Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 21-06-2017
Totaalbeoordeling:
Duidelijke uitleg bij het maken van een keuze.
Plattetv.nl Nijmegen hele nette en gespecialiseerde winkel voor beeld en geluid. Goede en duidelijke uitleg over de producten die ze verkopen werd geholpen door X, hij was zeker niet opdringerig en staat achter zijn producten. Prettig en vertrouwd zaken doen, Houd dit vast team Nijmegen!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-06-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige support, service waarin de klant centraal staat!.
Adviseren en meedenken, dat is een zeldzame ervaring!! Daarnaast zijn de prijzen zeer scherp. Bestellen is eenvoudig en wordt direct gevolgd door een duidelijke bevestiging via de mail.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-06-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer behulpzaam, snelle goede service!.
Een zeer klantvriendelijke webshop, waar we een leuke deal mee konden maken met de prijs voor een Sonos Play5. Zeer behulpzaam, snelle reacties, helemaal top dus aanrader!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-06-2017
Totaalbeoordeling:
Super service !.
Ik kwam naar de winkel om een nieuwe tv te kopen. Werd dan geholpen door de personeel heel vriendelijk en beleeft. Ik had advies gevraagt welke tv goed is en ze hebben deze geadviseerd . Echt een geweldig tv. -geweldige scherpe beeld.(heb nog nooit zo mooibeeld gezien) -geweldige geluid . -makkelijk te bedienen Echt een rade deze tv! . Echt hardstikke bedankt voor de service. Jullie hebben een nieuwe klant erbij! Binnerkort kom ik weer lang voor dolby set te kopen. Ga echt genieten van de tv die ik bij jullie gekocht hebt !
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-06-2017
Totaalbeoordeling:
Top service (Voor ons cijfer 10).
Het filiaal Arnhem heeft ons perfect geholpen en niet in de laatste plaats met een perfecte afwikkeling na zelfs 2 maal een nieuwe TV om te ruilen zonder discussie. Hulde voor Tessa met haar collega's en ook Mike welke onze TV's perfect heeft afgeleverd en ons heeft bijgestaan met de installatie. nogmaals top.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-06-2017
Totaalbeoordeling:
Super snel TV gekocht via whats app!.
Wij hebben een super mooie TV gekocht tegen een zeer scherpe prijs. Contact liepvia whats app. Heel plezierig. Volgende dag hadden we de TV al in huis!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-06-2017
Totaalbeoordeling:
Super service!!.
Via de live chat net een nieuwe tv en soundbar aangeschaft. Alle vragen beantwoord gekregen en een leuke vakantie deal er aan over gehouden. Wordt pas donderdag geleverd, dus daar kan ik nog niets over zeggen
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  Geschreven op 20-06-2017
Totaalbeoordeling:
Perfecte livechat.
Ik ben heel erg goed geholpen door xxxx bij het maken van mijn keuze. Direct antwoord op je vragen en goede aanvullingen op je bestelling. Perfect geregeld!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-06-2017
Totaalbeoordeling:
Lekkere Snelle Platte.
Via internet een tv uitgezocht, maar wilde hem nog wel even in het echt zien. Mooie tv met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. En daar hou ik nou eens lekker van. was de goedkoopste op internet en mijn beste keus.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 19-06-2017
Totaalbeoordeling:
Mooie vakantiedeal, genieten van mijn vakantiegeld!.
Prima service en prijs! Goede uitleg gekregen en meegedacht! In de showroom in Utrecht wordt er alle tijd genomen voor de klant en is veel apparatuur te zien en uit te proberen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-06-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle goede service.
Online zag ik een leuke actie voor de Sonos Play 1. Ik was in de buurt van Doetinchem dus ben meteen even gaan kijken. Goede service met uitstekende producten en makkelijk te bereiken.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-06-2017
Totaalbeoordeling:
Goede snelle correcte service/diestverlening..
De shop/winkel in Utrecht is overzichtelijk en ruim opgezet. Heb deze winkel gekozen, doordat die voor mij de dichtstbijzijnde is. Ben bij PlatteTV.NL uitgekomen door de scherpe prijs voor het product wat ik wilde kopen. Ben ook zeer te spreken over de site, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Platte Tv is wat mij betreft een aanrader.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-06-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service.
In het begin liep het even stroef, maar daarna heb ik echt een zeer goede service gekregen. Iemand heeft mij thuis zeer goed geholpen en daar ben ik zeer dankbaar voor.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-06-2017
Totaalbeoordeling:
Zo hoort het!.
Gehele aankoopproces (incl. advies) incl. wijzigingen en aflevering volgens het boekje! Ik kan Plattetv.nl echt enorm aanbevelen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 19-06-2017
Totaalbeoordeling:
Prima tekst en uitleg.
Hoofdtelefoon vergeten mee te nemen op vakantie. Direct door medewerker gewezen op speciale aanbieding, niet duur maar wel goed. Klopt inderdaad, ben er erg blij mee. Geen opdringerige man om mij iets duurder re verkopen. Zeer prettige medewerker.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-06-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekend geholpen.
Eerst via de chat info gevraagd, naar aanleiding daarvan naar de winkel gegaan. Daar nogmaals dezelfde uitleg gehad. Prima prijs! Zeer tevreden.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 19-06-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldig geholpen.
We waren op zoek naar een betaalbare tv met ultra-hd. Onze vorige tv ook gekocht bij platte tv en was uitstekend bevallen waardoor we automatisch weer terug gingen naar platte tv (Presikhaaf). We werden uitstekend geholpen door Tessa die over een uitstekende vakkennis beschikte. We konden onze oude tv zonder problemen inruilen en kregen daar een mooie prijs voor terug zodat we op advies van Tessa uitkwamen bij een Samsung UE49MU6470 die net binnen was. Eenmaal thuis aangekomen was de installatie van deze tv een fluitje van een cent. Geheel plug & play zodat we meteen konden genieten van deze tv. Nu een paar dagen ins ons bezit en ik kan niet anders zeggen dat dit model een uitstekend beeld heeft. We zijn zeer tevreden over zowel de service als de tv. Bij een volgende aanschaf zullen mij zeer zeker weer zien in deze winkel.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-06-2017
Totaalbeoordeling:
snelle en volledige levering.
Platte TV was de goedkoopste en leverde snel en volgens afspraak de gevraagde tv met toebehoren. De website gaf heldere en duidelijke informatie.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-06-2017
Totaalbeoordeling:
Eindelijk een "echte winkel".
Een geweldige winkel....klantvriendelijk, men weet waar we het over hebben, goed advies, de tijd wordt ruimschoots genomen, kopje koffie en daarbij ook nog het gevoel dat ik een eerlijke prijs betaal. Op deze manier is kopen nog leuk en wint het wat mij betreft met stip van internet kopen. Ga zo door en ik heb jullie al aanbevolen bij 2 relaties van me.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 18-06-2017
Totaalbeoordeling:
Bedankt !.
Al enkele malen een tv besteld bij PLATTE TV en telkens zeer professionele bediening en uitleg, mensen weten waar ze met bezig zijn. Ook nu weer professioneel werk door .... bij het afleveren van een Samsung Qled.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
140
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |