Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  Geschreven op 24-06-2017
Totaalbeoordeling:
goed advies .
de prijs is scherp en men geeft goed advies om zo tot de beste keuze te komen. ik had een oud model Sony TV besteld , maar na een korte chatsessie werd mij aangeraden om voor hetzelfde geld een nieuwere en betere TV te kiezen, ik ben achteraf blij dat ik die keuze kon maken.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-06-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldig goede service.
Mijn tweede tv aangeschaft bij plattetv Snelle service eventueel probleem wordt direct opgelost Vriendelijke mensen die de tijd nemen voor een goed advies
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-06-2017
Totaalbeoordeling:
Aankoop Sony TV.
goed contact, goed bereikbaar via email, vlotte reacties, evt aanwezigheid van winkel, keurige levering en goed te plannen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-06-2017
Totaalbeoordeling:
Goed advies en uitstekende vakantie deal.
Goed advies gekregen voor te kiezen tv. Eerst vastbesloten om een Philips tv te kopen maar uiteindelijke een Samsung! Ben erg benieuwd naar de ervaring met dit toestel. Met de vakantie deal een perfecte deal voor deze tv
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 23-06-2017
Totaalbeoordeling:
Scherpe prijs door vakantiedeal!.
via Google op zoek naar een Samsung smart tv en op deze web shop uitgekomen, elders toch zeker € 60,- duurder. Het enige minpuntje vond ik, de herhaaldelijke aanvullende voorstellen, zoals: Extra service contract voor 3 jaar, na mijn reactie dat ik geen belangstelling had, kwam het volgende aanbod: reinigingsmiddel speciaal voor het beeldscherm, daarna een scherpe prijs voor een HDMI kabel. Verder prima tevreden hoor!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 23-06-2017
Totaalbeoordeling:
geweldige aanschaf tv.
wij vinden het een geweldige winkel vooral de uitleg van Marc was goed te volgen zelfs voor ons oudjes winkel heeft veel keus is goed in het assortiment we hebben een tv gekocht een Sony en zullen er veel plezier aan hebben hiervoor onze dank
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 23-06-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer tevreden klant erbij!.
Goed deal, fijne website, snelle reactie, vlug bezorgd, keurige omgang met elektonica door bezorger!!!!!!!!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 23-06-2017
Totaalbeoordeling:
Keurig geholpen, zoals je geholpen wilt worden..
Nette winkel, waarin de producten duidelijk te zien zijn. Rustige ambiance wat ik persoonlijk meer waardeer, dan de grotere concerns waar alles zo kolossaal op je overkomt. Geholpen door een vriendelijke meneer die nog de tijd neemt voor zijn klant. Hij heeft zelfs geholpen het product wat ik kocht bij de auto te brengen. De TV die ik gekozen had via internet dus zelf opgehaald in de winkel. Duidelijke site en je wordt prima op de hoogte gehouden wanneer jouw keuze afgehaald kan worden. Kortom een winkel waar ik in de toekomst vaker gebruik van ga maken.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 23-06-2017
Totaalbeoordeling:
Snel en goed geholpen.
Nette ruime winkel met goed overzicht van de verschillende modellen en mogelijkheden. Vriendelijk personeel.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 23-06-2017
Totaalbeoordeling:
Goed geholpen .
geweldig geholpen dus uitstekende service alle vragen die ik had over verschillende t.v."s werd heel goed uitgelegd met behulp van de Livechat en de bestelling is perfect uitgevoerd en afgeleverd , raad het iedereen aan om bij Platte T.V te bestellen
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 23-06-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service .
Ik had een mooie tv gezien via de site, deze heb ik dan ook gelijk besteld maar wat bleek nu deze tv was niet meer leverbaar. Ik ben uiteindelijk naar het filiaal van platte tv in Doetinchem gegaan om verhaal tehalen en daar kwam ik met de verkoper in gesprek, uiteindelijk me verhaal gedaan in de tussentijd waren er nog 2 andere verkopers erbij gekomen en samen waren we naar een oplossing aan het kijken, deze heren hebben meerdere tv mij aangebode maar geen van de tv,s bevielen mij kwa merk kwa uitstraling! Uiteindelijk wilde ze me zelfs het geld al terug sturen toen ging X waar ik me verhaal aan verteld heb ging nog 1 keer kijken voor mij en toen heeft die mij een hele mooi LG gepakt die wel iets duurder was dan de tv die ik eerst wilde kopen, maar moch deze voor de prjjs meenemen wat ik al betaald had! Super netjes en heel vriendelijk!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 23-06-2017
Totaalbeoordeling:
Snel, persoonlijk en de goedkoopste !.
Sonos play 1 als set besteld. Zomerdeals levert de goedkoopste prijs en snelle levering. Voor de 2e maal bij platte tv besteld!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 23-06-2017
Totaalbeoordeling:
Top televisie en top sonos bar.
Blij met mijn 65inch Samsung tv en sonos bar. Super snelle levering & hij was bij plattetv.nl het goedkoopst. Dus bestel voortaan alles hier. Geweldig
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 22-06-2017
Totaalbeoordeling:
goede service en een aardige verkoper.
goede service ,ook perfect geinstaleerd aan de muur door monteur alex [ breda] ik geef hem een 10,ook het afstellen van de tv was perfect.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 22-06-2017
Totaalbeoordeling:
geweldig .
ik heb voor plattetv.nl gekozen omdat de prijs het voordeligste is en de levering is super snel. en het zit netjes verpakt.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 22-06-2017
Totaalbeoordeling:
geweldige service!.
Goede deal kunnen maken en onze oude toestel mee kunnen geven. Persoonlijk contact en betrouwbaar! Heb vaker hier TV's gekocht en altijd tot grote tevredenheid!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 22-06-2017
Totaalbeoordeling:
Erg vriendelijk personeel, goede producten.
Veel keus in mooie modellen tv's. De nieuwste modellen, maar ook nog van voorgaande jaren, zodat er altijd wat voor je is. Goed geholpen door het personeel.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 22-06-2017
Totaalbeoordeling:
Super bedrijf, en zeer meedenkend.
Bedrijf geeft via email/contact snel bericht. Ze denken met je mee en zijn dus erg behulpzaam. Ook is de levering altijd snel en veilig verpakt! Echt een leuke shop en een aanrader om hier te kopen!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 22-06-2017
Totaalbeoordeling:
super snelle en corecte levering.
geweldig fijne shop , gemakkelijke site met goede chat hulp . grote keus aan tv's en dergelijke . dit is een winkel om aan te bevelen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-06-2017
Totaalbeoordeling:
Meer dan geweldige service.
Meer dan geweldige service. Zeer prettig e-mail contact. Vroeg voor een bepaald type tv een vakantie deal. En kreeg voor een nog duurder artikel, een perfecte deal. Verzonden tv, gekregen op de dag die ik wenste en precies op tijd afgeleverd. Super tevreden overall,,,,,,,,,,,,Ik ben dus wel gek !!
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
139
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |