Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 01-02-2018
Totaalbeoordeling:
Scherpe prijs en goede service.
Platte TV heeft goede en duidelijke website, waar je alles kunt vinden op gebied van TV en audio. Heb er al eerder TV gekocht tot volle tevredenheid. Nu een CD receiver gekocht tegen scherpe prijs. Ben zeer tevreden
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-02-2018
Totaalbeoordeling:
Erg fijn geholpen via de mail en LiveChat!.
Ik had hier nog nooit iets gekocht maar de website zag er uitnodigend uit en er werd erg vriendelijk gereageerd op mail en LiveChat. Na een weloverwogen besluit voor een bepaalde televisie kwam de winkel met een heel mooi aanbod voor een nieuwer, en luxer model, voor dezelfde prijs. Na het doornemen van de reviews van dit model besloten op deze aanbieding in te gaan en heb er zeker geen spijt van!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-02-2018
Totaalbeoordeling:
snelle service!.
zondagavond artikel besteld en dinsdag afgeleverd, supersnel dus! artikel is goed verpakt voor transport en onbeschadigd ontvangen. de site is zeer toegangkelijk en het afhandelen van de bestelde artikel is eenvoudig. enigste minpunt is dat bij het artikelomschrijving staat dat er een cd-rom bijgeleverd word, echter er word niet vermeld dat deze alleen werkt met windows.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-02-2018
Totaalbeoordeling:
Super tevreden!.
Wij zijn geholpen door Mick, filiaal Breda. Een verkoper met veel kennis van zaken, klantvriendelijk, servicegericht en gezellig. Wij konden in vol vertrouwen een keuze maken, zonder het gevoel te hebben een bepaalde richting in te worden geduwd.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-02-2018
Totaalbeoordeling:
uiterst goede service.
heel goede persoonlijke voorlichting gericht op jou wensen. Er wordt goed naar de klant geluisterd en dan geadviseerd. Wanneer het aan te schaffen product niet in de winkel is wordt het devolgende dag kostenloos bezorgd.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-02-2018
Totaalbeoordeling:
Zeer goede service..
Ik heb gekozen voor de shop omdat deze bij mij om de hoek gevestigd is en ik er meermalen per week voorbij kom, toen ik aan nieuwe apparatuur toe was lag het voor de hand hier binnen te gaan Ik ben op een zeer uitgebreide en begrijpelijke manier voorgelicht en ben ook tot koop overgegaan Ik heb er wel bij gezegd dat ik a technisch ben en misschien nog terug zou komen met vragen ivm de installatie , dat was volgens de verkoper totaal geen probleem. En inderdaad ik ben driemaal terug geweest in de zaak tot dat alles perfect in orde was en werd zonder problemen op vriendelijke wijze geholpen .
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-02-2018
Totaalbeoordeling:
Goeie en duidelijke uitleg.
Zit bij ons in de buurt en we zochten een nieuwe tv, we wilden een ambilght 55" we hadden er bij hun op de site een gevonden met een goede prijs
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Verzendkosten
  Geschreven op 31-01-2018
Totaalbeoordeling:
Top service!.
De tijd die aangegeven wordt bij het reageren wordt niet behaald dat is het enige aandachtspunt. Verder prima service en er wordt actief meegedacht. Ook de informatieverstrekking na bestelling is super en de levering is ook top.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 31-01-2018
Totaalbeoordeling:
Ook bij een "verkeerde" keuze blijf je niet in de kou staan.
Speciaal naar de shop in Breda gereden om deskundig advies te krijgen, want soms zie je door het bos de bomen niet meer. Uiteindelijk gekozen voor een Samsung in combinatie met een Sonos Playbase. Voorlopig lukt het wel niet om met mijn TV-afstandsbediening mijn Sonos geluid te regelen, maar daar ben ik mee bezig met de Samsung Help Desk. Het nieuwe toestel moest mijn oudere plasma TV vervangen, en op basis van de beschikbare plaats koos ik voor een 49inch: qua buitenafmetingen idem als mijn vorige, maar daar had ik slechts een beeld van 42inch door de zeer dikke randen. Dat moest voldoende zijn dacht ik, tot ik in de praktijk zag dat ik eigenlijk méér ruimte beschikbaar had dan vroeger door het wegvallen van mijn oude hoge smalle boxen van mijn vorig audio-systeem, en ik kon dus best wel een groter model plaatsen. Geen probleem: een simpel telefoontje naar PlatteTV en enkele dagen later werd vanuit Nederland een (gratis) omwisselingen gedaan naar een 55 inch (door grotere kortingen op dit toestel was de aankoopprijs gelijk). Dus terecht zeer tevreden van de service!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 31-01-2018
Totaalbeoordeling:
Vakwerk en goede service.
Goede ervaring met deze nieuwe winkel in Amsterdam. Ook de monteur D. Heeft prima vakwerk geleverd. Wist veel en levert zijn werk netjes af.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 31-01-2018
Totaalbeoordeling:
Top service plus de beste deal..
De shop is zeer duidelijk en to the point. Tevens kun je bij deze shop je oude spul inruillen plus de beste deal.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 31-01-2018
Totaalbeoordeling:
Snelle levering..
Houden zich aan de afspraak met een snelle levering voor een geweldige prijs. Er was geen beschadiging te zien. Bedankt.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 31-01-2018
Totaalbeoordeling:
Boven verwachting goed.
Goede voorlichting, eerlijk advies en gemotiveerd personeel. De winkel in Breda is overzichtelijk ingericht en benaderd bijna een thuissituatie
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 31-01-2018
Totaalbeoordeling:
Snel en goed zaken gedaan.
Via mail vlot zaken kunnen doen. Aanbevelingen vanuit de winkel waren nuttig. De tijd tussen de contactmomenten waren kort. De uiteindelijke afwikkeling, betaling en bezorging verliep ook vlekkeloos.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 31-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goede en correkte service.
Bij een eerdere aankoop was ik ook al goed geholpen dus is een logische stap dat ik ook voor een tweede maal naar deze winkel ben gegaan omdat ze de juiste kennis van zaken hebben en niet alleen dozenverkopers zijn. Ben uitstekend en vriendelijk geholpen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 31-01-2018
Totaalbeoordeling:
Service correct en alles volgens afspraak afgehandeld.
Ik heb deze shop gekozen om hun prima referenties. En het klopte tot in de kleinste detail. Correct te woord gestaan en uitleg gekregen. De aflevering ging volgens afspraak en was keurig verpakt. De zaak op zich keurig overzichtelijk en het personeel goed op de hoogte van het te koop aangebodene. Kortom alleen maar lof. Ik weet zeker dat ik in de toekomst nog vaak in deze winkel artikelen zal kopen. Ook zal ik andere attent maken op de prima kwaliteit en service. Tot slot ook hulde aan uitgebreidheid van de aangeboden artikelen . Er is een zeer ruime keus in aanbod.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 31-01-2018
Totaalbeoordeling:
Ik bij jullie winkel in Breda zeer snel en correct geholpen.
Telefonisch heb ik een afspraak met de verkoper gemaakt over een verschil in prijs. Daar ging de verkoper zeer schappelijk mee om, dus konden we snel en correct zaken doen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 31-01-2018
Totaalbeoordeling:
Top service.
Via de site een sonos playbar besteld, snel geleverd in een nette doos zonder schades. erg blij mee. zeker omdat het niet altijd zo is dat het netjes verpakt is.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 31-01-2018
Totaalbeoordeling:
Deskundig services, degelijke kennis van zaken.
vanwege actie 21% korting, btw. Ruime assortiment van tv's en een prettig en deskundige advies. Prettige service, parkeerkaart krijg je vergoed.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 31-01-2018
Totaalbeoordeling:
TV gekocht bleek niet in ok te zijn. Na contact omgeruild..
Werd keurig geholpen in de shop. Afspraak gemaakt voor aflevering, kwam prima op tijd, monteur stelde de TV even in en legde een en ander uit. Het was ongelukkig en buiten de schuld van de TV winkel dat aan de TV iets mankeerde, werd omgeruild alles in orde.Dus prima service niks op aan te merken.Tevens een prima prijs, ga zo door.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
15
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |