Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  Geschreven op 01-07-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige prijs kwaliteit en goede service.
Ik vind dit een goede site omdat het de goedkoopste site voor tv's is. Ook is het zeer klantvriendelijk. Ik heb goede hulp gekregen bij mijn aankoop en we hebben met hulp de perfecte tv uitgekozen. Ik zou deze winkel zeer aanraden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-07-2017
Totaalbeoordeling:
Helemaal op en top blij met Plattetv.nl.
Een LG OLED tv besteld in de winkel van Plattetv.nl in Utrecht, nadat ik al een keer eerder in de winkel was wezen kijken en praten en daar alle aandacht en duidelijke antwoorden op mijn vragen heb gekregen. Voor mijn oude tv kreeg ik een mooie inruilprijs waar bij andere bedrijven vaak niet eens mogelijk is je tv in te ruilen. De tv is door Plattetv.nl keurig bezorgd en opgehangen. De monteur ging pas weg nadat alles naar mijn wensen was uitgevoerd en alle andere apparaten aangesloten waren en de zenders geïnstalleerd. Ook werden de kabels keurig weggewerkt. Ondanks dat het al later op zaterdagmiddag was heeft de monteur alle tijd hiervoor genomen en ter afsluiting een duidelijke uitleg gegeven. Mijn complimenten en mijn dank hiervoor dit heb ik nl. bij andere bedrijven wel eens anders meegemaakt. Conclusie: Helemaal op en top blij met Plattetv.nl en uiteraard met mijn nieuwe tv
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 30-06-2017
Totaalbeoordeling:
Super service!.
Op internet zag de site er al veel belovend uit en in de shop (Utrecht ) super geholpen en geadviseerd. Fijn personeel die ruim de tijd voor ons nemen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 30-06-2017
Totaalbeoordeling:
Goed advies!.
De aardige en ervaren verkoper beloofde ons een tv met superieur beeld en geluid. En daar is geen woord van gelogen. Wat hebben wij n top tv in huis gehaald! Super advies waar we achteraf heel blij mee zijn!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 30-06-2017
Totaalbeoordeling:
perfecte service nergens anders beter.
goede service via de website nergens anders zo goed. Goede uitleg en problemen worden direct opgelost.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 30-06-2017
Totaalbeoordeling:
Goede snelle service!!!.
De service is perfect en de leveringen snel en goed verzorgd. Ze houden je via de mail goed op de hoogte. De prijzen zijn top!!! Dat je voor deze prijzen nog goede spullen kan kopen. Volgende keer bestel ik zeker weer bij hun.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 30-06-2017
Totaalbeoordeling:
Xxxx kost mij teveel geld.
Kwam voor 2x een sonos Sub , inmiddels een flinke korting gekregen na het bijvoegen van 2x een sony tv , nogmaals bedankt xxxx
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 30-06-2017
Totaalbeoordeling:
Topservice en persoonlijk contact.
Ik heb een Sony tv besteld, plattetv.nl mailde me daarop een persoonlijk berichtje met een andere aanbieding. Een tv die veel beter was, en maar 25 euro duurder. Heel attent. Nog attenter was het toen ik aangaf dat ik mijn maximale budget niet wou overschrijden en ik de betere tv voor hetzelfde geld kreeg! En hij werd de volgende ochtend al bezorgd! Wat een service! De tv is prachtig, heel scherp beeld en slank design.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 30-06-2017
Totaalbeoordeling:
Excellent service.
After a couple of months looking for a smart tv with in-built satellite around my area in North Holland, i got an idea what tv i wanted and then thought there must be cheaper televisions on the internet. After few days of surfing came across plattetv (actually the website kept popping up a lot) and they were just a little out of my price range but hey ho. what the heck! i'll settle for a one year old LG 32" smart tv for just under 300 euros so i ordered. Few minutes later got an e-mail from Plattetv and surprise surprise, they offered the latest model for the same price!!! Well, not saying No to that and accepted the offer. Television came next day but i wasn't in (damn!!) so had to wait for the following day again and boy oh boy! Was i a happy bunny when i got the satellite up and running, No more FTA (free to air) instead it's Freesat Whoohoo! plus 7 days epg whoohoo! of course i'm still playing with all the other functions the tv has to offer. Plattetv is an excellent company to deal with but the only downside i had (my fault for not checking properly) i'm struggling to connect home cinema because the tv has no scart connection, oh well just have to save up and hopefully and happily buy from plattetv
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 30-06-2017
Totaalbeoordeling:
Top zaak.
Goede service en de personeelsleden van de vestiging in Utrecht zijn erg vriendelijk en behulpzaam en je word snel geholpen door het personeel
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-06-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer goed en eerlijk advies. Niet naar de mond pratend!!!.
Samen met mijn zoon een televisie uitzoeken voor mezelf. Na eerst wat op internet gekeken te hebben, samen naar deze winkel. We kregen een zeer eerlijk advies en er werd niet naar onze mond gepraat. De verkoper wees de verschillen aan van verschillende merken, waardoor ik een goede keus kon maken. Aangezien ik een bepaald budget had, hebben we een mooie prijs kunnen maken voor de tv, die eigenlijk net iets duurder was. En als verrassing doen mijn kinderen het prijsverschil voor mij betalen!!! Hoe mooi kan een dag in juni zijn :)
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 29-06-2017
Totaalbeoordeling:
Nog nooit zo goed geholpen!.
Ik ben in een fysieke winkel nog nooit zo goed geholpen als via de webshop van PlatteTV. Op de vraag of er een leuke deal mogelijk was op een bepaald type tv gaven ze eerlijk antwoord dat dit niet mogelijk was maar dat het inmiddels opvolgend model wel voor een scherpe prijs aangeboden kon worden. Uiteindelijk nog een leuke combinatie deal met een mooie receiver kunnen maken. Zoals beloofd heel snel geleverd door een keurig nette leverancier. Mijn volgende TV of iets dergelijks komt hier zeker weer vandaan.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-06-2017
Totaalbeoordeling:
platte tv heeft goede service.
de verkopers van platte tv breda waren zeer gemotiveerd toen ze service verleenden door de tv op te hangen en de kabels aan te sluiten
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 29-06-2017
Totaalbeoordeling:
Goed geholpen en fijne service..
Eerder een home cinema set gekocht. Hier trad en defect op en is prima verholpen. Netjes binnen de garantie met een prima afhandeling. Kom deze service nog weinig tegen heden ten dage.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-06-2017
Totaalbeoordeling:
Prachtige TV en goede service..
We waren op zoek naar een nieuwe (gebruiksvriendelijke) SONY tv en hadden verleden week uiteindelijk een hele mooie gekocht bij ******* . De verkoper had ons die tv aangeprijst en wij vonden het een mooi toestel. Thuis aangekomen ging mijn man meteen aan het werk om de tv te installeren. Het lukte maar niet om het aangesloten te krijgen terwijl onze ervaringen met SONY altijd goed waren. Teneinde raad hebben wij het toestel geruggebracht, zeer tegen de zin van de verkoper. Hij was vergeten om ons te melden dat het toestel niet Ziggo gecertificeerd was. Online vond mijn man de site van PlatteTV waar hij een wél Ziggo gecertificeerde Sony vond en waar wij ook onze oude tv tegen een mooi bedrag konden inruilen. Mijn man had via de mail al contact gehad met PlatteTV en alles stond netjes hierin vermeld. Afgelopen zaterdagochtend reden wij naar Breda toe waar wij netjes werden ontvangen door Jimmy (?). Hij vroeg ons om de gegevens en mijn man overhandigde hem z'n telefoon waarin alle informatie in stond. Hij zei dat het toestel die wij zouden kopen er niet meer was, (terwijl wij thuis nog naar de voorraad hadden gekeken!) en ging nog een keer achter kijken. Hij kwam terug en zei : ik heb goed nieuws en slecht nieuws, het slechte nieuws is dat het er inderdaad niet meer is en het goede nieuws is dat u een nieuwer model krijgt. Terwijl mijn man en ik ons oude toestel uit de auto haalden kwam Jimmy er óók aan om ons te helpen om het toestel naar binnen te brengen. Na nog een extra 3 jarige verzekering te hebben afgesloten ivm de pixels en ook nog een schoonmaak zet erbij genomen te hebben, hebben wij betaald en hebben mijn man en Jimmy de grote doos met het toestel in de auto gezet. Toch een hele fijne service, goede info (toestel is wél Ziggo gecertificeerd!) en een hele nette behandeling gekregen van de jongeman. Wij hadden er een goed gevoel bij toen wij wegreden. Wij raden iedereen aan om hier te kopen. Ja zeker!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-06-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service top bediening en ook een hele mooie winkel.
Dit is een winkel als je eraan voorbij loopt moet je gewoon even naar binnen ik werd netjes geholpen vriendelijk personeel goede prijs voor de TV helemaal TOP
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 29-06-2017
Totaalbeoordeling:
Verstand van de producten!.
Na eerst in een (andere) winkel te zijn geweest, uitgekomen bij Plattetv.nl. Had nog een aantal vragen en via de livechat zijn deze beantwoord. Zeer deskundig advies en een leuke korting.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 29-06-2017
Totaalbeoordeling:
Goede Prijs, Goede Afhandeling. Top Bedrijf.
S' avonds besteld en betaald. Volgende ochtend een mail met een aanbod: Ik kreeg in plaats van het model uit 2016 (welke ik had besteld) het nieuwste en veel duurdere model uit 2017 aangeboden voor hetzelfde bedrag. Top!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 29-06-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige afhandeliing mijn oudere apparatuur kon inleveren..
Vlot geholpen vriendelijke en deskundige personeel.Ook een voordeel was voor mij dat ik niks oudere versie apparatuur kon inleveren.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-06-2017
Totaalbeoordeling:
snelle levering.
veel keuze om te kunnen beslissen. binnen 24 uur thuisbezorgd. ga volgende keer weer naar dit bedrijf
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
136
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |