Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 29-06-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle levering.
Overzichtelijke site. Ook na de aankoop wordt je middels mailtjes goed op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 29-06-2017
Totaalbeoordeling:
makkelijk gevonden, mooie prijs en supersnel geleverd.
Ik heb voor deze shop gekozen omdat ze hier nog een wandsteun leverden voor een ouder type box en dat voor een hele nette prijs. Bedankt!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-06-2017
Totaalbeoordeling:
Bestelling perfect gelopen..
Na wat zoeken op internet uitgekomen op Platte tv.nl .Overzichtelijk,uitleg met video,Op een avond rond 10:00 besteld,dag erna rond de middag in huis.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-06-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service .
mooi assortiment, de verkoper had veel technische kennis, prijs kwaliteit verhouding is zeer competatief met andere winkels.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-06-2017
Totaalbeoordeling:
Super snelle levering en handige video met installatie??.
Duidelijk helder en snelle communicatie. Tegen goede prijs een mooi product gekocht. Vezendkosten waren er niet.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-06-2017
Totaalbeoordeling:
Uittekende service.
Wij hebben deze shop gekozen vanwege de prima prijs-kwaliteitverhouding en de goede service. Ook de montage is uitstekend verlopen, goed begeleid en advies.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 28-06-2017
Totaalbeoordeling:
Super voorlichting en service.
Goeie voorlichting- en wat zo fijn was dat ze ook mee dachten en met voorstellen kwamen waar ik zelf nog niet aan gedacht had Meedenken Geduld Behulpzaam
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-06-2017
Totaalbeoordeling:
Fijne winkel!.
Al veel positieve berichten over deze winkel gehoord nu zelf met mijn zoontje langsgeweest voor een JBL Flip 3 in het blauw. Ze hadden alleen nog de Flip 4 in het blauw. De verkoper kwam met een mooie aanbieding voor de 4 omdat deze wat duurder was...Top
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-06-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service .
Proactieve oplossingsgerichte houding medewerker waardoor ik met aankoop naar buiten ging. We zijn alleen wel vergeten de stroomkabel mee te nemen ;)
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-06-2017
Totaalbeoordeling:
Service en advisering op een niveau dat je nog zelden ziet!.
De winkel op internet gevonden maar omdat we graag meer advies nodig hadden naar de winkel in Utrecht gegaan. Daar gastvrij, klantgericht en met uitstekende advisering en uitleg geholpen. Klasse!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-06-2017
Totaalbeoordeling:
Prima afhandeling!.
Mooie zaak en goede service. Ik had een pioneer receiver besteld en die bleek niet meer leverbaar. Als alternatief kreeg ik een kwalitatief betere Danon aangeboden tegen dezelfde prijs. TOP!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-06-2017
Totaalbeoordeling:
uitstekende voorlichting.
Bij binnekomst bij Plattetv krijg je rustig de tijd om zelf rond te kijken, je wordt niet direct lastig gevallen. De voorlichting over de diverse merken tv's was duidelijk. De medewerker vroeg naar de huissituatie om mij beter van advies te kunnen dienen. Ma al mijn vragen beantwoord te hebben en aanvullend advies te hebben gegeven werden van meerdere offertes geprint. De volgende dag met mijn vrouw teruggegaan. Nomaals werd alles duidelijk uitgelegd. Conclusie, vriendelijk en deskundig personeel.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-06-2017
Totaalbeoordeling:
eerlijk behandeld duidelijk uitleg verkoper, nette prijzen.
eerlijk behandeld netjes,duidelijk uitleg van verkoper,en nette prijzen super,omruilgarantie ect ect, maar is niet nodig want klasse tv is het
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-06-2017
Totaalbeoordeling:
Goed en deskundig advies.
Ik vind de producten in de winkel overzichtelijk opgezet. er wordt deskundig advies gegeven, vraagt goed naar je wensen en men denkt mee. Ben prettig geholpen en heb onder het genot van een kopje koffie naar mijn keuze producten kunnen luisteren. De spullen zijn op het afgesproken tijdstip bezorgd.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-06-2017
Totaalbeoordeling:
In 1 woord fantastisch.
De geweldige service en het objectieve advies springt er bovenuit. Soms moet je wat langer wachten, maar met de wetenschap dat ze elke klant de aandacht geven die ze nodig hebben en dus niet met dozen schuiven bezig zijn, is dat geen enkel probleem. En het drankje tijdens het wachten maakt ook een hoop goed. Daar kunnen veel zaken een voorbeeld aan nemen
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-06-2017
Totaalbeoordeling:
Snel telefonisch contact.
snelle levering en goede service en klantvriendelijk en perfect om contact op te nemen zowel telefonisch als live chat en een goed onderbouwde website lekker overzichtelijk en fantastische acties
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-06-2017
Totaalbeoordeling:
geweldige service.
Ik heb een JBL Extreme bij jullie gekocht, ik was super verrast dat jullie de goedkoopste waren en tegelijkertijd toch gewoon binnen no time leverden
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-06-2017
Totaalbeoordeling:
service .
Via internet gevonden, wij waren verbaast zo`n grote winkel en zoveel keus. Personeel heeft ons zeer fijn en goed geholpen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-06-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekende service, lage prijs!.
Keer op keer de laagste prijs, vaak de livechat benaderd met telkens een geduldige werknemer. Mede hierdoor mijn eerste aankoop gerealiseerd (een starters-setje van Sonos). Prima!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 27-06-2017
Totaalbeoordeling:
Way to go met plattetv.nl.
Heele goede service ! Klantgericht ! En snel ondernement , niet vergeten mooie Tv,s voor een mooie prijs
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
137
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |