Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 27-06-2017
Totaalbeoordeling:
Ongekend Leuk En Doeltreffend (OLED) bij PlatteTV.nl.
Van de klantenservice op de website tot aan het winkeladvies op de vloer. De aankoopervaring bij PlatteTV is van nog een betere kwaliteit dan mijn nieuw aangeschafte TV. Vanuit de webshop dacht ik al een hele mooie deal te pakken te hebben, maar eenmaal aangekomen bij jullie vestiging in Nijmegen werd dit nog beter. Het personeel is erg op de hoogte van de laatste trends, beschikken over de juiste kennis en weten heel goed om te gaan met de wensen van de klant. Waar ik eerst 'slechts' alleen voor een televisie naar 'de zaak' kwam. Ging ik uiteindelijk met de televisie, een verzekering, een muurbeugel, een speciale schoonmaakset en twee mooie HDMI kabels met de grootste glimlach van Nijmegen naar huis. Kortom een hele mooie deal, top service, maar vooral een hele tevreden (terugkerende) klant!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 27-06-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige ondersteuning bij de aankoop via chat!.
Ik was inmiddels door het bos de bomen kwijt. Het vergelijken van type nummers, het zoeken van verschillen en het willen van de beste prijs is een tegenwoordig haast onmogelijke opgave. Via de chat heb ik snel mijn vragen kunnen stellen en die werden ook gelijk beantwoord. Daarbij een keurige aanbieding gekregen voor de TV die ik graag wilde hebben.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-06-2017
Totaalbeoordeling:
Scherpe aanbieding en snelle levering!.
Internetwinkel met scherpe aanbiedingen in de vaste winkels, top service en hele snelle levering. Nette winkel (Doesburg en Doetinchem) en goed advies en ik kon de TV gelijk ophalen, werd vervolgens netjes in de auto gelegd.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-06-2017
Totaalbeoordeling:
Excellente afhandeling en services.
Dit was de meest complete afhandeling die ik ooit heb meegemaakt . De oude tv werd tegen voor een goede prijs ingeruild, opgehaald en de nieuwe bezorgd en geplaatst en keurig aangesloten.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-06-2017
Totaalbeoordeling:
Klantvriendelijk.
Het is een goede winkel met klantvriendelijke en leuke werknemers die ook een leuk prijsje voor je hebben.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-06-2017
Totaalbeoordeling:
aankoop van Denon soundbar.
Overzichtelijke site, goede reviews van vrienden die al eerder bij platte tv audioapparatuur hebben aangeschaft. Ook de bediening en uitleg in de winkel door de medewerker was uitstekend.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-06-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer goede service en prijs.
Goed, deskundig en vriendelijk geholpen in de winkel zelf. Zeer snelle en goede levering en zeer goedkoopste prijs in Nederland.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 26-06-2017
Totaalbeoordeling:
Verstand van zaken, goede uitleg!.
Hier hebben ze alles wat je zoekt. Goede en rustige uitleg, vriendelijk personeel, nette winkel. Hier kom ik graag!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 25-06-2017
Totaalbeoordeling:
klantvriendelijkheid ten top.
waren vandaag bij PlatteTV te Doetinchem. Bij binnenkomst werden we hartelijk welkom geheten en voorzien van een bakje koffie. Onze medewerker (......) nam ruim de tijd voor ons en wist ons te voorzien van de juiste informatie, welke we nodig hadden bij onze keus. Dit is uiteindelijk de Samsung curved tv UE5JS8500 geworden, welke ook nog voor ons aangesloten is. Super service en besloten dat onze nieuwe surround systeem ook hier vandaan gaat komen (We denken aan de Sonos 5.1 set). Waar service en klantvriendelijkheid tot kan leiden. Super.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-06-2017
Totaalbeoordeling:
Goed meegedacht met het maken van de juiste keuze!.
In Doetinchem een tv en soundbar gekocht, de hulp in de winkel bij het kiezen en meedenken was prima, de koffie lekker, en op de vraag hoe te installeren, werd geantwoord met dat is een makkie, stekker er in en het doet het. Nou zo eenvoudig is het in ieder geval voor ons niet, een installatie service aan huis zou in ons geval erg prettig zijn. Wij zijn niet zo handig met dit soort dingen. Wellicht deze service toch toevoegen? Het personeel is erg enthousiast en behulpzaam, en de keuze is reuze! Ben wel een tevreden klant.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-06-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekende service .
In een helder gesprek kon ik mijn wensen en eigen inzichten goed naar voren brengen. Dit werd aangevuld met waardevolle info die je niet zomaar op internet vindt, en geloof me, ik kan goed zoeken. Kreeg ruim de tijd en meerdere kopjes koffie totdat ik in alle rust mijn keuze gemaakt had.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 25-06-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service .
ik was op zoek naar de goedkoopste standaard voor de sonos play 3 speakers en kwam via internet bij deze website terecht,en ik had er nog nooit van gehoord,maar het heeft mij zeer positief verrast,groot assortiment,goede prijs,en goede service,ik had het in de middag besteld,de volgende dag netjes en goed bezorgd,ik ben zeer tevreden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-06-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
nadat ik mijn sonosplaybar had gekocht kwam ik er thuis achter dat er geen optische kabel bij zat. Na telefonisch contact met de winkel, heb ik gelijk een nieuwe en betere kabel gekregen. Wat een service
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-06-2017
Totaalbeoordeling:
Prima. voor elkaar.
Duidelijk en snel. Goed bereikbaar en klantvriendelijk. Goede website met duidelijke aanbiedingen. Indien je toch nog vragen hebt, kun je deze gemakkelijk stellen ia chat of mail. Telefonisch is natuurlijk ook mogelijk.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 25-06-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service.
Al 2 tv's bij platte tv gekocht en zeer tevreden over de service. Bij de eerste tv wat problemen bij muurmontage door monteur, maar uitstekend opgelost. De 2e tv vlekkeloos afgeleverd en zeer vriendelijke ondersteuning door het team van platte tv! Een aanrader!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 25-06-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer goede service .
Zeer proffesionele winkel met grote vakkennis en vriendelijke medewerkers. Super aanbod voor een goede prijs. Deze winkel onderscheid zich van de rest.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-06-2017
Totaalbeoordeling:
Deskundig en hulpvaardig.
Dit is de derde keer, dat ik iets koop in deze winkel. Altijd kun je eerst even rustig rondkijken en daarna word je steeds prima geholpen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-06-2017
Totaalbeoordeling:
leuke en mooie winkel.
Dit is ons tweede tv toestel dat we daar gekocht hebben omdat je er prima wordt geholpen met aardige jongens die verstand van zaken hebben
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-06-2017
Totaalbeoordeling:
Mooie winkel, veel aanbod van de nieuwste trends.
Gevarieerd aanbod van de tv, s. Waarom deze zaak van ons het predikaat geweldig krijgt is het volgende, wij zijn geholpen door een verkoper die weet waar hij het over heeft, die de klant geen zaken "aansmeert", maar adviseert wat er bij de uitgekozen tv hoort om het tot een succes te maken, het hele plaatje aangeven van kopen van een tv tot het ophangen en de eventuele service die er bij komt, is prettig en geeft de koper de vrijheid te kiezen voor een zorgeloze aanschaf tot in huis geleverd.,,
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-06-2017
Totaalbeoordeling:
fantastiche service!.
Al eerder een Samsung TV gekocht bij Platte TV. Service, kennis van zaken. De bezorger heeft mijn nieuwe Samsung UE65MU7070 geinstalleerd. Bedankt Koen, prima werk! Platte TV is een winkel met service en kennis van zaken!
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
138
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |