
Ik zocht een tv en een soundbar maar de modellen die ik had gezien waren nogal prijzig dus ik begon een chat met iemand genaamd raymond en vroeg of hij een mooie prijs voor mij had. Nou hij heeft mij €250 korting gegeven! Maar de service voorderest was ookbtop. Hij jeeft uren met mij gechat en hij was erg geduldig en beantwoordde mijn vragen zeer goed. Ik snapte even niet hoe ik doe korting dan zou krijgen bij het betalen maar hij stuurde heel een speciaal linkje en het ging allemaal erg gemakkelijk! De spullen waren ook binnen op de afgesproken datum. Dus echt alleen maar positieve dingen over hun service!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-07-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle levering.
Produkt werd voor een goede prijs aangeboden. Nadat wij besteld hadden, werd snel geleverd en we werden goed op de hoogte gehouden van de verzending. Zeer tevreden!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-07-2017
Totaalbeoordeling:
Bijzondere en geweldige service.
Na eerst telefonisch contact gehad te hebben met Jürgen kan ik niet anders zeggen dat hij mij zeer goed heeft geïnformeerd over de vragen die ik had. Gevraagd of hij voor mij de gevraagde tv wilde reserveren zelfs dit was totaal geen probleem, toen wij in de winkel in Utrecht kwamen leek het wel dat hij ons stond op te wachten. Zelfs in de winkel heeft hij ons snel en goed geholpen zelfs de tv in de auto gezet, juist hierom hebben wij ons toestel bij plattet.nl gekocht.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-07-2017
Totaalbeoordeling:
Een hele fijne winkel goed personeel ben uitstekend geholpen.
Dit is een winkel als je er langs loop moet je gewoon naar binnen ziet er prima uit. Ik werd prima geholpen en ben ontzettend blij met de TV die ik daar heb gekocht
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-07-2017
Totaalbeoordeling:
Goede prijs.
Zeer goede prijs voor de tv (LG 55B6V) die binnen een paar dagen in de winkel lag om op te halen. Minpunt? Hard-sell 'dode pixel garantie' viel echt tegen. MBT het recht het tv te retouren ivm consumentenrechten, zei verkoopster dat deze recht te vervallen kwam indien het tv dode pixels had omdat 'wij verder niets kunnen met het tv'! Zover ik het week klopt dit niet, dus ...hard sell maakte het ervaring onprettig, gezien het feit dat het een dure tv is...
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-07-2017
Totaalbeoordeling:
Aanrader!.
Twee keer binnen een jaar een bestelling gedaan (nieuw tv's) via de webshop, alles on-line geregeld. Zeer snelle reactie op de e-mails. Duidelijk en deskundige informatie cq toelichting. De bezorging en installatie deskundig en proffessioneel afgewikkeld.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
135
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |