Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 18-06-2017
Totaalbeoordeling:
Ik vind dat het model in het assortiment moet blijven..
Afspraak is afspraak gaat helemaal op. Ik kreeg de tv op de afgesproken dag geleverd en toen bleek dat de schroeven van de muurbeugel niet paste kreeg ik direct een servicepakket toegestuurd. De mevrouw die ik aan de lijn kreeg hielp mij kundig, correct en effici├źnt. Elders had ik mijn tv geannuleerd ivm elke dag de levertijd uitstellen. De volgende keer ga ik gelijk naar plattetv.nl.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 18-06-2017
Totaalbeoordeling:
Er was eens een jongen....
Er was eens een jongen verdwaald in de wereld van Samsung . Tot hij op een dag besloot om opzoek te gaan naar wereld Sony 55XD8599. Na lang zoeken had hij het juiste pad gevonden maar tot zijn verbazing was het pad naar 55XD8599 niet meer beschikbaar . Op het moment dat hij besloot om terug te keren naar waar hij vandaan kwam. Kwam er een verkoper...... die hem erop wees dat er nog een andere Sony wereld was met de naam 55XE8599. Alleen dat pad om daar te komen was nieuw met betere wegen mooiere omgevingen en scherpere bochten alleen om daar naartoe te gaan moest je meer betalen bij de poort. Maar die jongen had net genoeg geld om de reis te betalen naar 55XD8599. Totdat de verkoper ..... besloot de jongen te helpen en deed ze uiterste best om te zorgen dat hij alsnog naar 55XE8599 kon gaan. Eenmaal aangekomen daar leefde de jongen nog heel lang en heel gelukkig in de wereld 55XE8599 met zijn extra spullen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 18-06-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige en super service.
Vandaag in de winkel geweest Mooie winkel ziet er echt mooi uit de klantvriendelijkheid was super kortom.geweldige service gehad zeker de moeite waard om eens binnen te gaan en u te laten inspireren door de mooie showroom
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-06-2017
Totaalbeoordeling:
geweldige correcte service.
uitstekende uitleg,en meedenken in utrecht op de afgesproken dag/tijdstip bezorgd.met een duidelijke (rustige) uitleg wederom.en niet onbelangrijk keurig alles aangesloten,helemaal top.kan menig bedrijf van leren,zeer klantvriendelijk.kom zeker terug
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-06-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer vakkundig.
Deze winkel via het internet gevonden en in Utrecht bezocht. Door de drukte duurde het even voor we geholpen konden worden maar wachten met een kopje koffie is nooit erg. Ik ging naar de winkel voor een Marantz receiver en wist er nog te weinig van af om een besluit te nemen. Na ruim anderhalf uur met de verkoper gesproken ,en vooral veel vragen te hebben gesteld kwam mijn keuze op de Marantz SR5011 uit Sjappoo voor de verkoper zijn geduld en kennis van de apparatuur. Mocht ik weer overwegen om een aankoop te doen zal ik zeker naar Platte TV.nl terug gaan.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-06-2017
Totaalbeoordeling:
Goede professionele winkel.
In de winkel in Breda ben ik goed en professioneel geholpen. Ze denken met je mee en zijn heel klantvriendelijk. Ik heb een receiver aangeschaft en een mooie deal kunnen sluiten. Zeer tevreden dus.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-06-2017
Totaalbeoordeling:
Super tevreden!!.
Door prijzen te vergelijken kwam ik terecht op platteTV.nl. Ruim de goedkoopste aanbieder voor de Sonos play: 1 (bundel). Makkelijk en snel te bestellen en de volgende dag al in huis! Keurig verpakt en factuur bijgesloten. Zeker weten dat ik hier vaker ga bestellen :)
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-06-2017
Totaalbeoordeling:
Snel, duidelijk en gelijk een super deal !!.
Contact verliep via WhatsApp en ging snel was duidelijk en kreeg gelijk een super deal aangeboden die ik gelijk kon afhalen, personeel was vriendelijk en tilde de TV ook nog in de auto. Bedankt voor jullie service en werkwijze !!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 17-06-2017
Totaalbeoordeling:
Service was prima.
Service was goed en de goedkoopste prijs voor het gekochte product. Verder kon ik een korting van 20 euro krijgen of de gewone prijs incl. extra garantie.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 17-06-2017
Totaalbeoordeling:
Chat aankoop bij Justin en levering door Martijn was super!.
Vooral af veel hulp gehad en snelle afspraken tijdens de chat en toen de TV werd bezorgd door Martijn hing de TV binnen no time, en was Ultra HD u and running. Grote dank aan Martijn!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 17-06-2017
Totaalbeoordeling:
Goed aanbod, goede prijs, top service.
Na een mail te hebben gestuurd voor inruil van oude tv een prima deal terug gehad. Bij brengen oude tv prima geholpen door oa de tv uit mijn auto te tillen. Nieuwe tv staat nu te shinen op de plek van de oude.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 17-06-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer behulpzame klantenservice die goed meedenkt.
Zeer tevreden over de kundige medewerkers bij dit bedrijf. Goede snelle service. Goede adviezen en meedenkende medewerkers. Mooie korting nog gekregen. En ook de levering was razendsnel.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 17-06-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service zowel bij de verkoop als de installatie.
Vriendelijk personeel, duidelijke uitleg en alles volgens afspraak netjes geïnstalleerd door Alex. Keurige afwerking (gaatjes boren, stof opvangen en geen rommel achtergelaten). Zeer tevreden.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 17-06-2017
Totaalbeoordeling:
Medewerkers met kennis van zaken.
Medewerker hielp ons goed met de keuze, had verstand van zaken en wist duidelijk uit te leggen wat de verschillende tussen de LG OLED modellen van vorig jaar en dit jaar waren. Verder nam hij de moeite om nog wat extra korting voor ons eruit te slepen doormiddel van de inruilTV.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 17-06-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige winkel en service.
Vandaag dan eindelijk na veel nadenken onze nieuwe Sony tv opgehaald. Geweldig geholpen door een van de medewerkers. Nu goede keuze kunnen maken door advies van de medewerker. Zeker de moeite waard om hier je tv te gaan halen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 17-06-2017
Totaalbeoordeling:
Fijne en heldere service.
Plattetv.nl heeft een fijne website, maar om de televisie toch in het echt te zien zijn we langs de winkel gegaan. Hier een hele fijne, vriendelijke en duidelijke service gehad. Resultaat, met een tv voor een goeie prijs naar huis.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 17-06-2017
Totaalbeoordeling:
Duidelijke uitleg bij het maken van de juiste keuze!.
Veel keuze uit verschillende toestellen. In een korte tijd weet de verkoper je een goed overzicht te geven waardoor het maken van de juiste keuze gemakkelijk is.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 17-06-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service .
TV omgeruild en prima opgelost door PlatteTV met dito service! Deze zaak wil ik graag aan liefhebbers van platte TV's aanbevelen!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 17-06-2017
Totaalbeoordeling:
Snel en goed geholpen.
Donderdagavond informatie opgevraagd over het inruilen van mijn TV. Volgende ochtend meteen een goed aanbod en de televisie stond meteen klaar. Heel blij met de nieuwe TB! Goedkoper dan de grote bedrijven en een snelle service. Klasse
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 16-06-2017
Totaalbeoordeling:
Top Service!.
Leuke en professioneel advies, zeker een aanrader, na wat speuren op het internet uitgekomen bij platte tv en een leuke adviserend gesprek gehad met Ivo, later gevolgd door een net zo leuk gesprek met Anne waaruit de koop daarna snel gesloten was.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
141
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |