Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 16-06-2017
Totaalbeoordeling:
Service zoals het hoort!.
Aankoop ging heel makkelijk, kon de oude tv ook voor een mooie prijs inruilen. Verder uitstekend geïnformeerd en de bezorging was ook top! Complimenten hiervoor!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 16-06-2017
Totaalbeoordeling:
Online shoppe 2.0: Goede service en een scherpe prijs..
Na wat zoekwerk op Pricewatch van Tweakers had ik mijn volgende TV gevonden. Ik zag op de site van PlatteTV.nl die TV staan met een nog scherpere prijs dus ik dacht meteen even mailen, binnen no-time kreeg ik antwoord. Na een korte duidelijke mailing heb ik bij hen een mooie 55" Philips Ambilight TV gekocht met muurbeugel. Ik had een goed gevoel bij deze winkel, mooi product en ook niet onbelangrijk een scherpe prijs. Tevens ben ik erg te spreken over de koerier dienst die ze gekozen hebben, ze gebruiken PostNL Extra@home. buiten de track and trace kreeg ik 30min van te voren een sms dat ze eraan kwamen zodat ik nog wat aan me dag had, kunnen andere webshops nog een hoop van leren. (service!) Bedankt Tim, Ivo voor jullie duidelijke en snelle communicatie!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 16-06-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
Snelle en hele goede service! Binnen een half uur werd ik telefonisch benaderd om de kleur van het product en nog geen uur later werd het al verzonden en ontving ik het de volgende dag. Aardig personeel
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-06-2017
Totaalbeoordeling:
Eerlijk advies en top geholpen.
Geweldige verhouding prijs/producten/advies,vriendelijk geholpen zeker een aanrader!! Top site met gebruiksvriendelijk interface met veel voordeel
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 16-06-2017
Totaalbeoordeling:
GEWELDIGE SERVICE + GEWELDIGE BEZORGER.
Geweldige service bij dit bedrijf! Had een bestelling gedaan op de website met installatieservice. Bezorger Alex is bij mij geweest, en heeft alles echt geweldig gedaan hier! Wilde mijn TV ook inruilen, daardoor duurde het wel een paar dagen voor Alex kwam, maar dit had ik er zeker voor over! - Perfekte uitleg, neemt de tijd voor je. Laat je na de uitleg zelf nog wat dingen proberen om te kijken of je het ook echt snapt! Ideaal! - Doet zijn werk goed, weet waar hij mee bezig is. - Adviseerde mij nog diverse producten, gaf me hier een hele erge mooie prijs voor. Hij belde hiervoor zelfs even speciaal naar Filiaal Breda. - Belde me toen hij onderweg was, pluspunten! - Heeft alles erg netjes achtergelaten. Toen hij weg ging, leek het alsof er niemand geweest was... alleen stond er ineens een andere tv. Zo zag het er uit. Ik ga hier zeker weer bestellen, en dan wil ik Alex weer in huis, wat een fijne kerel om in huis te hebben zeg!!!!! de installateur, je vroeg of ik in de review wilde zetten of ik tevreden was over de bezorging, een dikke 10+ voor jou! Verder was de service online ook dikke prima!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 16-06-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service en scherpe prijzen.
Ik werd Vriendelijke geholpen en ze konden mij een betere tv aanbieden dan ik in eerste instantie wou voor een hele leuke prijs. Ik raad deze winkel erg aan zeer vriendelijk personeel ook
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-06-2017
Totaalbeoordeling:
Maximaal genieten!.
Erg goed geholpen in de winkel. Vriendelijk personeel met kennis van zaken. En nu in het bezit van een geweldige Samsung 75inch Qled tv!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-06-2017
Totaalbeoordeling:
Super service. Andere tv in goed overleg..
Mijn bestelde tv was momenteel niet leverbaar. Ik kreeg metteen een aanbod voor een andere tv. Toen ik deze niet mooi vond, kreeg ik weer een super aanbod. Dus ik ben super tevreden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-06-2017
Totaalbeoordeling:
Idd geweldige service.
Mijn schoonzoon is ook zeer tevreden over plattetv.nl zodoende heb ik mijn tv ook daar aangeschaft. Kan het iedereen aanbevelen de service is top!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 15-06-2017
Totaalbeoordeling:
Prima Service!.
Personeel was erg meedenkend en pro actief en zodoende met tv naar huis. stuk beter dan via Internet
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-06-2017
Totaalbeoordeling:
Top!.
Kwam samen met me zus binnen om te kijken voor een nieuwe tv. We werden gelijk netjes geholpen. En werd goed geluisterd en gekeken na mijn wensen! Zelf hadden we 0,0 verstand overal van, maar deze jongeman nam rustig de tijd voor ons en legde alles netjes en duidelijk uit. Uiteindelijk een hele mooie tv gevonden.. maar helaas kostte het iets teveel dan wat ik in gedachten had, maar hij heeft gelukkig nog kunnen regelen om iets van de prijs af te halen, wat mij gelijk al heel gelukkig maakte! Het is een super tv voor bij mij thuis, internet is lekker snel, ben helemaal happy!! Bedankt, het is een TOP tv.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-06-2017
Totaalbeoordeling:
Top service!.
Gemaild om advies. Direct een goed antwoord met een super aanbieding waardoor mijn keuze meteen helder was! Nogmaals dank!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-06-2017
Totaalbeoordeling:
Super snelle reactie!.
De keuze is reuze! De online bestelling liep vlekkeloos, eer ik de mail kon bekijken van de bevestiging, kreeg ik al de mededeling dat mijn order al was verzonden!? Wil nu toch wel even afwachten of mijn order ook werkelijk de volgende dag komt.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-06-2017
Totaalbeoordeling:
Super behulpzaam en snel..
Leuk aanbiedingen en geweldige service. Betrouwbaar. site is overzichtelijk en duidelijk, alles goed kunnen vinden.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 15-06-2017
Totaalbeoordeling:
Goed en snel .
Vanwege geen voorraad bij mijn eigen leverancier heb ik voor PlatteTV.nl gekozen. Toen er op de website gewezen werd, heb ik hier in een telefoon gesprek naar geinformeerd. Resultaat: Sonos Play:1 binnen 2 dagen bij mij op de plank voor 20 euro minder. Ronduit fantastisch.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 14-06-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldig de afspraken nagekomen.
Een geweldig aanbod tegen een zeer concurrerende prijs wat het aankopen erg aantrekkelijk wordt gemaakt.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 14-06-2017
Totaalbeoordeling:
Super spontane, klantvriendelijke winkel.
Kundig personeel die je snel en vriendelijk te woord staan. Veel producten staan in showroom en magazijn.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  Geschreven op 14-06-2017
Totaalbeoordeling:
Goed geholpen .
Ik ben prima geholpen met kennis van zaken en een prima vakantiedeal. Na online een keuze gemaakt te hebben, in de winkel de extra luidspreker gekocht. Deze bevalt uitstekend.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-06-2017
Totaalbeoordeling:
Service .
Wij waren al een keer eerder in deze zaak geweest en hadden er wat medewerkers betreft een goed gevoel over. Toen niets gekocht omdat het product niet op voorraad was. Nu voor een televisie gaan kijken. Het maakte de verkoper niet uit naar welke prijsklasse gekeken werd. Eerlijk over de producten en geen verkoopdruk. Wij hadden weinig tijd. Uiteindelijk een televisie gekocht. Kregen er zonder te vragen een ophangsteun bij. Perfecte medewerker met ook nog humor.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-06-2017
Totaalbeoordeling:
Een Geweldige service.
een geweldige webshop en online service ! service afdeling heeft mij ook zeer goed geadviseerd en de aflevering verliep zeer soepel. Over het algemeen zeer vriendelijke medewerkers.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
142
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |